Legenda CSKA savetuje Dzjubu: Idi u Srbiju, to je zemlja sa dobrim fudbalom

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.05.22. | 10:45

„Neka proba, kao da se zasitio igranja u Rusiji“, poručio Vladimir Ponomarev

Artjom Dzjuba i njegov status u Zenitu su udarna vest na svim ruskim portalima ovog jutra. Posebno od trenutka kada je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio da je srpski šampion u ozbiljnim pregovorima sa jednim od najboljih napadača Rusije u novije vreme.

Oprečna su mišljenja o daljim koracima u karijeri snažnog napadača, koji će u avgustu napuniti 34. godine. Legendarni Aleksandar Mostovoj je bio otvoren rečima da Dzjuba ne treba da ide u klub kao što je Zvezda, ali ima i drugačijih mišljenja.

Izabrane vesti

Bivši kapiten CSKA i legenda tog kluba Vladimir Ponomarev istakao je da Dzjuba ne bi trebalo da ima nikakvu dilemu, već da prihvati poziv iz Beograda.

„Vreme je da Dzjuba završi sa Zenitom. Ako ima poziv iz Beograda, neka ide. To je dobra zemlja sa dobrim fudbalom. Oni su se fudbalski podigli, za razliku od nas. Godine mu dozvoljavaju da napravi takav korak. Kao da je u Rusiji izgubio motiv“, poručio je Vladimir Ponomarev.

Dzjuba je ove sezone postigao 13 golova, ali samo jedan od Nove godine. U Sankt Peterburgu bi morao da prihvati ulogu rezerve, imao bi možda desetak minuta po meču, čekao da se povredi neko od startera… Sa izraženom sujetom teško da bi on to prihvatio.


tagovi

Artjom Dzjuba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara