Komentari na vest

Lepo je videti Jokana, Krasu i Laneta u loži „Karađorđa“

R

Reaktor

pre oko 1 godinu

Kakva zabluda...
R

Realalno

pre oko 1 godinu

Svaka cast na plasmanu u LK.Da ne budemo skromni lepo je bilo uzeti i kup,ali kao.u zivotu pa i u sportu sve je neizvesno.Vojvodina ima temeljno dobru ekipu sto se pokazalo kroz drzanje dugog rezultata iz godine u godinu ce verovato rasti i ostvariti i ciljeve.Izlazak u evropu ce monogo dobrog doneti a i pokazati kvalitet igracki u koji sam 100% siguran.Sve cestitke na zalaganju i zelji i ne odustajte! Sportski pozdrav.
r

ragazzi di belgrado

pre oko 1 godinu

Nadam se da se Voša vraća na staze stare slave, kao za vreme Bate Buturovića.... Kada je klub u njegovim poslednjim sezonama bio itekako konkurentan večitima, gde im je uzimao bodove kao od šale i u Beogradu i u Novom Sadu... Nama treba jaka Vojvodina da unese neizvesnost u takmicenje, a sve mi se cini i da cemo je dobiti... Stara dama ima fabtastican potencijal, Ns sa okolinom ima preko 400 hiljada stanovnika, bez problema tu moze biti 7,8 hiljada svaku utakmicu.... Da Partizan ozdravi, da Čuka i Tsc nastave ovako, i za ovako ekonomski skromnu zemlju mi cemo imati i vise nego zanimljivo prvenstvo... Sportski pozdrav...
Z

Zapravo

pre oko 1 godinu

Staze stare slave su do devedesetih a ovo posle smejurija i od kluba i celog srpskog fudbala
@

@Zapravo

pre 12 meseci

Imaš defetistički pogled na situaciju. Voša je proizvela Laneta, Krasu, Tadića, Ivanića, i Sergeja u zadnjih 15 godina. Zvezdana i Partizanka zajedno izbacili Mitrovića, Jovića, i Vlahovića, ali su zapravo ova trojica postali profesionalci drugde. Voša, kao i ostatak Srpskog fudbala, nema šanse da ozbiljno napreduje bez lopovluka Kaina i Avelja.
K

Koan

pre 12 meseci

@@Zapravo U današnjem fudbalu, u bilo kojoj ligi i na bilo kom nivou, uspešnost kluba nije u "proizvođenju" igrača već u rezultatima koji se ipak, sviđalo se to nekom ili ne, ne postižu na taj ili ne samo na taj način. Ni Real, pa ni Barsa, ni Siti, ni Bajern na tom rhunskom nivou a ni Dinamo ili Zvezda , na ovim prostorima, nemaju vajde, u smislu rezultata, od igrača poniklih u svojim redovima. Svi oni ipak baziraju uspehe na dovođenje onih sa strane.

1992

pre 12 meseci

@@zapravo Koliko si bezobrazan. Uzeo si Laneta i Krasića koji su po 15 do 20 godina stariji od Mitrovića i Vlahovića i Jovića, hahah, pa je l ti misliš da je neko lud i glup?
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Vojvodina ako zeli iskorak mora da se privatizuje. Tsc i cuka su vec dosta bolji klubovi od nje, pricam organizaciono. Vojvodina, ako se nesto ne promeni, u najboljem slucaju moze da stagnira i postane ekipa sredine tabele kojoj je uspeh ako se plasira u plej of. Bilo bi lepo da imamo jos 2,3 kluba nalik tsc i cuki koji mogu da priraju zvezdi i partizanu i koju mogu dostojno da nas predstavljaju u evropi.
B

Bane1989Ns

pre 12 meseci

Mandaric bi od Vose cudo napravio
Š

Škrabotina

pre 12 meseci

Slažem se, ali teško. TSC je Orbanov klub. Čuka je istoriski zonskoligaš. Nikog oni nisu zanimali. Ali ako privatizuju u NS-u, moraće kad tad i u BG-u...a to bi mnogim lopovima ozbiljno ispraznilo džep. Nadam se da grešim...