Komentari na vest

Laporta: Kuman ostaje trener Barselone, zaslužuje malo podrške

D

Dachaa

pre preko 2 godine

Jednostavno istrosena roba,pitanje je dana kada ce ga najuriti..

Badr-Hari

pre preko 2 godine

To se znalo još od početka sezone kada je Kuman nastavio da trenira Barsu umesto da bude najuren. Na stranu što je Kuman najgori trener koga su mogli naći i što ovaj tim Barse ne može bolje ko god da ih trenira, nekako je običaj u fudbalu da se treneri menjaju kada se uleti u seriju debakla, što ovde neće biti slučaj jer su obrazi tvrđi od đonova. Očigledno niko ne trpi pritiske, na debakle su navikli i još od Rome se niko ne uzbuđuje zbog toga, obraza nemaju, tako da verujem da će sve ostati ovako makar se Granada, Alaves i Getafe iživljavali na njima do kraj sezone.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Hahahahhaha, ne mogu da vjerujem.. ja bih otišao zbog sramote. Ali dobro, neka ih pamte po lošem, bitno je da su napunili svoje džepove i da si priustavaju luksuz. Svejedno je koliko imaš, uvijek hoćeš više…
M

Mali car

pre preko 2 godine

Nemaš problem i kada odeš. Možeš u manekene. Carnex raspisao konkurs.
A

Andrejaa887

pre preko 2 godine

Ja sam ovo znao lagano samo sam citao vase komentare kako raspravljate ko preuzima Barsu... Svi koji poznaju od pre Laportu, Laporta ceni mnoge stvari i iatina je da je presudno sto je Kuman preuzeo Barsu u najgorem trenutku kad niko nijje hteo i mnogo afirmisao omladinaca koje nebi mnogi drugi treneri.. Kuman nije avetska klasa to svi znamo ali pruza sansu mladim igracima legenda je kluba, plus ovu Barsu ni jedan trener ne moze da odvede do trofeja... To i sam Laporta zna..
I

Ilke5

pre preko 2 godine

Kuman nije preuzeo Barsu ove godine, već prošle kad je imao i Mesija, i Suareza i Grizmana i ovih par iskusnih a manje bitnih, koji su otišli letos. I prva stvar koju je uradio oterao je Suareza!? Da je bar doveo zamenu, nego mu dobar Brajtvajt, ne treba mu Suarez. Zato nemoj da pričate o nekoj njegovoj žrtvi kad je imao bar 50% bolju ekipu kad je došao nego što je sad.
g

gost3941041

pre preko 2 godine

Ljudi, mislim da kažem u ime svih nas koji čitamo ovo. Zvanično nam je dosadio Kuman, šta on misli o tome, šta Laporta misli o njemu, šta Ćavi i Inijesta misle o Kumanu, šta bivši treneri i fudbaleri Ajaksa i Valensije kažu o Kumanu. Svaki dan po 7-8 vesti o njemu, aman. Čak i da ode iz Barse, nastaviće zemlja da se okreće oko Sunca, nastaviće da rade prodavnice, nastaviće da se živi. AMAN VIŠE...