Komentari na vest

Ljubomir Fejsa u koži Žarka Tomaševića: Stanojević čeka šampionski pelcer iz Pireja i Lisabona

V

VALJAK - VERITAS

pre oko 2 godine

DOK JE OVA UPRAVA TITULE NEMA ! KAKO NE SHVATATE DA ONI NEMAJU KAPACITETA ZA TAKVO NESTO. ZALOSNO ALI ISTINITO ! NISU ONI KRIVI (svako voli fotelju ), VEC ONAJ STO IH DRZI !
G

Gost4456

pre oko 2 godine

Fejsi najbolje. Plata ide uopste ne igra. Plata milionce
D

Disko Popa

pre oko 2 godine

mnogi se sprdaju sa Ljubom ali videćete, vraća se jači nego ikad. Plus Partizanovo dete. Odrasto u klubu. Plašim se samo da ga na leto ne uzme Konja ili Buraspor. Znam da ga prate veliki klubovi. Ili ne daj Bože ako Stanoje preuzme Galatu, kao sto se pisalo, pa da ga povuce sa sobom.
J

Jova1245

pre oko 2 godine

Mislis dete je Hajduka iz Kule kome nikad nije placen!?
B

BgCz

pre oko 2 godine

Ostojic, Brezancic, Miljkovic, Obradovic, Fejsa, Natho, Smiljanic, Markovic pa i Jojic uz njih, sve to matoro, kilavo, istroseno, jezivi su!
B

Bafana

pre oko 2 godine

A Dušan Lalatović?
G

Gooxy

pre oko 2 godine

Jos jedan stanovnik naseg starackog doma za bivse fudbalere.nadam se da ce ovaj da nam uspori jos malo ekipu posto naprosto letimo po terenu
d

d.g.

pre oko 2 godine

Ja ne znam šta skautiraju sportski direktori večitih. U oba kluba ima po pet šest igrača koji samo primaju platu. Verovatno su njihove kombinacije i ugradnja u pitanju.Kod vas su tu Lola, Brežančić, Obradović... a kod nas Rišairo, Dioni, Gobelja. Slutim da se Fejsa neće naigrati, a boga mi strepim da će i Pićini više provesti na rehabilitaciji nego na terenu. Očigledno je da lekarski pregledi pre potpisa ne postoje.Mogu tako da rade jer niko nikom ne odgovara ni za šta. Pare se rasipaju, a država pare svih nas dotira.
G

Gigugu

pre oko 2 godine

Zasto miljkona izostavi...evo videces cim stanoje preuzme Novi Pazar, povesce caeobnog beka sa sobom.
U

Upi upi

pre oko 2 godine

Ja bih voleo da vidim ovog Ranka Stojića u Partizanu kao generalnog direktora ili sportskog direktora,čovjek ima znanje. I Ivića za trenera ili Paunovića.
d

d.g.

pre oko 2 godine

Lep je tvoj plan samo što ovi treneri neće u ling long blato, a strepim da bi se i Ranko lepo ugrađivao. Većina njih zna da radi ali je problem što su im duboki džepovi.
A

Aebre

pre oko 2 godine

Nek vidi nasa uprava za sledecu sezonu da vrati rasu petrovica i darka brasanca pa da igramo sa 5 zadnjih veznih
D

DDF

pre oko 2 godine

Uprava Partizana nema nikakav plan dovodjenja igraca,imaju nas na portalima sa komentarima koga ne zelimo u klubu i sta se desi oni bas njih dovedu kao"pojacanja"...🙈🙈🙈
D

DDF

pre oko 2 godine

Lola Smiljanic,Fejsa,Obradovic,Miljkovic,Jojic,Natho,Rikardo,L.Markovic sve to oterati iz Partizana
d

d.g.

pre oko 2 godine

Rikardo je jedino što vredi u Partizanu.
S

SADA skautirati

pre oko 2 godine

Već sada naći i pred početak letnjih priprema dovesti novi bekovski par i novo pojačanje u pravom smislu te reči, s karakteristikama Moreire. Sad se traže igrači za leto.
S

Sistem

pre oko 2 godine

Pojačanja moraju da se prate i skautiraju kontinuirano. A u Partizanu se desio prazan hod. Htelo bi da se zaradi, da se pokupe pare a da se ne investira. Loša rabota.
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

@Sada Ma koja ce pojacanja dovesti oni, celo leto.ce proci, sticice nedelju dana pred kraj prelaznog roka, trebaba oterati ove ljudi iz uprave da bi bi dovodili pojacanja, zato da navijamo da ne uzmemo titulu ni ove godine da bi otisli vise i da shvate da im nije mesto u Partizanu i takodje i Ilijev napokon da shvati da ne zna da selektira igrace, kako u prvih 11, tako i za klupu, a ne da mlati praznu slamu i da nas pravi budalama kako imamo fantastican tim i da igramo.spektakurano!
G

Gost111

pre oko 2 godine

Kaze načeto mu koleno u Al Ahliju... Ja koliko se razumem svaki iole ozbiljan klub ima lekarske preglede pre potpisivanja bilo kog igraca i kako je moguce da na tim lekarski pregledima niko nije video da mu je koleno NAČETO
G

