Komentari na vest

Lider Premijer lige se ne šali: Barsa pristaje na Totenhemovih 30.000.000 za Rojala

A

Ayqy

pre gotovo 3 godine

Dal su oni normalni…..30 miliona za ovog strasno
t

thfc

pre gotovo 3 godine

Šteta pa nemamo pare za Traorea iz Wolvesa. Logično ljudi ne žele pozajmicu uz otkup, već keš odmah. Tržište nikad nije bilo ovako komplikovano. Sem velikih Engleskih klubova, PSG, donekle Bayerna i Reala niko nema pare. Kako prodati lopate Auriera, Diera, Sancheza, Winksa kad nema kupaca ni za kvalitetnije igrače.
K

Koji vi??????

pre gotovo 3 godine

Koji viiiiiiiiii
K

Kako,koji vi?

pre gotovo 3 godine

Pa oni pijetlovi,kokoši ili koja već živina?
t

thfc

pre gotovo 3 godine

@Koji vi??????/Kako,koji vi? Momak, ti imaš ozbiljnih problema. Uradi nešto po tom pitanju dok je samo tastatura ta koja strada. Sutra, možda nekim čudom nađeš curu, pa šta ćemo onda kad kaže nešto što ti ne odgovara?
t

thfc

pre gotovo 3 godine

Ono kad navijaš za Hajduk i Arsenal pa razviješ komplekse na Spurse. Međutim, da bi došao u situaciju da komentarišeš Tottenham, prvo treba biti bolji od npr. Rijeke, Osijeka, Brentforda... Svakako, ti bolje od mene znaš kako stojite na kojoj tabeli. Spremi Bensedin za 26.9. Do tada, Gzira Živi Vječno!!!
I

Igor78

pre gotovo 3 godine

Konačno jedan dobar posao za Barsu, preusmerili igrača koji je višak drugi klub i uzeli čisto 18 miliona
Z

Zadnji trzaj

pre gotovo 3 godine

Još samo sedamdesetak takvih transfera i ode minus u istoriju!A najsmješniji je ulazak Kutinja u igru sinoć.Komentator kaže da nije igrao od decembra,mašala!
v

vladaHM

pre gotovo 3 godine

Ja sam mislio da ce biti pun pogodak za Barsu ali u ovo malo utakmica sto je igrao za Barsu je bio jako los. Juce protig Hetafea uz Grizmana najgori.