Komentari na vest

Mađari objavili spisak: I Miloš Kerkez napada Srbiju

G

Gost GM

pre 8 meseci

Menadžeri su krivi sto igra za Madjare, ucenjivan je bio s 14 godina
m

maresca

pre 8 meseci

Nista madjarska nije slabija od nas...imaju par igraca koji trce po 90 minuta..spremniji su dosta od nas..i imaju bolju timsku igru..tako da nista nece biti iznenadjenje...nama dok je piksi selektor i dok forsira ovu taktiku gde se ne zna ko sta igra mi ne mozemo igrati ozbiljan fudbal.....nebi me cudilo 3 gola da nam daju jer su jako opasni iz kontre....
T

Tite

pre 8 meseci

Idemo do pobede sada će igrati i Vlahovic i Mitrovic i vreme je za novu pobedu a kritičari nek kritikuju kao i uvek niko nije verovao da ćemo otići na svetsko pa eto ispred Portugala. Sad ćemo otići na Evropsko i tamo napraviti uspeh.
8

8

pre 8 meseci

Odbrana je i nama i njima najgori deo tima .
K

Kerkez

pre 8 meseci

Kerkez je srpsko prezime iz Bosne. Nema nikakve veze sa Madjarskom.
V

Veljko9

pre 8 meseci

Bukvalno, ne znam sta ovi lupaju. Trener Cukarickog bivsi, Dusan Kerkez Srbin, fudbaler Spartaka stoper Dejan Kerkez isto Srbin..
?

??

pre 8 meseci

Kerkezi su srbi. E sad sto on igra za madjarsku to ne znam
Z

Zffjnb

pre 8 meseci

Po imenima prosečna reprezentacija, čak i gora od naše. Sa druge strane po pitanju nekih rezultata u poslednjim godinama bolji su od nas. Nisu bili na SP, ali su zato ponizili Engleze, pobedili Švabe. Mi možda imamo malo bolje igrače, ali oni imaju bolji tim. Ne treba zaboraviti ni našeg selektora koji je veliki plus za protivnika.
T

Tite

pre 8 meseci

A Piksi je bio prvo najbolji selektor na svetu a onda najgori lako Srbi menjaju mišljenje!
Z

Zeder

pre 8 meseci

Ma nema veze. Ne moze sve u zivotu da se namesti kako bi mi to zeleli. Srecno Kerkezu u karijeri.
R

Rasputin

pre 8 meseci

Decko se zove Miklos i oba roditelja su mu madjari, jedino sto je rodjen na teritoriji Srbije pa ima i nas pasos ali realno je da Madjar i treba da igra za njih… Zamislite ovaj primer - rodi se dete u Bugarskoj od oba roditelja koja su Srbi i sutra zaigra za nasu zemlju, dal bi to bilo fer ili biste rekli treba da igra za Bugarsku?
C

Cer

pre 8 meseci

Kakav Miklos, jesi ti normalan?
?

??

pre 8 meseci

Sta pricas druze. Kerkez je srbin. Pravi si ti bugarin
V

Veljko9

pre 8 meseci

Srbin koji se zove Milos ne igra za Srbiju, bravo za FSS sto su ispustili ovog momka koji ima 19god i verovatno ce biti medju najboljim levim bekovima sveta kroz 2-3godine. Madjari su opasni, Szoboszlai, Kerkez, Orban i jos dosta igraca iz liga petica, nadamo se pobedi. SRBIJA!
j

jalshsiapyh

pre 8 meseci

Svaka cast Soboslaiu i Kerkezu, ali ovo ostalo prosek. Mi smo jači od njih za jedan nivo i treba da se zahvalimo Bogu sto smo izvukli ovakvu grupu.
М

Маре_

pre 8 meseci

Нису то кликери па да их ето тако испустиш. Далеко од тога да савез не може да утиче на одлуку играча али ако неком срце или неки други разлози шта год вуку на неку страну мало тога можеш да урадиш. Дечко је рекао да је са 14 година одлучио да ће да игра за Мађарску ако дође до тог нивоа и ено га тамо, очито да се никад није ни премишљао.
N

NN3

pre 8 meseci

A zašto je to odlučio? Zato što su Mađari sve uložili u njega, u Srbiji je svuda naišao na zatvorena vrata. Pričao je njegov otac o tome. Slična priča kao i sa Nemanjom Nikolićem, koji je igrao za Mađarsku iz zahvalnosti što su verovali u njega. Ili Borjan za Kanadu, i tako dalje