Komentari na vest

Luda završnica: Zenit nudio titulu Krasnodaru i Dinamu, pet minuta pre kraja golman Rostova častio šampiona (VIDEO)

Marko Pavlovic

pre 22 dana

Morao zenit na dilu. Ko je gledao skontao je to
S

Samo

pre 22 dana

Mare nije shvatio da je preposteni real na silu ukrao 5 ligi sampiona od cega dve direkt iz ofsajda mijat 1998 i 2016 ramos protiv atletika
D

Dinamu logistika slaba

pre 22 dana

Naivan Krasnodar ,Dao titulu ZENITA. ZNACI KRADNODAR IGRAO ZA ZENIT PUTINOVOG KLUBA. NISTA NIJE SLUCAJNO.
v

vulex

pre 22 dana

srpski maldini odradio possao, samo gzi

Marko Pavlovic

pre 22 dana

I kriv za gol
B

BravoZaSaletaSestardinja

pre 23 dana

Veliki uspeh Saleta uveo je svoj tim u plejaut za opstanak i u četri utakmice izvukao dva iksića i dve šestice:)))Ne može to svako, ipak je Sale iz avangarde:)))
P

PD

pre 22 dana

Ubiće te zloba i zavist, nije to zdravo nimalo. Inače pripadaš sloju ljudi kojima je najveći uspeh "da komšiji crkne krava". Sportski pozdrav
o

ovo je

pre 23 dana

Ovo je Morao Zenit da osvoji jer je tako Diktator naredio
E

ESZ

pre 23 dana

Markiran golman
D

DDF

pre 23 dana

Klasicni primer gde"voljeni tim vodje"mora da bude prvak svoje drzave,odavno je sve podredjeno Zenitu u Rusiji i dok su igrali LŠ i ostala evropska takmicenja videlo se da nema velikog kvaliteta i pored enormnog ulaganja u Zenit
E

Eustahije Brzić

pre 23 dana

Svaka čast Strahinja na tituli Naš najbolji štoper posle Spajića

Marko Pavlovic

pre 22 dana

Ali u snovima
D

Dejan Savićević

pre 23 dana

Smrdljivi Krasnodar igrao sezonu i pobedio Dinamo zbog Zenita, a i otpustio je Ivića takođe zbog Zenita jer da je on ostao uzeo bi titulu. Jezivo šta se radi.
S

Sf

pre 23 dana

Kme kme kme Ivić kmekme kme. Dečko ne koristi ime Savićevića a navojaš za sektu crno belu. Jel moguće da i ovde kmečite. Koha teorija zavere. Ne, Krasnodar će da proda utakmicu. Ajde bre. A Ivić jak trener do mojega.
O

Objektiv

pre 23 dana

Ako se oduzmu neregularni trofeji Erakoviću, ovo mu je danas prvi trofej u karijeri. Ako on stvarno bude na bilo kojem meču na Euru, mi ne treba ni avion da zakazujemo, a kamoli smeštaj.
G

Gosttt

pre 23 dana

Koji to neregularni? Sta ima neregularno u njima? Peglao vas gde vas video, jos se Rikardo koprca u njegovom dzepu
F

Franjo miran

pre 23 dana

Još te boli Erak, kako je držao Rikarda u džepu. Dečko kada vidim vaše Kalabu i Blekija mi treba da otkažemo kvalifikacije a ne avion šarane. Jel Erak primio 100 golova u Kataru i u kvalifikacijama ili ovi vaši balvani, leči te komplekse. Znam da boke sve ove naše metle ali izdrži i primi ga muški. Mislim poraz. Primi muški mislim poraz a ti znaš šta šarki maleni i kmeči i dalje. Nego šta ste osvojili franjo ove godine?
O

Objektiv

pre 23 dana

@Franjo Dečko, a možda si i devojčica, puno ga nešto spominješ. Mislim poraz. Taj izraz, mislim poraz spominješ. Ne ono što većina iz tvog tabora voli. Sad ne mislim na poraz, kad sam ovo rekao. A druga stvar, kao navijač Partizana, najviše bih voleo da se Eraković vrati, jer tada je Partizan imao najviše šansi, a i pobeđivao.
A

Accab

pre 22 dana

Brat moj kad je to Erakovic izgubio od partizana samo mi to reci😂

Kokot Nedeljko

pre 23 dana

Slazem se, Rodica i Kola Nedeljkovica na bekove!
K

Kg

pre 23 dana

Ovo je kao i u hrvatskoj. Kada sad nisu uspeli da uzmu titulu ispred neubedljivog Zenita ove sezone neće više nikad. Tako je i kod hrvata bilo sa Dinamom. Nikad lošiji nisu bili i opet mučeni Hajduk pre svega a onda i Rijeka koja se uplašila mogućeg osvajanja titule nemaju ono izmedju nogu da bi uzeli titulu. Tu se dele veliki,od malih klubova koji hoće da budu veliki a nisu.
g

gostttttt

pre 23 dana

Bravo za komentar
G

Gostgost

pre 23 dana

Kako mi je drago, pre svega zbog Erakovica! Sa Zvezdom titule, sa Zenitom titula! Najbolja odbrana lige! Ali zato kod Piksija mora da igraju njegove kombinacije. Bravo mali, bravo Zenit! Drama vrhunska, preokreti, odlicno zadnje kolo. Da je Zenitov napad bio bolji, ne bi bilo drame, ali ovako je mozda jos bolje. Bravo jos jednom za Strahinju, i cestitke i njemu i Zenitu!
A

AK10

pre 23 dana

Šteta za Dinamo, ali sami su krivi, samo im je bod trebao, gledao sam meč - apsolutno kukavička igra. Za Krasnodar mi je drago što nisu uzeli zbog sramnog otpuštanja Ivića.
h

halo

pre 23 dana

Takođe gledao, na nesreću već milion puta ispričana priča, kad ovako nekome treba "samo bod" uđu u utakmicu kao prvoklasne kukavice, bez ikakve namere da pređu pola uopšte, kamoli nešto napadnu, ali onda naravno neminovno prime gol, sva taktika koju su spremali nedelju dana padne u vodu i na licu mesta moraju smišljati novu, i to se u 95% situacija završi ovako kako se završilo za Dinamo danas. Sledeću priliku za titulu čekaće još 50 godina, pa nek vide tad šta će.
j

jovanczv

pre 23 dana

Erakovic starter na Euro sa Spajicem, najbolji srpski stoperi
v

vulex

pre 23 dana

Boze sacuvaj, oces i Mijailovica umesto SMSa?