Komentari na vest

Liverpulu se finale pretvorilo u agoniju: Trojicu mučili grčevi, Van Dajk nešto bolji od Salaha

B

Brine

pre gotovo 2 godine

Gde su oni što su govorili da čelzi osvaja fa kup nevifim ni njih ni uplaćene tikete ,mora da su podigli lovu i sad uživaju negde hahaha
G

GETAFIX

pre gotovo 2 godine

@Ivan Radovanovic... Višegodišnja dominacija Sitija u odnosu na Liverpul (osim sezone pre 2 godine) leži u broju golova igrača sredine terena. Liverpulu nedostaju golovi iz šuta van kaznenog prostora što ih čini manje raznovrsnim i gube titule u utakmicama protiv WBA, Brendforda, Brajtona... Pa u sezoni kad im je pobegla titula za 1 bod igrali su 0:0 na Enfildu sa WBA a rasturili su prvaka MC i u prvenstvu i u ligi šampiona. Naravno, tu je i Klopova tvrdoglavost u insistiranju na istom sistemu koja je ove sezone dovela do npr. 2:2 vs Brajton i 3:3 vs Brendford.
Y

YNWA

pre gotovo 2 godine

nadam se da necemo bit u problemu za finale ls,ali koji god tim izadje da igra kidace tu utakmicu.YNWA 💪
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Najjaci ste vi navija i stranih klubova.
G

Gost1312

pre gotovo 2 godine

To je cijena kada se boris za sve moguce trofeje do zadnje sekunde i zadnjeg kola, na ovom nivou fudbala koji je najjaci na svijetu to je jako tesko izdrzati, 120 minuta je velikih kad igras protiv super jakih timova. Zato ne kontam hejtere koji bez obzira sto ne smpatisu Liverpul prizeljkuju povrede ili poraze u ovim finalima, gdje je nestalo postovanje i dzentlmensko priznanje kada neko to zasluzi, igraju momci atomski fudbal koji ne mozes da mrzis.
B

Bas zato

pre gotovo 2 godine

Samo vi preostrasceni navijaci Liverpula mozete tako da razmisljate. Sve je vase naj naj naj... atomski fudbal, atomski trener, atomski navijaci... sve preuvelicavate i glorifikujete. Da moja baba sad dodje u Lfc svi do jednog bi pisali baba majstor najbolja na svetu. Nema niko bolji od babe. Zato cete da osvojite 2 kupa i puna kapa. A da ce biti kidanja u finalu LS hoce. Iskidace vas Don Karlo za sve pare. Bice to atomsko kidanje!! Po zasuzli naravno.
S

Sprdnja

pre gotovo 2 godine

Baš zato...ma ko tebe dirooo, ko buhahahaha
I

Ime.

pre gotovo 2 godine

@Bas zato, a pre 3 dana si pričao da neće ni FA kup uzeti. A ako uzmu LŠ, reći ćeš da su fanovi 'preostrašćeni', džaba sve kad nisu uzeli PL, već samo tu neke kupove. Smehotres 😂😂
F

FM

pre gotovo 2 godine

Ljudi igraju na 125% skoro od pocetka sezone. Jedino tako moze da se bude ravnopravan u trci sa onom Sitijevom azdajom koja moze sklopiti 3 ekipe da se bore za top 4.
J

Jakaja

pre gotovo 2 godine

Smešna priča, a onda kad ispadnu od Reala žale se da su ispali zbog male širine. Imaju širi kadar od Liverpula za jednog igrača kad se sve sabere i to u sredini, a i to je upitno.

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

А опет, Л'пул има јачи тим, и јачу клупу од МС-а, проблем је што Л'пул не игра са 150%, него игра тај турбо фудбал који изискује много трчања, чак и голман, који нон-стоп стоји на 20м од свога гола и прати акцију, да не причам о вековима који морају да претече лаганих 10км сваки меч као од шале ... Док Сирије и играју доста другачији фудбал, да не кажем споријег интезитета, ааа опет имају доста више повреда ...