Guza

pre oko 2 godine

Bice on spreman za iducu sezonu, samo vi cekajte....
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Kako vidim on ce na zimskim pripremama naredne sezone poceti da se zagreva a ako bude opet plej-of da udje da ukrade koji minut za Stanojevica ofanzivca protiv Radnickog ili Mladosti pod uslovom da ne iskrene zglob kad bude ulazio u igru
g

gost978

pre oko 2 godine

Još jedan koji će da izvlači lovu za one koji su ga doveli .Provalili su da to mogu da rade samo sa domačim igračima, zato imamo situaciju da Partizan plaća plate likovima koji više ni mali fudbal ne bi mogli da igraju (Lola, Brežančić) ili preplaćuje ove što se vraćaju. Sve ostalo njih ne interesuje, bukvalno ako se bilo šta uradi u evropi na sreću, za ovu ekipu u upravi je čisti bonus. Asano ode iz kluba za džabe umesto za 3-4 miliona, jer su ZABORAVILI da mu isplate novac i probili rokove koje stoje u ugovoru - šta više reći o takvim likovima. Napravili su od kluba amatersku organizaciju, blamiraju se protiv svakog jačeg tima, a Stanojević laje na sve druge osim na upravu koja munje dovela u januaru jednog zadnjeg veznog koji je povređen a drugi nespreman a pro tome lošeg kvaliteta. Ma ogadiki su mi fudbal u klub, muka mi je da ovo gledam
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Klasična kombinacija. Dovedeš istrošenog igrača od 33 godine, naduvaš mu platu pa razliku u džep. Isto je sa Jojićem. I kod nas u CZ se isto to radi. Ista je to Jagnjeća brigada.

Kontraudar

pre oko 2 godine

U nečemu da se slažemo :). Realno je da je lopovluk i kod jednih i kod drugih. Ja da nešto branim Vazuru, prvi ne mogu. Svi oni gledaju svoja d.peta.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Doveli matorog a skupog igrača koji nije mogao da igra u najvažnijem delu sezone - ispali iz LK gde su se izblamirali, Zvezda ih pregazila, izgubili prednost na tabeli u par utakmicama jer nema kvaliteta, stigao umor i kratka rotacija na naplatu. Imaju gori tim nego one godine sa Asanom, Sumom i Svetom Markovićem, dok je Zvezda jača, i pri tome galame i nadaju se tituli - to mogu samo potpuni diletanti. Kažu nemaju para kao Zvezda - moje pitanje je kako i zašto nemate pare kada pravite izlazne transfere 5-10 miliona? Šta je posao rukovodstva - da sedi i čeka prodaju nekog talenta, ili da donese pare u klub? Isti fosili sede u upravo ko zna koliko dugo, i stalno ista oriča, sistemski rad ne postoji, već se sve zasniva na internim kombinacijama i sreći (prolazak na penale uz gol u 90. minutu). Sve dok se kroz klub provlače likovi poput Smiljanića i Brežančića koji ne igraju uopšte a primaju plate, i dok postoji politika angažovanja “povratnika” koji primaju veće plate nego solidni igrači u ligama petice (preko 600.000€ godišnje), umesto da se uloži u mlade igrače ili strane talente, nama će se ponavljati Fejenord i Flora jer su nas razvalili kao klub.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Najveci problem je sto vrlo verovatno poput Jojica i Obradovica tesko da bi uopste mogao da igra bilo gde drugde...

Kontraudar

pre oko 2 godine

Kao što reče Ranko Stojić da se zna da će protiv Partizana svi igrati 100%. Još je rekao da je zimski prelazni rok odrađen amaterski. Partizan desetku nema, uprava napolje!!!
@

@kontraudar

pre oko 2 godine

Hahhahahaha, misliš sa nogom na kočnici 100%? Daj nemoj da si smešan, imamo oči

Kontraudar

pre oko 2 godine

Mi se ovde možemo gađati očima, Ranko Stojić je to rekao javno u nastupu uživo. Čovek je upućen u stvari. A ti ga možeš demantovati kada budeš u prilici da "kažeš nešto za televiziju". Takođe je rekao da je Partizan rezultate u prvom delu sezone igrao samo na čvrstinu, motivaciju i inspiraciju da je bio u svakom meču 100% a da je to nemoguće održati dugo. Zvezdu je pohvalio da se zimus pojačala tamo gde je trebalo. A da je Partizanov prelazni rok amaterski.
@

@kontraudar

pre oko 2 godine

Znači što Ranko Stojić kaže na televiziji, to je to? Ajde sad stavi prst na čelo, pa razmisli, da li bi bilo ko javno na televiziji rekao da Partizan igra sklanjalice? Pa naravno da ne bi. I zato se sad traže opravdanja za ove vaše sulude nizove u našoj ligi i paralelno sa time brukanja u Evropi. Ali svi imamo oči, ne nasedamo na vaše spinove...
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Ranko Stojić je potpuno u pravu kada kaže da je prelazni rok amaterski odrađen. Ali, svaki navijač koji iole prati klub isto to zna, a još se može dodati da se i mnoge druge stvari u klubu rade amaterski. Okreni- obrni, bilo kakav rezultatski uspeh čista je sreća ili znanje pojedinaca, sistemski stvari ne funkcionišu!!!
I

Igor78

pre oko 2 godine

Apsolutno se slažem, ostavio sam komentar gde sam se samo malo više dotakao detalja. Ova ekipa u staroj Jugoslaviji ne bi mogla da vodi klub iz treće lige, to su likovi bez znanja, nemaju trunku morala, ambicije i apetiti veliki a sposobnosti nikakve. Nisu baš takvi nesposobni dobili priliku da se igraju uprave u Partizanu, ovi se tačno moglo predvideti. Kad daš idiotima neki sistem, oni ga razvale poptuno ali misle da stvarno nešto rade.
O

Ojsa

pre oko 2 godine

Predstavljen kao jedan od kljucnih igraca za titulu i pohod na LS,a bice spreman na kraju sampionata kad Zvezda osigura titulu,bice spreman za revijalne utakmice.
f

fejsa@

pre oko 2 godine

Fejsa je došao povredjen, od njega nema ništa
V

VALJAK -VERITAS

pre oko 2 godine

U ISTOM JE STANJU KAO I UPRAVA - KILAVI !