Komentari na vest

Mađari tvrde: Gavrić na oku Fradija, Zvezdi samo delić od projektovane zarade od 4.000.000 evra

D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Sram vas bilo.....
D

Dokle

pre preko 2 godine

Šta je molim Vas projektovano na 4 miliona? Dokle se držimo te priče da naš tim vredi 63 miliona, a Sherifov 11? Mi ne možemo da dobijemo u proseku ni milion po igraču. Dakle za njih 35 ukupno nekih 25 miliona i to da pevamo.
e

esex

pre preko 2 godine

gavric se prodaje a katai se ozbiljnije povredio..pa ko ce tu da igra...umesto da sad guraju gavrica i da mu dizu cenu oni ga daju za daj sta das..
1

133

pre preko 2 godine

Ivanic treba da igra gde Kataji igra, si video kako je poceo Ivanic da igra kad je Kataji izasao protiv Serifa. Tu je Ivanic i igrao protiv Milan-a kad je Kataji bio povredjen.
r

raaraa

pre preko 2 godine

Koje dizanje cene dečko idi igraj video igre. Što više igra cena može samo da mu pada.
g

gostinjo

pre preko 2 godine

Gledao sam ga prosle sezone na jednoj utakmici. Usao je u drugom poluvremenu i cetiri puta je mogao asistirati, a on je pucao onako kako on zna mlako i preko gola. Ni Nikolic ni Petrovic nisu nista bolji.
T

Tuborg

pre preko 2 godine

Zato nema privatizacije.
S

Slanina

pre preko 2 godine

Jos jedan u nizu dokaza koliko je sve u ovoj drzavi lazno, pa samim tim i u fudbalu. Samo lazi, pricaj neke velike price, ljudi poveruju da im je mnogo bolje nego sto jeste, a ti i dalje kupis kajmak. I eto ovde, Serija A, Bundesliga, talenat, milioni... Kad ono - Madjarska liga.
d

dr.mr.terza

pre preko 2 godine

Zar ovaj nije u graficaru?Igrac od 20 godina u nasoj ligi ne igra standardno ni sa pravilom do 21, a oni opet kao ''traze i ocekuju'' 4 miliona.Isto su za pavkova 10 ocekivali, za onog radulovica i njegosa po 5 i td i td.Kakve miki maus price
R

RSB

pre preko 2 godine

Nadam se da CE otici za dzabe da se vise opametite dobro nismo trazili 40 milliona za njega neznalice I unistitelji obicni...

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Imate u madjarskim medijima 1.400.000 + 10% ...od 3milke duplo manje zanimljivo nam idu transferi :D
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Умјесто да се форсира овакав таленат који се не рађа тако често. Он иде за сићу, каква је багра у овој управи...
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Braca od strica, ovih u Partizanovoj upravi.
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Kakvih 4 miliona, ako uzmemo 1 milion mozemo da pevamo. Momak možda poseduje potencijal ali malo je pokazao,
G

Gost241

pre preko 2 godine

To je vec zavrseno, prosao je ljekarske i vec je tamo.
D

Džabe ste krečili

pre preko 2 godine

Oni se više i ne kriju, otvoreno rade kombinacije. Što je najgore ne možeš pravno da im dokažeš te muljavine. Jer kada kupuju igrače namerno ih mnogo više plate nego što im je vrednost, a za uzvrat dobiju lepu nagradu od prodavca , privatno u četiri oka. A papiri čisti, koliko su šatro tražili toliko je leglo u klub. A kada se prodaju igrači onda namerno obore cenu, mnogo ispod prave cene. A kupac im vrati za tu uslugu isto u četiri oka nagradu. A papiri čisti. Isto važi za naduvane plate igračima, 20 posto se vraća u kancelariju. Jel ima veće kombine od toga da su Stojkovića i Savića dali za džabe, dva igrača koja su igrala sve utakmice i u ligi i u evropi standardno.
h

humska..

pre preko 2 godine

Jedino sto si pogodio to je da kad kupuju pretplate igraca, plus plata, jer lako je kad se razbacujes drzavnim parama pa mozes da dovedes deset stranaca za milionske ugovore, a valjaju dva i tako u krug.. Sto se tice prodaje i obaranje cena vasim igracima, placem ahahahaha.. Niko vasim igracima ne obara cenu, vrede i manje od ovoga sto ponude.. poslednji koga ste zajebali i uvalili to je Pesic i vise u evropi vasi igraci se kotiraju kao nizerazredni, pored titula i LS ne moze te da prodate nijednog vec 4 god, osim neki mladji za milion, dva.. Cela Evropa zna kako namestate utakmice i niko nece da ponudi lovu, a tek sad posle Serifa..
h

hosy

pre preko 2 godine

Oproban terzinjov recept sa laznim ciframa po medijima a oticice za 300.000 evrova.
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Zabrinuti lažni Zvezdaši i još zabrinutije ucveljene upuvane partizanke jer je u njihovom klubu valjda sve u redu i cveta raznoliko cveće u bunkerima. Još smo u igri za LE. I u čemu je problem uplakane partizanke? Zašto ovoliko urlate? Četiri uzastopne titule, 2x LŠ, 2x LE, dupla kruna, 50.mesto na rang listi Uefa, najveći koeficijent, fantastična zarada u zadnjih 5 godina od Uefa i sopstvenih prihoda (ulaznice, transferi igrača) pa smo eto zamislite u kanalu. Sve navedeno je učinilo svoje pa tako izobličeni i očajni izbacujete sav bes i frustracije iz sebe. Okreće se kolo sreće i to vrlo brzo. Karma će vas stići kao i mnogo puta do sada. NAPRED ZVEZDA!! CELA CRVENO BELA SRBIJA JE UZ VAS!! SVI ZA ZVEZDU!! SVE ZA ZVEZDU!! ZVEZDA IZNAD SVIH I SVEGA!! IZNAD ZVEZDE NIKO!!
Z

Zzzz

pre preko 2 godine

Ako pročitaš dovoljno puta ovo sto si napisao, možda i poveruje da ste prošli Šerif i da ćete u LŠ.
L

Lazaros

pre preko 2 godine

Malo I'm je od Gasproma 5.000.000.000€ ,1.000.000.000€ od Telekoma isto od Mozzarta ,dobijajy od Macroona oko 500.000€ . dobili su za Grujica skoro 1.500.000 € . Za Joveljica su dobili 500.000€. Od Ilica su dobili 1.000.000.€ . Dobili su 10.000.000 I jo's ovu I Evropi oko 3.000.000 € .Skoro 15.000.000 je uslo u Roku od 2-3 meseca .Pa to je polovina budzeta I opet nemate pare !!!! Ulaznice od Kairata I Serifa ??? Uprava napoljeee !!!!
А

Ајнштајн

pre preko 2 godine

Прво научи како се бројевима пише милион па онда терај управу напоље.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Uprava napolje, Vaistinu! A tebe nazad u prvi osnovne na matiš i slatkiš.
H

Haos

pre preko 2 godine

Ovo je već isproban recept koji radi godinama. Proigra se igrač, nabije cenu, traži ga neki klub za tada veoma dobru cifru, odbije se ponuda, igrač se ostavlja na klupi i tribinama, onda dođe sledeći prelazni rok i proda se za sitan novac (za javnost), a ustvari se klubu uplati simbolična cifra, a rukovodstvu ispod stola ostatak. Odlazite više iz Zvezde, GNJIDE!!!
G

Gostovanjce

pre preko 2 godine

Zvezda je čloša već neko vreme, moralo je jednom da stane. Pa i Real je stao, ne može doveka. Sad ide rekonstrukcija celog kadra i nova energija, jedino to može da spasi sezonu. Realno gledano to je proces koji mora da se prodje.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Предвиђао сам 'офк сценарио', бојим се како тројка на челу клуба и назадне газде им шљакају, плакаћемо за офк сценаријом. Творзана у творза - не јуче него прекјуче!
G

GajaE87

pre preko 2 godine

Samo da imamo dobar skauting. Kakve igrače samo ima u Francuskoj drugoj i trećoj ligi. Ili u Nigeriji imaš brze i mlade igrače sa dobrom tehnikom. Pa južna Amerika. Ali bitno da dovedemo La Prevaru, Jirku, Dionija, Garsiju... Da su barem znali da koriste Kanjasa, i dalje tvrdim da je dobar igrač. Jedini dobar posao je bilo prodati Joveljića. Vidim i Frankfurt ga prodao za manje para u MLS. Lično sam doveo dva igrača iz druge Brazilske lige u Švajcarsku. Samo su tražili da im se plati let i hotel. Jedan je poslje igrao u startni 11. Drugi se vratio nakon pola godine. Ali svakako jeftinije nego ove krš igrače što nam Mrkela dovodi.
J

JT

pre preko 2 godine

Jirka je cista menadzerska kombinacija, to je bilo jasno odmah. Decko nije ni sansu dobio u timu. Nego smo se vratili iz Trnave sa igracem vise, kao sa dzakom krompira.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Bezi dete... Bezi dok jos mozes da pocnes iz pocetka.

Bojan Kekezovic

pre preko 2 godine

Ne igra jer nije u formi - nije u formi jer ne igra. Ako je mogao Pankov toliko šansi da dobije mogao je i ovaj momak.
S

Suhoj37

pre preko 2 godine

Upravo o ovome pišem i o lošem skautingu i transfer politici a lupaju mi minuse. Eto vam sada. Nesposobnjakovići! Umesto da klub posle pobede nad Liverpulom raste i da se od para skocka pravi tim, eto gde smo došli. Dovode se istrošeni igrači, pa se prodaju pa se opet vraćaju, klasično pranje para. Ako je za sve ove sezone, od svih tih velikih para u Zvezdu ušlo bar 10%, dobro je.
Ћ

Ћелави препотенко

pre preko 2 godine

Звезда ако не прође Клуж и оде у ЛК зарадиће од УЕФА око 5 милиона евра. Од Гаспрома добија 4М и од Телекома 2М. Нека остали спонзори унесу у клуб још милион то је око 12 милиона евра. Нека кроз бодове у ЛК, улазнице и сл. заради још 3М, значи да ће Звезда са тренутним буџетом од 30М, бити у минусу око 15М. Слично је било и претходне сезоне. Од УЕФА смо зарадили око 8 милиона, било је и смешних излазних трансфера (Гарсија, Вулић, Томане, Јованчић, Јовичић) свеукупно 3М, и нека је буџет био мањи, опет минус око 7-8М. Мађијо, да ли ћеш моћи да исплаћујеш плате до краја сезоне Драговићу, Канги, Бену, Фалку…? Да ли ће они играти на највишем нивоу ако плате буду нередовне? Кога можеш да продаш и за које паре, а да Звезда остане конкурента? Са којим саставом идемо догодине у квалификације и шта ће бити са Звездом ако се и следеће сезоне “догоди Шериф”?
V

Vladaaa

pre preko 2 godine

Pa ovo je sve gore od goreg ! Pa sta ako nije igrao standardno. Decko je vekiki talenat i ima 20 g. Puste li ga ispod 4 miliona evra, to ce biti bruka za njih i klub ! Cukaricki je poceo za vece pare od Zvezde da prodaje. Ovo je teska mutljavina u najavi i to ce biti kraj ove uprave !
J

Juuuujuuu

pre preko 2 godine

Meni jos pred ocima ono njegovo saplitanje preko lopte protiv Serifa.
w

www

pre preko 2 godine

gavrić i onaj nikolić mogu samo u grafičar. Mag Tvorzan će daih uvali grafosima.
S

S visnjom burek

pre preko 2 godine

Vidici molim te spasi nas
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Где њега спомињеш, па он је ултракоповцима ко беливук вучићу. Камен у ципели. И доћи ће Видић, када клуб буде био наш, звездашки, српски, сада док је криминално назадни нема потребе да долази
D

Dzoni-1970-

pre preko 2 godine

Zvezdin tim kao vredi 63 miliona evra, da li ima neko ovde ko misli da mogu bilo kog igraca da prodaju za vise od 3 miliona?Sad trenutno ni Partizan nema, posto je prodao sve sto je vredelo...
J

Jovicahfh

pre preko 2 godine

Zarad alibi igraca,nekih nazovi zasluga,koje kakvih Magika,Benova koji vec sezonu i jace nemaju kontinuitet igara,bljesnu kada cela ekipa odigra vrhunski,kada se spakuje nekom 5 komada,daju2,3, a kada treba zadnja loza, izgubismo i Gavrica a i Velju i Njegosa. Dovode se istroseni igraci i stranci,a momci kada im treba utakmica sede na klupi,ako i tamo. A tvrdim i da je taj Jirka za klasu bolji od oba desna beka koja imamo,pa i od tog Bakajoka,a od 60min i od jedinog levog kojeg imamo. Strasno sta se radi!
V

V1ad

pre preko 2 godine

Jeste i onda se taj biser saplete o loptu pri prvom kontaktu protiv Serifa i igra rukom. Lik je posle dve dobre utakmice i par pohvala i tekstova umislio da je zvezda tima a u stvari je jako jednodimenzionalan igrac sa slabom brzinom za svoju poziciju, jednim driblingom, okej sutem i tehnikom.
J

Jovicahfh

pre preko 2 godine

@V1ad ako je on umisljen,sta su onda ostali?! Padali su i mnogo veci od njega preko lopte,pa su ustajali. Sta treba da gledamo i trpimo malokrvne Magike,Ivanice,Falke,Benove? Kojima ako je ona stvar na levo,jbg izvin'te. Svaka cast svima,i velika hvala,ali njihovo je davno proslo. Krsticic,Kanga? Nespremni igraju,ovaj svako malo budalastinu napravi,ali to se trpi,to nije problem. Ali kad klinac padne preko lopte odmah se recka crta. Zalosno i tuzno
V

Vranjeeeeee

pre preko 2 godine

Puna podrska na Deketa i Terzetaaaa
S

Stefnik

pre preko 2 godine

Da li neko zaista misli da Mrkela nesto odlucuje i o odlascima i o dolascima? Mozda moze da da neku preporuku velikom sefu ako ga neko od menadzera koji nisu bliski tom velikom sefu pita za nekog igraca ali da odlucuje sigurno ne. Da je taj Gavric zimus imao tu ponudu od 3m€ veliki sef bi ga sigurno zavalio jer bi i provizija za te pare bila lepa a ovako nista. Medjutim sada i kad je jasno da od LS nema nista a vrlo lako moze i za LE da se izvisi bice sistem daj sta das. Inace sto se tice Gavrica moje misljenje je da ga se treba resiti jer mi zaista nije jasno kako je taj momak uopste dosao do prvog tima Crvene Zvezde? Ali to je i pitanje za strucnjeke i iz omladinske skole i za za ove odgovorne u prvom timu!
E

Eso

pre preko 2 godine

U Evropi se igraci kupuju na osnovu ozbiljnog skautinga a ne na osnovu clanaka iz kurira i telegrafa,toliko
9

951357

pre preko 2 godine

Kakve su ovi mutljavine, majko moja. Sve ispod žita, a za klub mrvice.
K

Kombinacije

pre preko 2 godine

Što je najveći crnjak, oni to rade otvoreno, javno, i nije ih sramota što svi znaju za njihove kombine.
V

Vinnie Jones

pre preko 2 godine

Tuga šta uradi Deki ovome momku. Dečko kad je krenuo prošle sezone da igra, čak i ja, kao Partizanovac sam ga gotivio. Najveći talenat od trija Nikolić, Petrović, Gavrić, pride deluje kao skroz ok momak . Pravo konkretno, moderno krilo sa suprotnom nogom na levoj strani. Uvek se direktno stušti na igru 1 na 1 sa protivničkim igračem i gol, pravo konkretno, moderno krilo. Ubiste momka, a mogao je da igra kad je Katai bio povredjen/bolestan. Da je igrao konstantno , garantujem da bi bio u top 5 liga ili u nekom od najjačih timova iz top 10 liga, al avaj, neka ga Srnić i Vukanović da igraju, stariji su, iskusniji, KATASTROFA. Prava šteta za našu reprezentaciju, fale nam takvi igrači.
S

