Komentari na vest

Lukaku nikad nije bio ovako efikasan: Sklopio pakt sa Čelsijem, čeka se preko 40.000.000 evra

b

brigaless

pre 7 meseci

Slika kao da se suzdržava da se ne usere
J

Janoni

pre 7 meseci

Imace ako se plasiraju medju 4 i prodaju Abrahama ili jos nekog
P

Pisam

pre 7 meseci

Lukaku i Murinjo dobitna kombinacija.
G

Gost89

pre 7 meseci

Dao dva gola Kaljariju koji je najgori tim u seriji A, po jedan protiv Frozinonea, Empolija i Torina. Dva gola u Evropi protiv velikih ekipa Serifa i Serveta. Ako je to merilo, onda ne znam.
A

Ambrozini

pre 7 meseci

Pa neko mora i tim klubovima da da gol, ne smatram da je Lukaku sad najbolji napadac u evropi ali nijeni za ismejavanje poput megvajera. Ako se pametno koristi(kao ko d Murinja ili Kontea pa dobrim delom i Inzagija) moze svasta da napravi!
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

Lukaku je prva zverka i trenutno fizicki najjaci igrac u svetu fudbala.Niko ne moze da mu parira u duelu ili skoku! Ko igra EA FC 24 Ultimate team,Lukaku je topla preporuka! Pravi razarac!Da je Edin Dzeko ostao u Romi,on i Lukaku bi pravili dar mar! Neverovatni centarfori!
e

epf efp

pre 7 meseci

kako cu napraviti ultimate team
h

hm

pre 7 meseci

roma nema 20 miliona za njega a ne 43......
S

SvrakaShearer

pre 7 meseci

Bravo Lukaku, bravo Murinjo, bravo Roma. Samo ovako nastavite!!!
N

Nema ništa od toga

pre 7 meseci

Ja bih u fudbalu uveo sledeće pravilo: klub može nakon pozajmice prodati igrača ali isključivo po ceni koju je imao na dan pozajmice. Baš je fer da Čelzi dobije 40 miliona za Lukakua koji je kod njih odigrao koliko, 8 utakmica za celu prošlu sezonu? Ili da ga prodaju za toliko, ali naknada da ide i klubu koji ga je razigrao.
K

Kosta11

pre 7 meseci

Zato i sluze pozajmice da podignu igracu cenu,da povrate nesto od onih 115 miliona.
p

pdk

pre 7 meseci

Zato postoje klauzule druze, Roma ovde to nije napravila jer ni oni nisu previse verovali. A igrac vredi onoliko koliko je neko spreman da plati, a ne sta kazu procene, to ti je valjda jasno.

bez_EU4ije

pre 7 meseci

Sledećeg ljeta ga može kupiti samo neki naftni klub iz pustinje. U Evropi je sva vrata zadnjicom zatvorio.
O

Opa Miki

pre 7 meseci

Ko za balvana od 31 godinu (toliko će imati narednog leta) da 40milki, taj definitivno nije pri sebi, ali avaj, današnji fudbal je sve samo ne normalan, pogotovo kada su u pitanju sume za transfere...
L

Lukaku će sljedeće ljeto

pre 7 meseci

imati 31 godinu, pitanje je hoće li Roma dati tolile pare za njega ili neko drugi. Realnije je nekih 30ak miliona. Još kad se zna njegova 'odanost' Anderlehtu, Čelziju, Evertonu, WBA, Man Utd, Interu, Romi, nuđenje Juveu, Milanu....
I

Inzaghi

pre 7 meseci

I to je pitanje dal stvarno ima 31.