Komentari na vest

Lukić obećava: Jedan poraz neće ništa promeniti, bićemo pravi protiv Kameruna

j

jiks

pre preko 1 godinu

Jedan od uslova da budemo pravi u pon je da ti budeš na klupi. I dajte malo brže, pokretljivije igrače već jednom. Svi jaki, visoki, ali drva koja samo glavom umeju
S

Srbija bre

pre preko 1 godinu

Ne obećavaj ništa, obraza ti. Igrajte samo ali ne kao protiv Brazila. Nije sporan poraz, realno očekivano, igra vam je bila na nivou Tajvana. Ne zelim pritom da uvredim Tajvan.
T

Tomaš ue

pre preko 1 godinu

Kako sam vas osetio..dobio sam put za Katar preko Mocarta.....za utakmicu sa Brazilom..al naravno da nisam otisao..stari sam ja lisac..preko 35 god me razocaravate..al ne palim se vise..pogotovo posle pravog mistera..Antica..do tada sam razbijao sve po kuci zbog reprezentacije..kad onda nismo prosli protiv Australije..ne verujem da cemo ikad..daj Boze da gresim..i opet sam pomislio zbog Piksija..al ono sinoc..sramota..da mi centar nismo presli..uzas..
U

Ujka Zitko

pre preko 1 godinu

Samo ne znam ko jos prati nas fudbal? Ja licno volim da pratim odbojku,kosarku i vaterpolo,kada je u pitanju reprezentacija.Jer znam da nas ocekuje neka medalja.A sta ocekivati od ovih "fudbalera"? Obecanja ili razocaranja.😉
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Ма шта вас кошта обећање... а будале нека верују и надају се...
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Nemojte nam nista obecavati, molim vas! Kukavice jedne! Sinoc ste nam pokazali srce u petama i strah kakav nisam video u zivotu pocevsi od igraca pa do selektora s izuzetkom VMS-a kojem svaka cast. Treba da se izvinite navijacima koji su potrosili hiljade evra na put u Katar da bi gledali onaj kukavicluk.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Sto ne volim ove izjave tipa "bicemo pravi sledeci put". Sta ste sad bili? Lazni? Valjda je cilj da uvek budete "pravi"? Ajde sto je Brazil bolja ekipa i ima super igrace ali ne moraju da izgledaju kao da su dosli na malo jaci trening pa da uigravaju akcije. Kamo taj cuveni Srpski "inat"? Videli Nejmara i pale im gace.
L

Logitech

pre preko 1 godinu

Posle Kameruna: Bicemo pravi posle Svajcarske.
g

gosti&&&&

pre preko 1 godinu

pa sta reci vi koji ste se hvalisali ste promasaj imali ste nula suteva u gol i nula napada sram vas bilo svih iz srednjeg reda i napada za sinocnu utakmicu. sta je trebalo da golman ili pavlobic ulaze u gol sanse . da ste trebali da se borite za nove ugovore u klubovima ili angazmane trcali bi kao navijeni . prevaranti drzite se vi splavova i starleta to je vasa mera aozbiljnije rezultate ce ostvarivati vaterpolisti odbojkasi strelci ... a vi sa punim dzepovima koji dolazite u reprezentaciju da bi obisli splavove i starlete lazite neka vas
S

Sramota

pre preko 1 godinu

Sve ste pokazali… ni jedan jedini sut u okvir gola Brazila… sramota
e

ej

pre preko 1 godinu

dekoncentrirala ga pevacica...
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Nema ond vas nista, necete pobediti Svajcarsku, jer nemate svoju licnost, gledam sve ove reprezentacije, imaju nesto samo mi nista, e to je najveci problem!
S

Sipo

pre preko 1 godinu

Mali, cuti i radi. Kao i svi u reprezentaciji. Manite price vise. Kamerun i Svajcarsi su ozbiljna ekipa. Polako, ako igrate kao sinoc, hm.
Ч

Четник

pre preko 1 godinu

Колико хејтера и мрачних људи само овде коментарише, а могу да замислим тек колико таквих људи генерално има... Ви сте пре свега незадовољни собом и својим животом па овде трујете и друге са вашим токсичним коментарима. У сваком случају идемо да разбијемо Камерун па после Швајцарску!
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Ne obecavaj nista. Poklopite se usima, cutite i igrajte fudbal
w

whitey

pre preko 1 godinu

To sto ste izgubili nije bitno. Bitna je vasa kulavicka, dekadentna, na smrt preplasena igra gde loptu sve vremena vracate unazad jer ste u strahu od greske i visokog poraza.Sto kaze reklama ili jesi lav ili nisi, vi niste, vi ste zecevi.
V

Vladimir 1991.

pre preko 1 godinu

Upravo tako. Poenta je što ako smo mi uspeli pritisak meča da "razvodnimo" tj da se nosimo sa pritiskom tako velikog meca, i svesno guramo loptu unazad, bojim se da smo bas zbog toga i izgubili, jer nismo imali srca da damo sve od sebe. Da smo dali sve od sebe, mozda bi nas bog i pogledao. Ovako, smo dopustili da se desi da izgubimo.
B

Bingocka

pre preko 1 godinu

Erakovic je bolji stoper od Pavlovica i pokretniji. Pavlovic borben i onako jak za svoje godine ali kada potrci vidis da je prosecan igrac.Tehnika mu je nula. Na ceni je jer igra levom nogom sto je retkost u danasnje vreme.Inace da je desnjak bio bi kalibar tipa Krnete ili Tutorica. Erakovic takodje borben,brz,ujeda kao osica pozadi.Takav je trebao da igra juce sa ovim alama.Pavlovic je za uakmice gde protivnik igra na centarsuteve,duge lopte.
s

stručnjaci sve

pre preko 1 godinu

Ne zna čovek da li da se smeje ili zaplače. Tvorza, ti li si?
B

Banja Luka 11

pre preko 1 godinu

Koliko vas podržavamo, pogledajte snimke praćenja utakmice u B. Luci u dvorani Borik. Koliko je bilo u dvorani, još toliko ostalo ispred ljudi... Igrajte za Srbiju i Srbe
Х

Хм

pre preko 1 godinu

А за ког су играли, за Марсовце? Подржи и кад не иде
B

Banja Luka 11

pre preko 1 godinu

Napred momci. Glavu gore. Brazil je odigrao odličnu utakmicu. Hvala vama što ste se kvalifikovali na SP i vratili vjeru u našu reprezentaciju. Ne samo igrom, nego i ponašanjem van terena. Protiv Kameruna opušteno u glavi, jako na terenu... Pozdrav iz B Luke
M

MaksoPet

pre preko 1 godinu

Ovde nije rec o Brazilu nego o nama. Kako smo mi odigrali? Reci. Nemoj uvek neke alibi price
g

gott

pre preko 1 godinu

Usrali ste se bre Ali sve je to normalno kad vidis da oni znaju a Mi ne znamo
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Erakovic pozadi umesto Pavlovica
s

stručnjaci sve

pre preko 1 godinu

Opet Tvorza? Aj oladi sa VAR Srbija komentarima.

goranc333@gmail.com

pre preko 1 godinu

Misliš kao protiv Obale Slonovače i Gane?
B

Blaa

pre preko 1 godinu

Tesko da vam ko veruje
g

genijalna izjava

pre preko 1 godinu

cuj bicemo pravi protiv kameruna, pa sine vi ako kamerun ne mozete da pobedite idite kolektivno tamo u pustinju i ne javljajte se vise. muda se pokazuju na velikim utakmicama protiv jacih rivala a to sto tada ne sutnete na gol pa "klasu" dokazujete protiv 10x slabijih rivala komotno okacite macku o rep.
t

tsog

pre preko 1 godinu

Ponovo izjave kako veruju, kako ce biti pravi kako je ta najbitnija utakmica...ajde doce i taj ponedeljak i taj Kamerun...samo me interesuje kakve alibi price ce naci ako i tu utakmicu kiksnu, a po meni su velike sanse za to... da li ce biti da im je klima vise odgovarala? da li ce biti da im termin vise odgovara, jer su u tom terminu igrali protiv Svajcarske?? Da li ce alibi biti da su Kamerunci imali vise vremena za odmor(svega par sati)? Da li opet neki igraci nece biti psihicki i fizicki spremni? Da li ce pricati da su Kamerunci favoriti za osvajanje, dugacka klupa, tehnicki i fizicki bolji? Ili ce jednostavno priznati da su losi i da nisu dorasli svetskom kupu.
A

Agentt

pre preko 1 godinu

A sta ako pobedimo ? Kakve ces ti alibi price imati ? Sta si ocekivao ? Da tuces jedan Brazil ?! Njihov rezervni sastav je u top 3 ekipe na svetu !
t

tsog

pre preko 1 godinu

pa sto su talasali i pevali "dajte Brazil da se igramo"??? eo zapao im Brazil, ljudi nas oducili od fudbala, a to njihovo pevanje mogli su samo na soniju da ispune. Nisam ocekivao ni pobedu ni nereseno ni da izgubimo, samo sam ocekivao da ce sve to sto su najavljivali kroz medije i emisije da ispune bar delic toga. A sta su oni brate ispunili od toga sinoc??? ajde ti budi iskren pa odgovori...meni alibi price ne trebaju, ja nisam neko ko navija protiv svoje zemlje, cak naprotiv voleo bih svaku da pobedimo i da se kolektivno svi radujemo. Najvise me boli i nervira, sto nas loze i prave budalama, tacno kao politicari sto nam rade..Jedno pricaju drugo rade i to tako ide u nedogled.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Ti si jedan od onih koji je rekao da cemo pobediti Brazil. Sta je sad? Opet najavljujes da cemo pobediti Kamerun?
D

Darko55

pre preko 1 godinu

@Agent, na tebe se odnosi
t

tsog

pre preko 1 godinu

Nije meni toliko krivo zbog poraza, jeste to Brazil ali svi su oni profesionalci i manje vise igraju i jakim klubovima lige petice. Boli me to sto sam pogledao 90% meceva ovog SP do sad i u svakoj ekipi sam video trud i zelju, samo kod nas i Kostarike nisam to video. Dal ce doci na svoje ne znam, mnogo puta kroz blizu istoriju su nas razocaravali i obecao sam sebi da se od naseg reprezetativnog fudbala ne nadam puno jer uvek na kraju budem razocaran i u bedaku. Za pohvalu je plasirati se ispred Portugala, ali pevati i sprdati se da vam daju Brazil za igru, a kad su vam dali, vi nista niste uradili, takoreci cunjevi ste bili i naravno da u utakmici protiv Kameruna ne ocekujem pobedu, cak sta vise necu je ni gledati zbog posla, samo je ispratiti na rezultatima i mirnija glava.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Fali Gobelja

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

Samo napred 💪
Š

Šljaka

pre preko 1 godinu

Kraju I nemora te nista vise da uradite na vama je ako hoćete možete mnogo, ako ne nemora te nista.. 😉
A

Ako hoce mogu

pre preko 1 godinu

Mnogo hahahaha, ludilo. "Ne mora", nauci pisati, 2022. godina je
l

loosmii

pre preko 1 godinu

Idemo momci,samo hrabro..
G

Gost1212t2

pre preko 1 godinu

TAKO JE BRE. U komentarima sve pljuvači, ali njih je šaka jada. Pravih navijača je mnogo više i bodrimo vas do kraja jer ste naši. IDEMOOOO
p

peraMrča

pre preko 1 godinu

Svaka ti čast Lukiću odigrao si sinoć majstorski . Bolji si od Xavi i Injeste zajedno zaslužio si Zlatnu Loptu u budućnosti . Odigrao si sinoć bez greške i stavio Brazilce u dzep . Kako sam gledao vremensku provnozu trebalo bi da prodjete u osminu finala lepo vas vreme služi nema jak vetar nije mnogo velika vlaga .
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nije sve tako lose eto Bukari dao gol za Ganu protiv Portugala ako tako nastavi Zvezda ga prodaje za 100 000 000 evra plus dalju tendenciju rasta u Real Madrid.
A

Auu

pre preko 1 godinu

Mislis da si duhovit? Zvezda bar ima 3 igraca na Sp,Borjan je branio odlicno protiv Belgije da si imali srece vrv bi i dobili,a Bukari je dao gol jednom Portugalu,a malo je falilo da bude nereseno. Zamislio koliko ce Erakovicu i Bukariu da skoci cena posle ovog turnira,zapitaj se.
1

1346

pre preko 1 godinu

Ako Terzić bude pametan da trguje sa njim odmah u u zimskom prelaznom roku, dok je Svetsko prvenstvo u svežem sećanju. Ako mu cena skoči na recimo sedam miliona, klubu ostaje čistih četiri miliona. malo li je?
s

stručnjaci sve

pre preko 1 godinu

Nemoj da čačkaš zvezdasrbija armiju. ZaVARaćeš im Tvorzu.