Simić

pre preko 2 godine

Gavrić tokom prošle sezone je jedno vreme uporno dobijao šansu, a on je iz utakmice u utakmicu bio sve lošiji i sve nezainteresovaniji. Jednostavno, neprepoznatljiv u odnosu na početak igranja u prvom timu. Stanković ima mnogo grešaka kao trener, posebno kada je u pitanju početak ove sezone, ali za situaciju u kojoj se našao Gavrić je krivac isključivo on sam.
g

gagynbgd

pre preko 2 godine

Trebaju nam pare...Valjda ce se neko zaleteti, da kupi Gavrica... Realno tesko..Malo igra, nije u formi. 2 milke u ovom momentu...i previse. Moje pretpostavke!
d

drago10

pre preko 2 godine

ma terza i mrkela su genijalci, kupe mlade i perspektivne igrače, pa dovedu matore i polovne strance, pa one mlade igrače nastoje prodati za siću,,, čista zarada... najgore je što već dugo u zvezdi ni jedan mladi igrač ne može da napreduje, to je postao kronični problem
M

Mikki

pre preko 2 godine

Da se ne lažemo, I Gavrić i petrović I Nikolić su imali i te kako prostora. Svi su igrali na po barem 30 utakmica prošle sezone I nisu ništa posebno pokazali. Da nisu bili bonusi realno ne bi ni imali mesta. Uostalom, nije slučajno što je za ovoga zainteresovan ferencvaros a ne neki veliki klub
d

drago10

pre preko 2 godine

mikki u pravu si, imali su dosta prostora, e sad problem je što su to igrači koji su tek započeli profesionalne karijere, treba ih navesti na pravi put, učiti da ispravljaju greške i napreduju, i da budu nosioci igre, ako ne već ove sezone, onda sljedeće,,, al ne, bolje vratiti i zadržati neke matore, svaka im čast za sve što su napravili do sada, ali ipak, na mladosti sve ostaje, a mi smo tu mladost koja bi trebala da gine na terenu da pokaže zube, ostavili na klupi da trune, pa je sad jeftino prodajemo... uglavnom, politika kluba je užasna i neće dugo ovako trajati, nema očekivane love od uefe, nema od transfera, misliš da će dug i dalje da bude 30 i kusur miliona?!
N

Nekad aktivni Cigan

pre preko 2 godine

Šta ti je procena iskusnog sportskog direktora. :) U januaru odbiješ tri miliona, a sad moraš da uzimaš šta god ti daju. A pitanje je da li je ovaj tekst novinarska patka.. Mrkela, Luis Kampos treba da uči od tebe :)
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre preko 2 godine

...... delić , znači 40-50.000,00 evra maximalno Zvezdi, + džepni rabat Terziću 300-400.000,00 evra, i menadžeru nešto više od 500.000,00 evra. A Ti narode, ako Ti nije baš mnogo vrućina i ako nemaš ništa pametnije,,, ,,,, a Ti onda dođi u Utorak pa se deri, navijaj, urlaj, TAKO SE POKAZUJE KO JE "PRAVI ZVEZDAŠ". MMMMMMMMMMRRRŠŠŠŠŠŠ BRE!!!!
G

Gost XXX

pre preko 2 godine

Kada je dosao iz Graficara,bas je obecavao .Vremenom dolaskom Kataija,dobijao sansu na kontra strani.Istina,davao je neke golove ali je izgubio i kontinuitet i samopouzdanje.Koliko je istine u ovome videcemo.
D

Dino Mehmeda Mujkic

pre preko 2 godine

Idi bruda, kad te ne poštuju tamo gde si odrastao. Srećno.
A

AcoAco3333

pre preko 2 godine

Je li jirka prodat ili pozajmljen?
V

Vrag

pre preko 2 godine

Prodat Real Ovijedu za 500k.