Komentari na vest

Luka Toni o Vlahoviću: Ima manji pritisak u reprezentaciji nego u Juveu, mora da se navikne da igra u velikom timu

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Slicno je i u reprzentaciji Srbije i u Juventusu pritisak je veliki a tako i treba da bude.Inace i gospodin Darko Kovacevic i Vlahovic su dobri igraci.Kovacevic je bio.
u

u tom

pre oko 1 godinu

juveu mali vlahodimos bi bio rezerva kovaceviceve rezerve koji bi i sam bio pipova rezerva...
M

Mauro

pre oko 1 godinu

Pa nije to 'samo', propadali su i dosta veci talenti iz istog razloga. Nice sa njim sve dobro nadam se, cim se redovno odaziva u reprezentaciji, nije on u glavi supalj.
l

lol12

pre oko 1 godinu

Ne znas ti Toni sta je mentalitet naseg naroda i kakav je pritisak igrati za reprezentaciju Srbije.Jednu pobedis euforija,jednu izgubis pakao
e

ercov

pre oko 1 godinu

E bas ga pretera brate kada kazes jednom "zabaru" sta je pritisak igrati za reprezentaciju. Pogledaj igru i pristup Dusana kada je pocinjao da ulazi u reprezentaciju a isto tako i u Juventusu, ne moze da se uporedi sa ovim sto danas igra i kakav pristup ima. Poleteo je visoko za veoma kratko vreme ali ako ne promeni pristup i svoju igru olako moze da se desi grozan pad.
l

lol12

pre oko 1 godinu

Nije to do pristupa nego do toga sto u Juveu ne igra protiv Litvanije, Luksemburga,Azerbejdzana, Irske i sl.Protiv Portugala i Brazila ga skoro nije ni bilo.
P

Prgi

pre oko 1 godinu

A tako ti je i kod Engleza i Zabara, za druge ne znam, ali za ove pouzdano znam.