Komentari na vest

Laportina prva, a nemoguća misija: Kako se osloboditi Kutinja?

o

opa Miki

pre oko 3 godine

Juventusu bi on legao, pod uslovom da se prvo oslobodi makar 2 igraca sredine terena...
F

FM

pre oko 3 godine

Neka okaje grehe i vrati se u Liverpul. Otprilike ce tako nekako i biti. Posle ce ga Barsa verovatno traziti opet za 130 miliona.
w

wizard08

pre oko 3 godine

do sad nisam bio za njegovo vracanje u liverpool,ali sada sa tijagom on bi napravio boom u ekipi on fabinjo i tijago bi povezivali igru ovako tijago nema sa kim da se poveze trenutno.
9

951357

pre oko 3 godine

On i Tijago, znači davljenje lopte do besvesti i rezultata 0.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Moja neostvarena zelja je da Arsenal dovede Kutinja. To je majstor fudbala, mogao bi rasterecen da igra dok mu Parti cuva ledja, Aubamejamg i Lakazet bi se sigurno nadavali golova. Prekid, udarac iz daljine, apsolutno sve ima. Svaka cast za ove klince Odegarda i Smit Roua, ali Kutinjo je barem jedan nivo iznad njih.
a

akoknasuhs

pre oko 3 godine

Plata mu je veca to sigurno,cas pisete 15 miliona cas 10 cas 8 ipo haha...Njegov najveci problem je sto mora da bude prva zvezda u ekipi i da sve lopte idu na njega,to u Barsi ne moze jer igra najbolji igrac ikada zvani Leo Messi.Npr u Arsenalu bi kidao,Milanu,PSG bi mu isto legao odlicno.Decko je majstor fudbala,mlad u najboljim godinama.Nije on zaboravio fudbal,fudbal je kao bicikla,kad znas mozes kako hoces.