Foto: Kf
Foto: Kf

Lazarevac na nogama: Ante Vukušić u Kolubari

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.06.22. | 00:41

Iskusni hrvatski golgeter jedno od tri nova pojačanja Rudara

Radno je ove srede bilo u Kolubari. Rudari su u samo jednom danu promovisali tri pojačanja, a jedno od njih podiglo je Lazarevac na noge. Novi igrač zeleno-crnih je – Ante Vukušić!

Nekada miljenik navijača splitskog Hajduka, Vukušić je partijama u dresu Bilih pre deset godina zaradio poziv u reprezentaciju Hrvatske, kada je upisao i jedini nastup u dresu državnog tima. Istog leta je u transferu vrednom nešto manje od 4.000.000 evra prešao u Peskaru, a kasnije tokom karijere nastupao je za veliki broj klubova, čak deset, među kojima su Grojter Firt, ljubljanska Olimpija i Steaua.

Izabrane vesti

U Kolubaru stiže iz Tuzla Sitija za koji u prethodna tri meseca na osam utakmica nije uspeo da se upiše u strelce. Istina, karijera mu je u padu, otkako je u sezoni 2019/20 za Olimpiju postigao 26 golova i namestio osam, u prethodne dve spakovao je još samo tri komada. Ipak, nema sumnje da će svojim iskustvom doprineti u realizaciji zacrtanih planova Rudara u Superligi Srbije, kako su u objavi na zvaničnoj Instagram stranici napisali iz kluba.

Pored iskusnog hrvatskog golgetera, u pojačanja Kolubare za narednu sezonu promovisani su Milan Delević i Vanja Ilić, obojica doskorašnji prvotimci OFK Žarkovo. Delević pokriva poziciju štopera, dok Ilić uglavnom deluje na desnom krilu.

Podsetimo, početkom nedelje na mesto trenera vratio se Dejan Švaba Đurđević.



tagovi

Kolubara LazarevacAnte VukušićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara