Laporta (©Reuters)
Laporta (©Reuters)

Laporta: Kuman ostaje trener Barselone, zaslužuje malo podrške

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.10.21. | 16:11

“Šta god da bude protiv Atletika”, rekao predsednik kluba

Nastavlja se igra toplo – hladno na Nou Kampu. Dok španski mediji svakog dana po tri puta “smenjuju” Ronalda Kumana, broje mu poslednje sate, a ne dane, iz Barselone uporno stiže podrška holandskom stručnjaku.

Da li u Barsi baš veruju u bolje sutra sa Kumanom ili smenu sprečavaju finansijske obaveze prema treneru, kao i činjenica da nemaju baš neko super kvalitetno rešenje na raspolaganju, tek Holanđanin ostaje da pliva i dalje.

Izabrane vesti

Svi španski mediji su najavili da će meč sa Atletikom biti Kumanov poslednji u Barsi, a onda mu je stigla direktna i javna podrška od predsednika kluba Đoana Laporte.

Ronald Kuman će ostati trener Barselone bez obzira na rezultat protiv Atletika. On zaslužuje malo naše podrške. Ronald je čovek Barselone, jedan od simbola kluba. Pričao sam s njim, doneli smo neke zaključke. Zaista cenim što vodi Barsu u ovim teškim trenucima”, rekao je Laporta.

Po svemu sudeći Kuman je ubedio predsednika da će katalonskom gigantu da svane kada se na teren vrate povređeni Serhio Aguero, Ansu Fati i Usman Dembele.

Kada se oporave naši povređeni igrači imaćemo više opcija u napadu, bićemo opasniji, oštriji. Kuman je imao momente kada je gubio samopouzdanje, ali je povratio duh i zaslužuje vreme i naše poverenje”.

Laporta je poručio i da nisu tačne priče da je u lošim odnosima sa trenerom.

“Pričalo se da su nam zahladili odnosi, a to nije tačno. Imamo dobar, iskren odnos. Kuman je dobra osoba i siguran sam da i on o meni misli isto. Svi zajedno pokušavamo da učinimo stvari boljim”, poručio je Đoan Laporta.

Prema tome, kako god da Barsa prođe večeras na Vandi Metropolitano, Kuman će ostati. Holanđanin je kao mačka, ima devet života. Neke je već potrošio…


tagovi

Ronald KumanĐoan LaportaBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara