Komentari na vest

Legenda CSKA savetuje Dzjubu: Idi u Srbiju, to je zemlja sa dobrim fudbalom

D

Deyan X

pre oko 2 godine

Apsolutno Sam protiv dovodjenja stranaca posle 30-31 godine. Natko je poslednji primer, dosao sa 32, I prvu sezonu odigrao maestralno.. ali posle kraj... Sta ce CZ igrac, spic sa 34 leta... mnogo je.
G

GostBojan

pre oko 2 godine

Dovedite Ibrahimobica 40 godina ima Srpske krvi ❤

Брзи Делија

pre oko 2 godine

Niti je liga kvalitetna, niti bi on doprineo ikako svojim dolaskom, štaviše, više bi taj naškodio klubu (a sebi otvorio nova vrata noćnog provoda)
A

Ab

pre oko 2 godine

Prije nece, ali ako dodje ovaj Rus, kakve to veze ima sa Ohijem? Pavkov najvjerovatnije ide, i nama treba jos jedan napadac..procjena ljudi iz klub je da se dovodi strani spic, kome istice ugovor, pominjao se onaj Estupinjan iz Portugala ranije....A naravno da je u interesu kluba da se dovede sto bolji i kvalitetniji stranac....uglavnom i ako ne dodje Rus , dolazi novi napadac...Zvezda mora imati dva dobra napadaca...
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Jurili ste Ohija godinu dana, čekali ga pola godine, sklonili ga posle dva meseca. Ohi je još jedna žrtva nesposobne uprave. Koji ni sami ne znaju šta hoće, ili možda sve rade sa nekom namerom. Dovodite poslednjih pet šest godina igrače kao na traci, a još brže se sklanjaju. A isplaćuju im se nenormalni ugovori za Srpske uslove, za ne igranje. Pa to vidi i neko ko nema oba oka. Nešto se ozbiljno krije iza tih 30ak igrača koji su brže otišli nego što su došli. Ne moguće da vam niko ne valja, ne moguće da pogodite jednog na deset promašaja. Jel svaki prelazni rok treba da se pretvori u cirkus, da se najavljuju bombe, a te bombe se vrlo brzo posle sklanjaju iz ekipe. I primaju 500 600 hiljada evra za ne igranje. Samo od skorijeg vremena Falko, Dioni, Rišairo, Krstičić, koštaju Zvezdu preko 2 miliona evra godišnje za ne igranje. A takvih primera godinama unazad koliko hoćeš. Šta radite više to sa igračima. Dokle???
A

Ab

pre oko 2 godine

Ko ga je sklonio brate, o cemu ti? Jesam li nesto propustio?
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@Ab. Jel su javno rekli iz kluba da nisu zadovoljni kako je Ohi odigrao dve utakmice protiv Rendžersa, i još par utakmica u ligi, i da na leto hoće da dovedu napadača. I evo pregovara se sa Zjubom. A JA tvrdim da Ohi nije problem i da je dobar igrač. Problem je naša igra i sebičnost Ivanića i Kataija koji malo lopti guraju Ohiju, uglavnom sve sami hoće da završe. Plus ono što nemamo prava krila i prodorne bekove, pa nema ni centaršuteva za Ohija. Ne radi se ovde samo o Ohiju, nego o lošoj selekciji igrača koji se dovode. Previše se dovelo skupih igrača koji sisaju krv Zvezdi a ne igraju, i tako godinama unazad. Očajan skauting.
A

Ab

pre oko 2 godine

Aha don carlo , sad mi je jasno. Problem je u Kataiju i Ivanicu i njihovim zbirno 48 GOLOVA i 22 ASISTENCIJE !?!?!? Pa covjece boziji jesi li ti normalan, sta pises...Pa nisu Katai i Ivanic štoperi pa se dodaju medjusobno i ne daju nikom loptu vec su ofanzivni igraci...Katai cesto i ide u sam spic napada...Pa jesi li ti zadovoljan kako je Ohi igrao protiv Rendzersa? Ja nisam, nije ni Stanković, i sta je problem reci nekom igracu da nije na ocekivanom nivo...niko ne kaze da je los igrac, mozda sutra da 3 komada..al je cinjenica da je protiv rendzersa fulio par zicera, da igra slabije u posljednjih mjesec dana....ne znaci da nece opet igrati kako kad je tek dosao...usput Katai i Ivanic su mu namjestili 4/6 golova u ligi....al eto treba sklonuti njih dvojcu da bi Ohi proigrao....i sta je problem da se Ohi i Pavkov rotiraju u startnih 11? Pa dao bi Pavkov 20+ golova u Norveskoj...
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@Ab. Mnogo si ti pametan. TI si izgleda bio prvi u redu kada je Bog delio pamet. Ali nikako da spomeneš onih preko 30 promašenih igrača, koji su koštali Zvezdu Boga Oca, i sada koštaju. A o uplaćivanju para od prodaje Terzića u Nemačku Banku umesto na Zvezdin račun, o tome neću ni da pričam.
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

Iako mi uvek pljujemo po svom, Ohi cim je dosao izjavio da nikada nije imao jace treninge, i da je igrao u dosta slabijoj ligi. Niko ne spori da Ohi nije dobar spic, ali on je dosao nedovoljno spreman. Prvih par utakmica zeleo da se dokaze pa pruzio maximum, posle mu ponestalo snage. Njemu treba vreme da podigne kondicionu spremu, i nadam se kada prodje pripreme sa timom i uz jos jednog novog spica koji ce mu davati motivaciju da podigne level navise, da ce blistati u sledecme prvenstvu i u evropskim takmicenjima, do tada Zvezda mora da koristi sve kadrove da dodje do ovosezonskog cilja. A mislim da je Dzuba dobar materijal da motivise ceo tim a ne samo Ohija.
A

Ab

pre oko 2 godine

Ti dečko nisi sav svoj... Ladno izjaviš da su Katai i Ivanić problem za igru Zvezde, i nastaviš pametovati...
G

Goattttttrrt

pre oko 2 godine

Ja bi ga doveo da se smejemo malo hahhahah Drvo od igraca, kao neka slupana supa.. Ceo svet zuri i trazi brzinu u napadu.. mi dovodimo stopera na spicu hahhahha pa to samo u Srbiji ima i mozda u Gvadalupeu. Brzi Gomez stoper(bek) iz Liverpula nego Dzuba spic iz Zenita.
S

SilverSurfer

pre oko 2 godine

Terza treba da vidi u kakvoj je formi Pižon i da li bi hteo da se aktivira. Priključen je stručnom štabu a njegovo fudbalsko znanje i iskustvo su dragoceni. Pojačanje od 34 godine, čudnog karaktera i strelac jednog gola od nove godine?!? Svejdno je ko će biti napadač u Zvezdi sve dok su tu Katai i Ivanić koji igraju sami za sebe a Kanga od deset pasova sedam doda pogrešno. U Zvezdi ni Benzema, sa ovakvim saigračima, ne bi dao više od dva gola.
B

Bolji je od većine

pre oko 2 godine

Ha,ha,ha..Čeka Pižon poziv kao zapeta puška..Jedino me zanima je li ovo organizovano lupanje minusa?Pocrvenite i mene do mile volje,nasekiraću se baš,baš...
S

Sloga 1983

pre oko 2 godine

Iskreno ne vidim razlog zasto bi došao?! Smatram da gospodin Terzić mora rešiti probleme koje je napravio u prošloj godini. Tipa Dioni,Živković,Falco,Krstičić... maže nam oči sa rusom a dugovi preko glave. Slažem se da Ohiju treba podrška jer ne može ceo život ajde daj odmah 5 komada po tekmi. Da je takav igrač odavno bi on obukao dres nekog tima iz lige petice. Osloboditi se višak igrača jer i nasa deca mogu biti na klupi ili van protokola za manju platu na žalost

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Prednosti i mane ovog transfera. Prednost je svakako instant kvalitet i iskustvo koje bi doneo. Takođe bi sigurno poguralo Gasprom da se otvori još neko milionče za predstojeću sezonu. A malo i marketinški, jer je ipak reč o "velikom" imenu za naše prostore. Mane su svakako to što je on kratkoročno rešenje, pritom i ne baš jeftino. Nikada nije igrao van Rusije i njegov ego mogu takođe da budu problem. Da zavisi samo isključivo od mene, ne verujem da bih ga doveo, ovako (s obzirom da se ne pitam ni ja, ni svi mi koji ovde komentarišemo) neću zameriti upravi ako ipak bude došao... Slažem se da nam treba napadač, ali drugačijeg profila od ovih koje sada imamo, Pavkovu se zahvaliti i prestati sa "ubijanjem" Ohija, upropastiće solidnog igrača...
E

EROTICA

pre oko 2 godine

Boze me sacuvaj,kakva ''pojacanja''...
n

nemanja1512

pre oko 2 godine

dzabe braco,odigrace deset dobrih pa ce onda povezati dve lose pa ce onda igrati po poluvreme pa ce onda ulaziti u finisu i onda ce biti prebacen na tribine.
G

Gost765

pre oko 2 godine

I u proslim i u ovom tekstu pisete je covek jako sujetan. I da nije trenutno u formi. I sta ce takav covek Crvenoj Zvezdi? Morali bi na silu da ga drze na terenu iako mu (eventualno) ne ide da ne bi raz**bao svlacionicu
l

ling long super

pre oko 2 godine

Odlican fudbal, igra se bez pritiska jer sezona nije ni pocela ti vec znas mesto na tabeli. Lazem, ipak ima malo pritiska kad treba da se namesti utakmica, pa se cimas da li ce ispasti po planu, a nekad i UEFA posumnja, ali nista strasno, klub isplati par mikli i to je to.