Komentari na vest

Makar zbog golmana glava ne boli

š

šošon

pre 6 meseci

odvalili smo ih,šteta što vi tako ne vidite.na svakom delu terena,većinu vremena.dosadni su,bez mašte,autentični osvajači.hm...
D

Duci bog

pre 6 meseci

Dok Rajketz skida sve, drugi mu skidose zenu 😅😅
J

JovanCZV

pre 6 meseci

Zasto ljudi ovoliko vredjaju Vanju? Rajko sjajan sinoc ali i Vanja protiv Norveske spasio nas, protiv Brazila i u gostima Crne Gore bio sjajan, zasluzeno branio od pocetka..
Q

Q

pre 6 meseci

@JovanCZV Zato jer ga gura Kezman da bi uzeo koji EURO vise iako je po kvalitetu tek 5/6 golman Srbije.
b

buskando trabaho

pre 6 meseci

Rajko sjajan, samo kriv za gol.
P

Popsi

pre 6 meseci

Rajković mnoooogo bolji od Vanje.
T

TRPKE

pre 6 meseci

Terajte Vanju SMSa ! Dosta vise menadzerskih prevara. Onaj afrikanac ga lobovao iz mesta Kao nekog osnovca bre
B

Bar Kohba

pre 6 meseci

Rajkovic je bolji od VMS, a i Dmitrovic je bio. Malo je nelogicno da je lik par dana pred SP postao prvi golman, tamo je primio 8 komada, menadzeri su odradili svoje i isforsiran je, a na EP ce opet biti prvi golman. Dmitrovic se povukao iz repke kad je video o cemu se radi, nije lud da odjednom bude treca opcija, a nije losiji.
n

ne slažem se

pre 6 meseci

Vanja je mnooogo bolji i pouzdaniji od Rajka,mada je i Rajko sasvim ok
S

SMEHOTRES

pre 6 meseci

Je l' Piksi stvarno misli da je ovaj sa slike drugi najbolji srpski golman?
B

Bzzz

pre 6 meseci

Nek se zahvali ovima ispred, zavrsili su mu transfer posle sinocnje utakmice :D
А

Александар1

pre 6 meseci

Имамо коректне леве бекове; Терзић и Ристић. Младеновић игра стандардно иако је квалитетом испод поменуте двојице. Квалитетног десног бека немамо. Гајић није довољно квалитетан. Ваљда ће Недељковић за 2-3 године постати довољно добар за репрезентацију. Фали нам још квалитетан штопер, као и задњи везни. Фали нам много тога за озбиљан резултат, али можемо да будемо редовни учесници на СП/ЕП.
s

strucnjaci

pre 6 meseci

Aaa evo ih i strucnjaci za golmane, kako samo zante ko je kakav golman, ma vidi se da ste i treneri golmana bili, potpuni ste strucnjaci, svaka cast... Bezite bre na vase poslove i ucite vasu decu kako se igra fudbal, umesto ovde da lupate. Pustite vise ove momke, pokidace na EP bas zato sto nece biti euforije, posle cete u zvezde da ih kujete...
B

Babaroga

pre 6 meseci

Rajković kada je branio bili smo evropski i svetski šampioni. Da je juče na mreži bio VMS bilo bi najmanje 3-0. Rajković je čini mi se izneo i prošle kvalifikacije za SP, pa je onda postavljen na gol VMS niko ne zna zašto. Zato smo i primili najviše golova na SP uz Kostariku čini mi se
V

Veljko9

pre 6 meseci

Vanja je protiv Norveske bio sjajan i zato ga je i ostavio Piksi, takodje protiv Brazila spasio bruke 7:0 bez njega
Q

Q

pre 6 meseci

@Veljko9 Znamo da navijas za Partizan tako da ti nijedan igrac iz Zvezde ne valja ali zato su ti najbolji na svetu Pavlovic,Milinkovic itd. (A teske rupetine su (Pavlovic opet kriv za gol)). Dve utakmice dobre,a 10 utakmica losih i opet on mora da brani ? Bar da kaze Stojkovic da mora da brani zbog Kezmana pa da shvatimo. Sa Rajkovicem smo bili prvaci u19 i svetski u20,a sa VMSom nas puni Kamerun,Švajcarska.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Gde sam rekao da je los Rajkovic sine? Covek je imao gresku protiv Luksemburga u kvalifikacijama i cesto je panicno ispucavao loptu, Vanja je obecavao zato ga i ostavio Piksi koji je zvezdas inace
F

Fudbalista

pre 6 meseci

Dobar golman postane odličan golman i tema svih medija i naslova onda kad ostali deo ekipe ne ispunjava svoje zadatke. Rajković je dobar golman, daj bože da pobedimo Bugare a da on nema priliku da bude na naslovnim stranicama.
Q

Q

pre 6 meseci

Rajkovic najbolji golman ne brani jer brani Kezmanov pulen VMS kog puni velikani Serije B Monza,Kaljari. Mora Kezman da uzme koji euro vise. Pustite komentar jer nikad ne pustate kad neko kritikuje VMSa i Kezmana kad neko spomene.
h

hskdzsgsd

pre 6 meseci

Ja obozavam Rajkovića jos dok je u Zvezdi branio, ali Vanja je bolji izbor. Rajkovic sa svojom visinom je linijaš, i duge lopte ga ubijaju, dok 1 na 1 brani odlicno. Takodje mislim da je Rajkovic nekako u grcu kad brani za Srbiju, dok je Vanja takav lik da kod njega nema treme. Inače, Rajkovicu svaka cast , za klubove brani odlicno
Q

Q

pre 6 meseci

@hskg VMS je viši od Rajkovica. VMS 213 cm ima,a Rajkovic nema ni 200 cm. Tako ako neko stoji na liniji to je VMS zbog visine,ali ga opet lobuje Kamerunac.To govori o njemu. Stojkovic nije nista naucio od Krstajica. Krstajic zvao SMS-a umesto Gacinovica i prosli smo kako smo prosli,a Rajkovic branio kvalifikacije i Stojkovic ga promeni i prodjemo jos gore. Prvi golman kad je bio Rajkovic postali smo prvaci Evrope u19 i svetski prvaci u20,ali ipak smo mi reprezentacija gde nam igraju menadzerski igravi tipa VMS,SMS ,a ne najbolji. Pustite komentar
Р

Рема_

pre 6 meseci

Велики проблем Рајковића је очајна игра ногом и ту је дефинитивно иза ВМС-а. Што се осталих квалитета тиче вероватно су ту негде, тако да има логике да Вања буде у предности. У сваком случају најбоље би било да неко од њих (или Карађорђе, Ковачевић ко год) направи искорак и постане први голман неког озбиљног клуба јер је утисак да тренутно имамо 4-5 солидних голмана али ни једног врхунског.
Q

Q

pre 6 meseci

@Rema_ Golman ne treba da zna da igra nogom vec zna da brani. VMSa pune velikani Serije B Monza,Kaljari,Lece. O cemu pricas ti onda ? Nekom jedva daju Real,Barselona,Valensija,Sevilja golove,a nekog pune Monza,Kaljari,Lece.
Р

Рема_

pre 6 meseci

Па можда да је ово 1996-та, данашњи голмани морају да знају барем солидно да баратају с лоптом у ногама. Односно не морају али онда је та екипа осуђена на то да сваку другу лопту испуцава ‘на палац’ а онда нема леба од фудбала. Али изгледа да је лакше просечном Србину да мисли да су Гвардиола, Клоп и остали најбољи тренери данашњице којима је то изузетно битно једноставно будале. Што се осталог тиче, Рајковићева Мајорка је 17-та на табели уз 18 примљених голова на 12 утакмица (што и није лоше), док је Торино у серији А након 12 кола једанаести са 14 примљених голова.
Q

Q

pre 6 meseci

@_Rema Niti mora da glumi Gvardiolu Stojkovic niti treba golman da zna sa nogom.Nije njegovo da igra nogom vec da brani,a brani bolje od ove rupetine VMS-a. Koliko nema pojma videli smo na SP gde je Kostarika jedino primila vise golova zbog onih 7:0 sto su pukli od Španije. Toliko govori o VMSu. Da ima obraza ne bi se vise odazvao selektoru ali nema obraza kao i njegov Menadzer Kezman. Treba da izadje Stojkovic da kaze VMS brani jer je Kezman tako rekao da bi uzeo koji euro vise. Primis 4 gola vise od Ekipe koja vredi 5 puta vise i ti kazes da je to dobro. Velikani Monza,Kaljari,Lece ga pozdravili.Jedva cekaju da ga pune opet. Eto ti dojave da Igras na Monzu,Kaljari i Lece protiv Torina. Da je branio juce VMS dobili bi 7 komada lagano.
4

433

pre 6 meseci

Bekove nemamo,lupate glupost..Gajic igra u zivotnoj formi Antonov igra 3/4 sezone standardno isto vazi i za Golubovica iz Himkia.Jel juranovic neki veliki bek a igra standardno za Hrvatdku?odakle je Jurwnovic poceo reprezentativnu karijeru pogledajte,a zasto nebi se dala sansa i gore navedenim igracima,pa Terzic igra standardno u Salcburgu a ne valja reprezentaciji???a i Gajic moze na Lijevu stranu.
g

grrrr

pre 6 meseci

Dobar golman dobro je branio sinoc!
д

д.г.

