Komentari na vest

Luis Enrike: Nikad niko nije igrao tako s 18 godina kao Pedri, čak ni don Andres, Morata kao zver

K

King off hell

pre gotovo 3 godine

Dani olmo pa deset mjesta prazno Kakav pedri kakav morata samo baljezga gluposti
O

Ospiti

pre gotovo 3 godine

Morao je da dobije otkaz u trenutku kada je doneo u savez spisak sa 24 igrača za turnir na koji može da se povede 26. Takav ego i navijačka strast (bolje 2 igrača manje nego 2 iz Reala) nisu viđeni u istoriji fudbala.
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Zasto bi zvao nekog ako je procena da ce da kvari kompaktnost kolektiva
B

Bibo

pre gotovo 3 godine

Koga je trebao povesti.Karvahal povredjen,Ramos se tek vratio iz povrede i bolje mu je da razigrava Pau Toresa i Laporta kao stoperski tandem,Asensio koji nije u formi ili Vaskeza koji je drvo.Jedino sto je trebao da povede Ramosa zbog liderskih sposobnosti.A ovi ostali nista
M

Misko14

pre gotovo 3 godine

Pa bas i nije istina. Kad se setim sta je Sesk Fabregas radio sa 18 godina. Startnih 11 onog Arsenala, golovi i asistencije protiv Juventusa u cetvrtfinalu ls, startna postava u finalu Lige Sampiona, kad je imao 18 mislilo se da taj mali karijeru nece zavrsiti bez 3 zlatne lopte. I imao je vrhunsku karijeru, ali taj nivo koji mu se predvidjao sa 18 ipak nije dostigao. Videcemo sa Pedrijem. Deluje fantasticno, ali meni je Fabregas sa 18 izgledao jos bolje, plus kakav je kvalitet fudbala bio tad i konkurencija. Zavisi kakav je radnik, Sesk i nije bio neki.
M

Mentor

pre gotovo 3 godine

Ovakve izjave su čisto za stimulaciju i jačanje samopouzdanja mladim igračima