Lazar Rosić posle šest godina napustio Portugaliju

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.07.22. | 11:01

Srpski štoper karijeru nastavlja u Emiratima

Pominjalo se ime Lazara Rosića na početku letnjeg prelaznog roka u Srbiji. Govorilo se da je stameni Kragujevčanin na listi želja Partizana, a onda je on odbacio tu opciju.

Rosić je portugalskim medijima poručio da je veliki zvezdaš i da ne bi nosio crno-beli dres i time je ta priča ugušena. Ali, na koncu balade srpski štoper je promenio klub. Posle šest godina i zemlju.

Izabrane vesti

Od naredne sezone Lazar Rosić će igrati u Emiratima, pošto je potpisao ugovor sa Kfor Fakanom na godinu dana. Prethodno je prekinuo saradnju sa Moreirenseom i posle šest godina odlazi iz Portugalije.

Novi Rosićev klub je prethodnu sezonu završio na desetom mestu prvenstva UAE. Ako ništa drugo, adaptacija ne bi trebalo da bude problem srpskom fudbaleru, jer je tim Kfor Fakana pun brazilskih i portugalskih fudbalera.

Rosić je karijeru počeo u Radničkom iz Kragujevca, potom je branio boje niškog Radničkog, pa Vojvodine, da bi 2016. otišao u Bragu. Tri sezone je bio član kluba sa Kamenoloma, igrao je u međuvremenu na pozajmici u Nasionalu, a od 2019. je bio u Moreirenseu.


tagovi

Lazar RosićmoreirenseLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara