(©AFP)
(©AFP)

Lomovi u Crnoj Gori: Budućnost i Sutjeska traže nove trenere

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.08.22. | 16:23

Srđan Radonjić kandidat za šefa struke šampiona iz Nikšića

Loše je krenula sezona za dva najveća crnogorska kluba. Sutjeska je ekspresno ispala iz Evrope i to najpre iz kvalifikacija za Ligu šampiona, pa onda i iz trke za Ligu konferencije, dok je Budućnost prošla jednu rundu, a onda doživela eliminaciju u najmlađem evropskom kupu.

Ali, Podgoričani su platili debeo ceh u domaćem prvenstvu, gde posle dve odigrane utakmice imaju – nula bodova. Nakon poraza kod kuće od Dečića (2:0), Budućnost je smenila trenera, Aleksandar Nedović je otišao s klupe i čeka se izbor novog šefa struke koji će probati da razdrma plavo-bele.

Izabrane vesti

S druge strane, Sutjeska je takođe smenila trenera posle razočaravajuće epizode na evropskoj sceni. Milija Savović, pogotovo posle pritiska navijača, razdužio je opremu šampiona Crne Gore, koji je isto sada „obezglavljen“.

Kako pišu crnogorski mediji, jedan od kandidata za novog šefa struke Sutjeske, pored brojnih imena, je Srđan Radonjić, nekadašnji napadač Partizana i najbolji strelac lige.

Posle tri odigrana kola crnogorske lige prve dve pozicije zauzimaju Dečić i Petrovac sa maksimalnih devet bodova. Dečić je, inače, promovisao novog sportskog direktora, Ardijana Đokaja, nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.


tagovi

Budućnost PodgoricaSutjeska NikšićCrna Gora 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara