Komentari na vest

Machine gun Mitar (VIDEO)

O

Oly dere PAOK

pre 2 meseca

Pizza boy da skine kilažu do prvenstva pa možda i bude nešto. Devi loptu kroz sve 4 probaciti mogu i ja.
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Lose igre iz kvalifikacija protiv Bugarske,Madjarske NE SMEJU da se ponove.
N

NAJBOLJA 3 NAPADAČA

pre 2 meseca

Srbija: 1. Mitrović, 2. Vlahović, 3. Ratkov.
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Piksi je sad na redu da nasteluje KONACNO Srbiju da Mitrovica,Vlahovica i Jovica maksimalno iskoristi i da sto je jos vaznije zategne odbranu i sredinu terena da nigde ne curi u igri Srbije.Red je da i mi KONACNO prodjemo grupu na nekom prvenstvu.Lose igre
S

Soichiro

pre 2 meseca

Za centarfora je bitan osecaj i konstantnost za gol... Nije on tip igraca koji sebi kreira driblingom pa da je kvalitet odbrane bitan... Njemu neko mora da digne loptu na glavu a ostalo je njegov posao.
M

Mitrosss

pre 2 meseca

Šta radi Mitar brat. Momak je od kako je postao profesionalni fudbaler tj od svoje 18te do 29 godine, dakle za 11 godina postigao 280 golova na takmičarskim utakmicama, što znači ne računajući prijateljske utakmice. Naš najubojitiji napadač u 21 veku. Svaka mu čast. Nema kome nije davao golove.
s

sram

pre 2 meseca

Liga bez briga. Koga vi slavite. Zamisli ds reseta u Liverpulu. Ali limit je Fulam i al jazira
Z

Zamisli

pre 2 meseca

Čovek postigao golova, koliko igrači Zvezde nisu na treningu i utakmicama zajedno
V

Veljko9

pre 2 meseca

Dao ga je i Liverpolu, Arsenalu, Totenhemu prosle sez :)
Г

Гостимир

pre 2 meseca

Иако изузетно цијеним Митровића, мислим да је лига у којој игра смијешна, а одбране равне првој лиги Републике Српске. Надам се да ће Влаховић и Јовић бити у форми, јер тешко ће бити Митровићу против озбиљних, професионалних одбрамбених играча на репрезентативном нивоу. Жалим што је тако лако одустао од фудбала и отишао за милионима. Могао је он показати да вриједи и у Европи, а и зарадити довољно и за своју унучад.
C

Cirkus

pre 2 meseca

Mitar je davao golove uvek, svuda i svima. U svim klubovima i protiv najjačih reprezentacija. Brat kida
B

Babaroga

pre 2 meseca

Sigurno žališ za njim. Uzeće za 3 godine 75 milki + bonuse. Al Hilal gazi sve zbog njega. Mitar je naš najbolji reprezentativac uz Tadića ubedljivo. Ne brinem ja za Mitra uopšte, on će dati 120% sebe i bušiti mreže, pitanje je koliko ćemo primiti
H

Hahahahahaahaha

pre 2 meseca

Znači odbrane ravne Republici Srpskoj su i u nikad jačoj ligi u Belgiji i Premijer Ligi??? Spakuj kockastima gol sa 18 godina i napravi delirijum na Mari. Od 15. reda sam došao do 3. i nazad do 15. reda
M

Mauro Tasoti

pre 2 meseca

Godinama osporavaju Mitra,uglavnom ostrašćeni navijači Zvezde a on kao za inat njima razbija gde god da igra.Najbolji strelac reprezentacije svih vremena,Partizan,Anderleht, malo slabije u Njukaslu pa onda za par godina obara sve rekorde u Fulamu i postaje legenda kluba.Sada u Al Hilalu ponovo daje golove kad poželi.Vi koji ovako pišete o njemu pravite sebe smešnim.Luki Joviću svaka čast,Daje golove zadnjih mesec dana a par godina ga nije bilo ni na mapi.
D

DonKyo

pre 2 meseca

RaJeld
V

Veljko9

pre 2 meseca

Ratkov, Milosevic, Mitrovic, Vlahovic, Lukovic.. Ajmo jos Jovic za uspesno nedelju spiceva :)
S

Srbija 1999S

pre 2 meseca

Amaterska liga
i

iz ljubavi

pre 2 meseca

U amaterizmu nema kinte.
r

rsczz

pre 2 meseca

Dzabe nam i da damo 3 gola na euru svaki mec, primicemo 4 sa ovakvom odbranom. Ako hocemo neki rezultat moramo igrati sa cetvoricom nazad a to znaci vjv ili Mitar ili Duca. Jedino probati sa 4-4-2 nesto ali pitanje na sta bi to licilo.
M

Ma da bre

pre 2 meseca

Teška artiljerija Mitar!!!
B

Babaroga

pre 2 meseca

Mitrooos on faaaaajr joooor diifeeeensss iz teeeeriiiifaaaaaaaj!!!