Komentari na vest

Laudrup: Još pamtim zastrašujuću atmosferu sa Marakane, Rendžers mora da stekne prednost na Ajbroksu

G

GETAFIX

pre oko 2 godine

Što ne reče da je u Minhenu trebalo da bude 1:4 a u BG posle I poluvremena 3:0?
Д

Дим на води

pre oko 2 godine

Још сврби.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 2 godine

Iskreno nije to do stadiona vec do navijaca Zvezde. Jako jako bucni, strastveni, agresivni. Da li mislite da stadion Rajko Mitic ima izgled kao Dortmundov Westfalen, da bi sa 80.000 Zvezdinih navijavca atmosfera bila losija ili jos bolja? Naravno bolja. Treba nam nov stadion sa 80.000 mesta bez atletske staze a za ostalo ce se pobrinuti Zvezdasi, Delije, Cigani ( licno na taj naziv sam najponosniji) kako kome draze.
D

D15

pre oko 2 godine

Nama treba stadion od 15 hiljada posto ni ovaj ne mozemo da napunimo ovakvi kakvi smo razmazeni, nikakvi
@

@D15

pre oko 2 godine

Kada bi se napravio nov moderan stadion, komforan, sa svim ostalim pratećim sadržajima, kada bi se u klubu manje kralo para i manje pravile kombinacije, stadion bi bio pun i u našoj ligi.
@

@D15

pre oko 2 godine

Dobro prijatelju ne bas od 15 hiljada preterao si, ali nam treba nesto kao stadion Besiktasa.Stadion od 40-42 hiljade ljudi je mera.Maksimum 45.Ipak je Zvezda veliki klub.
n

niszvezda

pre oko 2 godine

Nama treba dva stadiona, nešto kao Real Madrid što ima... Jedan kapaciteta 10-15.000 za ligaške utakmice i renovirani Rajko kapaciteta 60-65.000...
D

DMM

pre oko 2 godine

Mihajlović u sredinu!
i

iza Gola

pre oko 2 godine

velika si Zvezdo !
S

Sumnjivo Lice

pre oko 2 godine

Na fotografiji pored Binica je Stefan Reuter.

07.08.16

pre oko 2 godine

Kultna Marakana,mitski stadion,toliko legendi videlo,posvedocilo,osetilo,prepricavalo.Legendarni stadion,citava fudbalska Evropa I Svet to znaju,za velicinu naseg kuba I Marakana.
G

Gost816

pre oko 2 godine

Ne brini, postarao se Terza sa kartama da stadion ne bude pun.
K

Kals

pre oko 2 godine

Ti bi za dzabe da gledas osminu finala evropskog takmicenja?
@

@Kals

pre oko 2 godine

Nisu svi lopovi, nisu svi tatini sinovi, pa da imaju pare. Jel sramota nemati para za utakmicu. Neko živi možda kao podstanar, neko ima dvoje, troje dece, plaća račune itd itd.. Ali sada je izgleda vaća sramota nemati para, nego biti lopov.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Kals-druze mogao si od jesenas po 100-200 dinara da sklanjas sa strane i imao bi za kartu za ovu utakmicu!!!!! Mogao si da kupis kartu za Ludogorec i da je sacuvas i udjes sa njom takodje. Iskreno sumnjam u tvoje dobre namere ovim kometarom, i mislim da si sa tuzne strane brda ipak......
L

Led

pre oko 2 godine

Ova utakmica se znala jos pre 3 meseca da ce se igrati u martu tako da si imao vremena da skupis pare za kartu....a 1991 karte su bile jeftine i ekonomska situacija u tadasnjoj drzavi je bila sjajna pa je zato bilo 80 000 hiljada ljudi???