Komentari na vest

Lazar Pavlović uči od Natha i Vukića: Biće ovo moja sezona, bolji sam igrač nego na Čairu 2019.

Г

Гробар54

pre gotovo 3 godine

Ех,када би био пола,као што је био Вукић,био би играчина!Вукић је био бољи од Салета Илића,али није толико протежиран као Сале!
Z

Zvlat BG

pre gotovo 3 godine

"A što se tiče treninga ili nekih mečeva najlakše mi je da sarađujem sa Milanom Smiljanićem, pošto Lola šalje loptu unapred čim je primi i tako meni olakšava posao." Da se zna ko je pravi majstor! Pravda za Lolu!
G

Gro

pre gotovo 3 godine

Moze da nauci kako se sutiraju penali, nista vise.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Jedini igrač koji igra,ne plasi se lopte.Ali ovo rukovodstvo nije svesno te cinjenice,upropastice ga.Njima je najbitnije da lopta ide iz prve,pa makar i nazad,i da nema svrhe to odigravanje.Nazad,pa nazad, nesto ce Stojke vec da iskreira.Zato ne volim kad vidim Zdjelara i Scekica zajedno na terenu,obojica takva.Zato sam da se Lazar istrpi i da konačno imamo igraca koji igra,kao Natho.S tim sto Lazar treba da shvati svoje predispozicije i da ne treba da mu uzor bude Mesi vec Inijesta.On je vise taj tip igraca.
N

NikolaGost

pre gotovo 3 godine

za ovo momka pisu vec tri godine da je perspektiva, da je bas ovo njegova sezona, a njega nema ni na mapi... prosek
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

sto ga duze gledam vise ide na NE nego na DA ,tu i tamo nesto malo bljesne ali je to mrsavo za Partizan.Nema kontinuitet
D

Dok H.

pre gotovo 3 godine

Ljudi takvih kao on tika-taka igrača ima na kamaru.Nit brzine nit eksplozivnosti.nznm teško će se Partizan ovajditi na njemu.
B

BlackAndWhite

pre gotovo 3 godine

Zato nam i jeste fudbal tu gde jeste... Izađeš kao klinac i IZABEREŠ desetku... Broj koji je uvek imao posebnu vrednost i težinu... Desetka se ne bira nego ZASLUŽUJE... P.S. Ništa protiv Pavlovića, naprotiv, mislim da će ove sezone da eksplodira kod Stanojevića!
S

Samo PARTIZAN i uvek PARTIZAN

pre gotovo 3 godine

Po meni si Lazare dve godine uzalud "bacio"... sto svojom krivicom, sto zbog uprave koja je dovela penzionera Natka i sarlatana Sumu... tu su naravno Scekic i Zdjelar koji su barem ginuli na terenu, za razliku od ove dvojice nabedjeih stranaca iako ne poseduju kvalitet za nas PARTIZAN. Nadam se za dobro svih nas da ce ovo zaista biti tvoja sezona i da ces svima pokazati kakav talenat posedujes...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Momak na mestu cini mi se, ali tesko od njega bilo sta ozbiljno...
G

Gost75

pre gotovo 3 godine

Samo da igra u kontinuitetu bice odličan igrač
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Svi trebaju da igraju u kontinuitetu.