Komentari na vest

Ma kakvi Ohi, Ndžaj ili Jevtović, Gift Orban je poklon norveškog fudbala svetu

p

pa1

pre oko 1 godinu

Ohi je jedna od većih prevara! Ništa nije pokazao,sasvim prosečan igrač koji ne može da igra ni u našoj ligi
1

189 189

pre oko 1 godinu

"Nije Ohi neke druge statistike". Jos vam lepo i pise u tekstu

Darkoki

pre oko 1 godinu

Ohi je Maradona licno za ovog Pesica..Ohi je dosao besplatno i dao dvocifren broj golova tako da nije tacno da nije ostavio trag.Da ga Deki nije minirao bilo bi jos bolji .
h

halo

pre oko 1 godinu

Tačno, Ohi nije ostavio nikakav trag ovde... osim što je otvorio derbi koji nam je na kraju doneo titulu i došao do dvocifrenog broja golova za jednu polusezonu iako ga je mister redovno bušio stavljanjem na klupu, nešto što se njegov naslednik pomučio za celu sezonu da uradi iako igra značajno više, uzima penale saigračima i 90% akcija ide na njega :D
m

mikiii

pre oko 1 godinu

ma Jevtović, pa 10 mesta prazno haha
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Ohi nije ostavio neki trag? Samo uzeo duplu krunu kao prvi napadac, i dao gol u derbiju. Cak ni Jevtovic nije bio los, samo sto nije igrao. Norveski Nejmar je posebna prica. Vidim da je pao potpis, lepo. Da vidimo ko je strucnjak.
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 1 godinu

Orban ima 28 godina i to veliki klubovi znaju. Gent ce imati problem da ga proda za veliki novac. Tako je i onaj iz Lacija nestao ali je on barem stigao do Lacija da makar uzme neki jaci ugovor. Dok Belgijanci imaju zmiju u dzepu.
A

Aaa...

pre oko 1 godinu

Dečko ima 20 godina...
Z

Zlatko Psihopata

pre oko 1 godinu

@Aaa Pa to ti misliš da ima, tvoje pravo da budes naivan 😂 Pritom on je medu retkim Afrikancima koji nisu rodeni u Norveskoj a igraju u tim klubovima, dakle on je dosao iz Afrike direktno i onda tu nemas kontrolu. Da je roden u Norveskoj to je onda druga prica jer Norvežani ne bi falsifikovali krstenicu. Uostalom pogledaj mu malo lice i sam izgleda da ima 5-6 godina vise a ono sto je realno to je 8 godina vise u odnosu na prijavu.
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Ima 48 i ustvari njega je otkrio Cvarkov Djordje kad jebs Marjanovicem prodavao cackalice u Afriku
M

Mop

pre oko 1 godinu

@zivoraddd Nvanko mu je mladji brat
2

24323432

pre oko 1 godinu

Standardno naknadno pametovanje kako nasi klubovi ne znaju ovako...A pokusajte samo zamisliti da Zvezda ili Partizan daju preko 3 miliona obestecenja za igraca iz druge lige norveske? Pa bili bi spaljeni na lomaci. Taj isti Gent je dao sansu tom igracu, igra startera, istrpis bubice, kikseve, promasaje jer znas sta moze biti konacni proizvod. Uvek smo najbolji samo da pljujemo sve sto ima veze sa nama i nasim.
Г

Гостиварски

pre oko 1 godinu

Да, али зато се ради добар скаутинг. Успоставиш неке параметре, колико трчи, колико дрибла, како се служи десном, како левом ногом, скок игра, дуел, кретње, у којој мери би јачи противници утицали на његову игру. Константност, концентрација, енергетски нивои у игри. Онда личност, да како одговара на изазове, да ли има психолошке падове итд. Па ако на крају закључиш да је разлог због којег игра у другој лиги то да није имао прилике да игра негде другде, да га нико није толико детаљно скаутирао и да квалитетом припада у јачој лиги, па узимај га одмах... Да се разумемо, поред свог скаутинга јако се ретко налази вансеријски играч тамо где га не очекујеш, можда једном у 3.4 године, али исплати се.
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Pa dali smo već prošle sezone..2 i po miliona za igrača iz četvrte lige Nemačke, Nemanju Motiku.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Motika je plaćen 2 miliona. Još jedan genijalni potez Mrkele i Terzića.
g

gostivarski

pre oko 1 godinu

e ali da platiš dva miliona za dečka koji nikada nije igrao seniorski fudbal...covece monti pajton

NemanjaKZ

pre oko 1 godinu

@Гостиварски: Kako Mrkela to da uradi kad on skautuje preko youtube highlights-ova, a tu je uglavnom sve dobro :D

Mali peca

pre oko 1 godinu

ohi uradio vise za 6 meseci nego pesic za celu sezonu
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Stavljanje Ohija sa Jevtovicem i Ndzajom u istu rečenicu. Facepalm. Hvala Stankoviću što si njega oterao da bi došao Pešić. Aplauz.

chodagospodar@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ali ime 😁😁😁😁😁 POKLON!!
m

mare12345

pre oko 1 godinu

Ohi nije bio promašaj!