Komentari na vest

Laporta se otvorio: Nadao sam se da će Mesi igrati besplatno, Kuman ostaje trener

j

jovafut

pre preko 2 godine

ove sezone kvalifikacije za ls je maksimum za barsu ,nazalost
T

TiP

pre preko 2 godine

Ja sam rekao da je ona oprostajna konferencija Mesija obicna farsa, kad sam video da na njoj nema Laporte, evo sad se dokazalo ovom izjavom.
M

Mnogo si

pre preko 2 godine

pricao bruda.On kao najbolji igrac svih vremena treba da igra za dzabe a ostali nece pet posto plate da se odrekne.Sto ne igra ova instagram starleta za dzabe za taj sporting sto ga toliko voli
d

dfgdfg

pre preko 2 godine

Zasto bi Mesijeva konferencija bila farsa? To u Barsi ima svaki igrac koji duze ostane u klubu... Cavi, Iniesta, Abidal i mnogi drugi su imali oprostajnu konferenciju

Badr-Hari

pre preko 2 godine

Najveća Messijeva greška je što nije pobegao iz Barse bar pre 3-4 godine, a ne da dočeka da ga ovaj najuri i da posle priča nebuloze kako je očekivao da će Messi igrati džabe. Čak i da zanemarimo što bi bio prvi i jedini profesionalni fudbaler koji igra džabe ne znam kako bi španski fudbalski savez zanemario zakon po kome igrač ne može da ima manje od 50% prethodne plate, na šta je Messi pristao. A 'veliki dobrica' Kuman nije došao juče da pomogne raspaloj Barsi da preživi već je došao prošle godine kada su u timu bili i Messi i Suarez da pomogne najpre Bartomeu, a potom i Laporti da u potpunosti unište Barsu. I u tome su uspeli.
T

Ti si

pre preko 2 godine

Osoba koja je bila na jednom drugom sajtu toliko dosadna, takav fanboj se tesko radja. Eto ti Mesija i Barse. Koliko su krali nek se raspadaju.
G

Gost273737292938

pre preko 2 godine

Ljudi S M A R A T E sa Barselonom, S M A R A T E!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikoga ne zanima ni Kuman ni Laporta ni ko šta misli, dajte da apelujemo da se ograniče vesti o Barseloni, ovoliko medijskog prostora ne dobiju ni Zcezda ni Partizan kad pobede nekog u Evropi.. AMANNNNN.....
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Nemoj tako, zvezda kad pobedi prvih 10 vesti su o njima, lagano. I naidje jedna partizanova. Takav i jeste odnos drzave prema njima 10:1 u korist zvezde.
G

Gostidakis

pre preko 2 godine

Tako je! Dajte nešto o Nikoliću, niste dugo
g

ghost11

pre preko 2 godine

Ne sme da otpusti Kumana jer će onda morati da ga isplati
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Mesi ce da igra za dzaba, a 90% tima nije bilo spremno da se odrekne ni 5% svoje plate da sacuvaju Mesija kao saigraca. Pa nije lud. Realno i da nije dobio onakvu ponudu od PSG, opet je trebao da ih ispali.
p

plavac

pre preko 2 godine

dečko,ne nasedaj na ovu demagogiju,mesi nije mogao da igra džabe,minimum je 50 posto od predhodne plate,takav im je zakon,nije im ga mesi pisao
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Po cemu si procenio da sam naseo na demagogiju? To je prvo, a drugo, veoma je nekulturno napisati decko. Moguce je da mozda otac mogu da ti budem. Malo postovanja nije na odmet.