Luković (©MN Press)
Luković (©MN Press)

Lukovići su u modi ove zime: Andrija stiže u Niš

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.01.24. | 18:09

Strelac pobedonosnog gola u finalu Evropskog omladinskog prvenstva u Litvaniji pred potpisom za Radnički

Lukovići su u modi u zimskom prelaznom roku u Srbiji. Dok se čeka da IMT inkasira milione od prodaje Miloša Lukovića - ostaje samo da se vidi da li će sjajni napadač na istok ili zapad Evrope – Radnički iz Niša angažovaće njegovog pomalo zaboravljenog prezimenjaka.

Kako je Mozzart Sportu potvrđeno u rukovodstvu kluba sa Čaira, sve je dogovoreno po pitanju angažovanja Andrije Lukovića, ostalo je samo da 29-godišnji centralni vezista u ponedeljak potpiše ugovor i sačeka trenera Nikolu Trajkovića i nove saigrače na početku priprema za nastavak sezone.

Izabrane vesti

Strelac pobedonosnog gola za omladinsku reprezentaciju Srbije u finalu Evropskog prvenstva u Litvaniji 2013. godine imao je turbulentnu karijeru, svakako ne u rangu potencijala nekadašnjeg zlatnog Orlića. U Crvenoj zvezdi se nije izborio za pravu šansu, zapažene partije pružao je u Voždovcu, potom bio u poljskom Rakovu, portugalskim klubovima Familikau i Belenensešu, a poslednji klub bila mu je Zira iz Azerbejdžana. Sva je prilika, posle više od četiri godine, od februara ćemo ga ponovo gledati na terenima širom Srbije.

Podsetimo, Radnički, koji zimuje na pretposlednjem mestu tabele Mozzart Bet Superlige, do sada je zvanično angažovao kamerunskog reprezentativca Kolinsa Faja i bosanskog napadača Semira Smajlagića. Ekipu su, od standardnih prvotimaca, napustili kapiten Aleksandar Pejović, Miljan Škrbić, Nikola Vlajković i najverovatnije Lazar Jovanović.

Novi-stari trener Nikola Trajković prozivku će na Čairu obaviti u ponedeljak tačno u podne.


tagovi

Andrija LukovićRadnički NišMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara