Komentari na vest

Luftiranje #2: Osim Mesija, nema nedodirljivih u Barseloni; Pike, Buskets, Grizman i Roberto na tapetu kod Laporte

G

Gaizka

pre gotovo 3 godine

Laporta je imao muda da otera Ronaldinja i Deka kad su on i Guardiola smatrali da su ovi istrošeni i nepotrebni, a kamoli da nema da otera Pikea i Busketsa.
T

Trni

pre gotovo 3 godine

O cemu ti pricas ? Ronaldinjo je sam rekao da ga je Gvradiola nagovarao da ostane a on nije hteo....
G

Gaizka

pre gotovo 3 godine

@Trni "All of the players in the first-team squad last season are of a very high level," he said. "But with the technical secretary we are forming a squad and Deco, Ronaldinho, and Eto'o are not in our minds." However, Guardiola admitted he would be happy to keep Ronaldinho if the Brazilian could recapture his best form. "If I felt that he wanted to be the player he was again, he would be here," he added. "But the situation has deteriorated and the solution is to build a strong dressing-room."

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

kada je igrac veci od kluba, klub propada, nema kategorije nedodirljivi
r

roni

pre gotovo 3 godine

likovi prime 8 komada u polufialu ls i sa istim sastavom krenu u novu sezonu.dozive debakl jos ranije u istom takmicenju i umesto da ih sve rasteraju oni oce da ih zadrze pod drugacijim uslovima.nece videti trofeja godinama
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Ma zelim im da budu jos gori kad ne znaju da dovedu pravog trenera i rasteraju pola tima ukljucujuci i Mesija zbog kog je bilo pola problema u klubu i svlacionici. Nabedjen da je Bog, zbog njega Argentina nikad nista nije osvojila. I selektor je bio u Rusiji
M

Milentije

pre gotovo 3 godine

Ovo je vec penaldijska logika...
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Barsa ima bas malo igraca koji su na potrebnom nivou da bi igrali za nju. Mesi, fati, dembele kada je potpuno zdrav i fokusiran, de jong, pedri, alba, dest, ter stegen. To je to. I da kazemo da su i ovi mladi igraci dobri i da ce stasati, trinkao, puig, arauho i mingueza. To je samo 12 igraca. Ostalo je prosek, sto je nedopustivo za barsu. Kutinjo i grizman jesu sjajni igraci, ali nisu se snasli u barsinom sistemu i ne treba trositi vreme. A barsa ne moze sad da dovede 12, 13 igraca i napravi rekonstrukciju, nije ovo fm. To je proces koji barem 2 godine traje i neophodno je da pogode bar 80%pojacanja.
М

М21

pre gotovo 3 godine

Да се разумемо, Барселона има 1 велики проблем, а то је Меси, колико год да је дао за Барсу, последњих пар година га на великим мечевима нема, а прима 100.000.000€ плату, за шта ? Да даје Еибару по 5 голова, то може и Гризман, њима треба неко ко ће као капитен да повуче тим против Реала или АМ-а, а не Осасуне и сличних.
H

Hagh

pre gotovo 3 godine

Pike bas ali bas mora da leti...za njim buskec, alba, serhio, LENGLE, dembele, firpo, grizman, BRAJTVAJT
B

BLAUGRANA BOSNA

pre gotovo 3 godine

Ako Laporta nema muda da otjera ove,nema niko.. Pike i Buskec nisu igraci za Barcelonu vec 3 godine,MINIMUM. Igraju zato sto imaju jake familijarne veze u Barci.