Foto: Reuters
Foto: Reuters

Le Talek napustio Monpelje

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.06.21. | 18:06

Kraj trogodišnje saradnje

Damijan le Talek, godinu dana pre isteka ugovora rastao se sa Monpeljeom. Iskusni francuski fudbaler sa klubom čiji je dres nosio od jula 2018. godine sporazumno je raskinuo saradnju, a kako je zvanično saopšteno povod su privatni razlozi.

U zvaničnim objavama klub i fudbaler međusobno su se zahvalili na saradnji, međutim ostalo je nepoznato da li će Le Talek nastaviti karijeru i gde.

Izabrane vesti

Defanzivni vezista kojem nije strana ni uloga štopera u Monpelje je stigao iz Crvene zvezde čiji je dres noso dve i po godine, a od odlaska iz matičnog Rena u kojem se afirmisao, do epizode u Beogradu, branio je boje Borusije Dortmund, Nanta, Goverle i Mordovije.

U ruskom klubu sarađivao je sa Miodragom Božovićem na čiju je inicijativu stigao i u Ljutice Bogdana, zapaženu ulogu imao je i kod Vladana Milojevića, te je srpsku prestonicu napustio sa dve osvojene šampionske krune.

Upravo Le Talek se nedavo u atinskim medijima spominjao kao Milojevićeva želja u veznom redu i potencijalni naslednik Nenada Krstičića, ali je pitanje o narednom koraku Francuza ostalo otvoreno.

Tokom tri godine u Monpeljeu vezni fudbaler odigrao je 97 utakmica na kojima je postigao pet golova uz dve asistencije.


tagovi

Damijan Le Talek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara