Komentari na vest

Magistarski rad najpotcenjenijeg trenera Evrope

Z

Zoii

pre 2 meseca

Nije 3.5 godine u klubu jer ovd godine ce tek navrsoti 3 sezonu. Inace jako je napredovao kao trener, konacno ne bezi od toga da konstantno jurisa na gol i ne zeli da zatvara rano utakmice sto ga je kostalo Skudeta.

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

I onda mi @Gost0007 i tamo neki ciji sam nik zaboravio i verovatno ga nikad vise necu videti, pricaju kako su interisti bolesnici koji izmisljaju nikove na Milanovim vestima i pljuju. A sad ovde nekolicina pič.. koji nemaju nik i nikad ga vise necemo videti, seru o Inzagiju kao o prevari od trenera. Ja lepo kazem, komentare dozvoliti samo registrovanim korisnicima sa nikom.
P

Pippo bog

pre 2 meseca

Haha kakva prevara od trenera pokazaće se večeras.

Oldboy

pre 2 meseca

znači ako izgubi večeras prevara od trenera? A ako prođe dalje, jel i dalje prevara? Igraju se dve utakmice
I

Internazionale

pre 2 meseca

Idi cuvaj ovce neznalice.
s

srka

pre 2 meseca

Ne znam ko ga je to potcenio?! Čovek, od kada je kročio na trenersku scenu, krupnim koracima grabi samo napred. On je, u taktičkom smislu, jedan od najboljih trenera na svetu. Njegova ekipa nameće svoj prepoznatljiv sistem. Ne umire u lepoti, ali odlično igra na rezultat. Svako na terenu dobro zna šta radi i tu nema greške. Videćemo u okršaju sa Simeonom, kako će to izgledati. To je ista latinska krv i trenerska škola. I Italijani i Argentinci su Latini. Što bi se reklo, stare varalice. Videćemo ko će koga ovde da prevari. Meni je Inzagi baš gotivan trener i neko ko me podseća na Žozea Murinja iz njegovih trenerskih početaka. Na tog Žozea Murinja. Ne na ovog sad, koji ipak pomalo posustaje. Kao Željko Obradović u košarci. Jako su to dve slične trenerske priče. Željko je košarkaški Murinjo, ili je Murinjo fudbalski Željko, svejedno je.
B

Borivoje Šurdulović

pre 2 meseca

On iznad sebe ima mahere za izbor igrača koje bi svi treneri na svijetu poželjeli i u takvoj situaciji mnogo je lakše biti uspješan.Daleko od toga da nema kvalitet,pa i njega su majstori izabrali.Ne znam da li postoji trener na svijetu koji bi u Čelziju bio uspješan.Tamo imaš gazdu koji sve zna,kupuje samo ono šta drugi traže a ne ono šta mu treba.Treba biti majstor svog zanata pa se tu snaći.
U

Uzas

pre 2 meseca

Videćemo toga majstora večeras ja smatram da je to jedna velika prevara od trenera kome su ispred nosa uzeli titule Napoli i AC Milan.
Б

Блок

pre 2 meseca

Интер игра лепо и баш су доминантни у Италији.Велико самопоуздање имају. Тако му је и Лацио играо до паузе за корину ,све су добијали. Интер и Јувентус играју у истој формацији ...с тим што у Интеру на средини терена играју задњи везни (Барела) који се често убацује и два офанзивна везна ...у Јувентусу средина терена три задња везна ..и ко да креира ? Да храни лоптама шпицеве?
A

Adriano Inter

pre 2 meseca

Joj kako ne mogu ovaj nas mentalitet. Jel neko mrvu nekog uspjeha u zivotu napravi kuje ga se u zvijezde, pocevsi od igraca sa nasih prostora pa nadalje. Realno jedini prema kojem se trebaju pisati hvalospjevi je Novak Djokovic ali nije to sad bitno. Inzaghi jeste dobar trener al sacekajte bar da covjek osvoji neki bitan trofej pa onda pisite kako je Alfa i Omega u svom poslu. Covjek je u sezoni 21/22, 3-4 kola prije kraja prvenstva porazom kod kuce od Bologne izgubio titulu koju je na kraju Milan osvojio. Tako da gledajuci njegovu karijeru kao trenera po onome sta je osvojio do sad, ne vidim razlog da ga se kuje u zvijezde. Napredovao je, trenutno je dobar trener, Inter dobro igra, ne kiksa tako cesto kao prethodnih godina ali trebamo sacekati neki bitan trofej da osvoji pa da mozemo da pisemo hvalospjeve. Ove sezone juventus ima puno slabiju ekipu od Intera a do prije 2-3 kola su bili samo 2 boda iza nas. Inter je ispao iz kupa od Bologne tako da ne znam sta je to Inzaghi do sad tako bitno uradio. Osvojio je par trofeja, Inter je u dobroj formi i to je sve. Prosle godine smo dosli do finala zasluzeno, ali sto bi Mourinho rekao finala se ne igraju finala se pobjedjuju.

Oldboy

pre 2 meseca

Radu ubacio loptu u sopstveni gol, tako je izgubljena titula, gledaj fudbal pre nego što komentarišeš
A

Adriano Inter

pre 2 meseca

Oldboy pa jesam li ja stavio Radua na gol ili mister Inzaghi? Da smo vodili kod kuce 2-0 taj autogol Radua ne bi imao nikakvog uticaja na rezultat, tako da, izgubiti titulu utakmicom protiv Bologne kod kuce je bilo bas veliko razocarenje.
A

Aladin

pre 2 meseca

Inzagi je poput vrhunskih kuvara, koji od prosečnih sastojaka znaju da spreme vrhunsku klopu. 👏
u

urgh

pre 2 meseca

nije potcenjen, nego je napredovao. do pre dve sezone po pravilu je prerano zatvarao utakmice i tu gubio poene, masio sa izmenama samim tim... i ja ga nikako nisam voleo u interu, ali sada je druga prica. i ovaj njegov napredak vidim kao marotinu pobedu, covek je fudbalski mag, treba mu dati neku posebnu nagradu u italiji za doprinos fudbalu
D

Darcom

pre 2 meseca

Da li je moguce, i to govorim kao navijac Intera, da je ovoliki raspon kvota (1,67 Inter, 5,70 Atletico)? Tom logikom, kolika bi kvota trebala biti na Salernitanu? Nije sad Atletiko u gostima favorit, ali nekako su mi Simeone i Atletiko ovdje podcijenjeni.

Владан

pre 2 meseca

Док је водио Лацио, доста је грешио са погрешним изменама.. сада је то усавршио у Интеру и постаје намбер one.. тренер.. Интер је паклена машина, која меље противнике..
Z

Zoiiii

pre 2 meseca

I dan danas pravi iste izmene po sablonu, svi znamo unapred ko ce koga da zameni :)) Jedino sto ekipa dise kao jedno i ginu za klub.
B

BicuSlobodan

pre 2 meseca

Takav je bio i kao igrač, uvek u senci starijeg brata ali potcenjen kao igrač. I sad kao trenera ga potcenjuju i mora iznova da se dokazuje.
G

GostGG3+

pre 2 meseca

Dobro, bio je u senci, al suludo je porediti ga sa pipom kao igracem
?

??

pre 2 meseca

Nije puno zaostajao za pipom sto se igre tice. Pipo je covek srecnik, imao je njuh za gol i to ga je isticalo. Kad bi gledali fudbalsko znanje simone je tu bio bolji, sto bi rekli fudbalski potkovaniji. Takodje je pipo imao i srecu da igra u mozda najjacem milanu sa vrhunskim igracima
K

KMA

pre 2 meseca

Inter osvaja!
K

K R O J F

pre 2 meseca

Vreme je pred njim. Pokazaće se da li je ili nije.
s

stgo80

pre 2 meseca

dokazao je, jeste
R

R9 Fenomeno

pre 2 meseca

Šta vi pišete?! Pa čovek je vodio Inter prošle godine u finalu lige šampiona, valjda je to bilo preče da se nazove magistarskim radom a ne osmina finala istog takmičenja. Znači nema, bitno samo da se napiše nešto, to što nema smisla, koga zanima. Ali evo, izgubiće u oba susreta od Atletika.
E

Epson

pre 2 meseca

Odigraj tiket kad si toliko siguran
I

Internazionale

pre 2 meseca

Uplati kod mene za 1000 evra, kvota 2.5 ako smes 😀
I

Internazionale

pre 2 meseca

Najlepsi fudbal uz Bayer Leverkuzen !
K

Kalderon

pre 2 meseca

Inter među najboljim timovima evrope trenutno,s druge strane Atletiko jako loš u gostima,kada bi izvukli remi puna kapa.