Đuričić i Vlahović (© FSS)
Đuričić i Vlahović (© FSS)

Lažeš da su Portugalci dobili... Bolje da mi telefon nije zazvonio!

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.09.21. | 00:02

„I da ne gledamo ostale utakmice“, kaže napadač Srbije posle preokreta Navigatora u režiji Ronalda

Zadovoljstvo zbog pobede u Debrecinu, blago razočaranje zbog preokreta Portugalaca. Savladali su reprezentativci Srbije Katar na neutralnom terenu u Mađarskoj (4:0), osluškivali vesti iz Faroa, nadali se da će doskorašnji prvak Evrope pogrešiti, što bi otvorilo magistralni put ka prvom mestu u Grupi A kvalifikacija za Mundijal 2022.

Na kraju nisu mogli da veruju da su Navigatori obrnuli igricu, od 0:1 do 2:1 protiv Republike Irske stigli golovima Krstijana Ronalda u 88. i šestom minutu nadoknade i tako sačuvali lidersku poziciju.

Izabrane vesti

Iako su počeli istovremeno, Srbi su uveliko završili meč u Debrecinu, a dok su davali izjave saznali su da je povratnik u Mančester junajted vratio favorita sa ruba provalije.

Čuli smo da je 1:1, da je Portugakl izjednačio u 88. minutu“, pričao je Dušan Vlahović, ali ga je „ispravio“ Filip Đuričić informacijom da se rezultat na jugu Portugala promenio u korist domaćina. „Laže sto posto...“

Na žalost napadača Fjorentine, vezista Sasuola bio je u pravu. Portugal je stvarno osvojio tri boda.

„Zavisimo i dalje od nas. Ako pobedimo sve do kraja mi ćemo otići na Mundijal. Bolje da ne gledamo ostale ekipe i utakmice, nego da se koncentrišemo na nas“, dodao je Vlahović.

„Glasnik“ Filip Đuričić iznenada je promenio izraz lica kad je shvatio šta se desilo u završnici duela u Portugalu.

Bolje da mi nije zazvonio telefon... Šta je, tu je. Sve je u našim rukama, igramo prvo protiv Luksemburga, pa Irske, do Portugala ima vremena, dešavaće se još kikseva u našoj grupi. Nadamo se da će oni (Portugalci, op. au) biti prvi koji će pogrešiti“, priželjkuje Đuričić.

Lepa prilika za Orlove je otišla u nepovrat...



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeFilip ĐuričićDušan VlahovićFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara