Komentari na vest

Lazetić posle istorijskog uspeha: Čukarički nas je naterao da budemo iznad maksimuma

D

Djapex

pre 12 meseci

Cestitam TSC-u, stvarno su celu sezonu dobro igrali i zasluzili drugo mesto... sad jel ce to biti dovoljno za Evropu, nesto sumnam... svako prolece se stvori neka slika da nasi klubovi spremni za Evropu, ali to je jer se igra samo domaca liga... pa Cukaricki je lako ispao od Tventea... Nadam se da ce TSC i Cukaricki iskoristiti tu priliku, uloziti pametno pare iz Evrope i tu poziciju, i dovesti kvalitetne igrace, stvoriti jos bolji sistem, i da budu jos konkurentniji sledece godine... Srbija ima sansu da napravi kvalitetno prvenstvo sa najmanje 5 kvalitetni klubova ( CZ, PFC, TSC, Vojvodina i Cukaricki), ne smemo da propustino tu sansu !
T

TSC.

pre 12 meseci

Dajte vi nama Cumica Ljubisavljevica i Nikolica a vi sedite na 5 mestom.Idemo moja Backaaaa itorija se nova pise e oleeoleeeeee
P

Petar Petrovic 1

pre 12 meseci

Gade mi se neki sa komentarima sta ce raditi dalje!!!Za pocetak su i Cuka i TSC razdvojili Zvezdu i Partizan!!Prestanite da pljujete te male klubove koji se bore!Nek izgube ako treba Ali su zasluzili svoja mesta na tabeli!!! Svaka cast Cuki i TSC jos jednom od srca!!!
e

esex

pre 12 meseci

Ja nesto verujem da ce biti korektni u evropi i da nece biti kante za busenje ko sto mnogi misle..uslov je da ne rasprodaju tim naravno,i po neko dobro pojacanje..da obnove pozajmice ilica a cuka da zadrzi lucica,pankova,popovica..mogu do pojacanja u nasoj ligi.stanojlovic i vidosavljevic su odlicni a mladi..vosi bi preporucio da pozajme stanica i radulovica a mozda i veljka nikolica..
c

cv

pre 12 meseci

i sta ce nam doneti u evropi bice poslednji u grupi sluzice za pumpanje gol razlike
P

Petar Petrovic 1

pre 12 meseci

A kako ti znas sta ce oni raditi?!
S

Sine

pre 12 meseci

Ne znas nista o fudbalu
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

Друго место је требало да освоји Партизан, да држава стане иза, уложи паре и проба дасе пласира у ЛШ, чиме би србски фудбал имао далеко више користи. Овако, овај ТСЦ, нема шансе дасе пласира ни у ЛЕ, него заједно са Чуком игра групну фазу ЛК, док је питање дали Партизан може да обезбеди европску јесен преко тешких квалификавија, док Воша свакако неможе.
m

madmax80

pre 12 meseci

Da..da.. Mi smo baš kao država rešili sve svoje probleme,pa da malo bacamo pare na fudbalske klubove. Norveška ili Švedska ne znaju šta će sa parama pa im ne pada na pamet da ih pumpaju u profesionalne fudbalske klubove ... Ne treba profesionalnim klubovima država da da ni belu banku,to naročito važi za Zvezdu i Partizan ...
I

Ivan OL 91

pre 12 meseci

Kao prvo TSC igra sigurno barem LE. A Čukarički nema kvalitet za LK? Ima barem koliko i Anortozis i Flora, a vjerovatno i više od toga. Znači pitanje je ima li Partizan kvaliteta da prodje kvalifikacije za Ligu Konferencija po tvom mišljenju, Ali bi zato sigurno prošao kvalifikacije za LŠ da se uložilo malo para? Pa koliko to malo para treba da se dodje od summjivog kvaliteta za Ligu Konferencija, do sigurnog učesnika Lige Šampiona? Jedino da ih Naser El Kelaifi finansira.
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Pitanje je da li moze da udje u lk, al zato bi sigurno usli u ls. Kakav komentar hahhahahahahahahahhaahahhahahahahha

Joco Inter

pre 12 meseci

To 'trebalo' se zaslužuje na terenu.
l

lity

pre 12 meseci

Pored košarke pumpace vam pare i u fudbal.ajde zdravo 4na tabeli i da pevate
G

Ghost gosta

pre 12 meseci

Pa Partizan ne moze da pobedi ni ekipe u nasoj ligi, a kamoli neke evropske ekipe. Zasto bi drzava davala potporu Partizanu, ne razumem? A ne nekoj drugoj ekipi iz nase lige ili svim ekipama iz lige podjednako.
P

Petar Petrovic 1

pre 12 meseci

Partizan,Pa sto nije osvojio?Nadam se da ce sledece godine Cularicki da uzme titulu samo zbog vas iz Partizana i Zvezde!!!
B

Boze

pre 12 meseci

Sta vi deco lupetate
g

gost 024

pre 12 meseci

E u onoj rečenici DA DRŽAVA STANE IZA PARTIZANA je problem, jer ste navikli kao i CZ da vas guraju i rukama i nogama