pre 6 meseci

Проблем нису голмани. По мени је Рајковић бољи али је и Вања у реду. Проблем су шупљи штопери већ дуже време. У принципу и задњи везни није сјајан тако да је одбрана суштина проблема. Не постоји голман који може толико брљотина да исправи. Синоћ Павловић, на сп Миленковић и тако у круг.
R

Realno .

pre 6 meseci

Ako Piksiju tim ne sastavljaju neki menadžeri, onda sam ja kosmonaut, ili je on toliko operisan od fudbala!!! Realno je da je VMS iza pomenute dvojice po kvalitetu...Realno je da je Gudelj ogromna kiksara...A Boga mi ni Bleki i Pavlović nisu bolji...i lik igra sa 3 pozadi...Alo zemljo, otvori se da propadne, da ga ne gledam više...ni njega, ni ove iz saveza, svi se bre terajte.............
D

Djordje87

pre 6 meseci

Po meni,Aca Jovanovic treba da bude prvi golman. nije sklon kiksevima a brani sve sto se ocekuje od golmana. A posle njega Djordje Petrovic. Po meni nasa trenutno dva najbolja golmana. Ostali su prosek.
K

Kuku meni

pre 6 meseci

Prati boćanje, jer se u ovo OČIGLEDNO ne razumeš!
д

д.г.

pre 6 meseci

Ево, Јовановића јуре европски великани. Торино нуди замену уз велику доплату. Мајорка га жарко жели...
d

djordje87

pre 6 meseci

Kuku meni i d.g, A kada se silno razumete po cemu su ova dvojica bolji? Valja sklon kiksevima kao i Rajkovic. U kojim to top klubovima brane. Vanja do pre 2 god zlatna rezerva,bilo doslo d9 toga da bolje zavrsi karijeru,Rajkovic branio za Makabi i Rems. Da valjaju uzeli bi ih neki top klubovi. Sta fali Petrovicu? Decko top gosa,Jovanovic brani ok zadnjih 7 god. Gde god je igrao. Vi Zvezdas se mnogo iskompleksirani Partizanom. Sve sto je Zvezdino valja a Partizanovo i drugih klubova ne. Malo se zamislite i mucnite tom glavom.
d

d. g.

pre 6 meseci

Dete, tražiš problem gde ga nema. Štoperi su problem pa nek su odakle hoće. Ja kao Zvezdaš kažem da je Mitrović srce reprezentacije. Čak je u pojedinim utakmicama ove godine Belić zaličio na ozbiljnog zadnjeg veznog zbog kojeg takođe patimo. Jovanović je po kvalitetu možda peti golman. Neozbiljno je porediti špansko i italijansko prvenstvo sa srpskim ili kiparskim.
D

Djordje87

pre 6 meseci

d.g., Ja nisam ni poredio,samo kazem da je bolji. To je samo moje misljenje. Jer ono sto sam gledao to i govorim. A to za stopere se slazem. Mi ne mozemo da igramo sa tri pozadi i to je to. Jednostavno nemam takve igrace. A to dete,to sigurno nisam. Ne znam samo na osnovu cega si zakljucio to.
G

Gost83

pre 6 meseci

🔴⚪ Barak Bahar ce ovih dana biti smenjen, do kraja sezone momcad ce voditi Vladan Milojevic 🔴⚪
Г

Грдне ране

pre 6 meseci

Једино голмане и имамо
F

Fan zona

pre 6 meseci

Rajko ozbiljniji golman do Vanje, sramno je što je sklonjen da ne brani na svetskom prvenstvu. Zato smo i prošli tako kako smo prošli!
G

Gostgost

pre 6 meseci

Rajkovic i Dmitrovic su nam najbolji golmani. To sto brani VMS, to je misterija. Ali je isto tako misterija zasto neki drugi igraci konstantno igraju iako su im partije lose i jos gore.
J

JovanCZV

pre 6 meseci

Vecina suteva koje je skinuo su isli u njega a lose dodavanje Pavlovica mogao je da ukliza, onaj Openda nije ni trcao za loptom kao da se vec predao ali eto, VMS je moj broj jedan.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Za Kanadu u17 na SP igra Srbin i kapiten je. Levonogi stoper Lazar Stefanovic, ima tek 17god, neka reaguje FSS decko im je i kapiten.
S

Salva

pre 6 meseci

E baš će kod nas.
D

DrvoMama

pre 6 meseci

Rajkovic kiksara
R

Realan gost

pre 6 meseci

Samo sto je Boza Dunster postao top trener, a ovaj nas moze da vodi neki tim i Japanskoj 2 ligi.
R

Realan gost

pre 6 meseci

Piksi- Boza Dunster
S

Statler

pre 6 meseci

Nedeljković ima mesta u ovakvoj reprezentaciji, možda kao rezerva Gajiću na desnom beku. Ako može da igra LŠ ne vidim zašto ne bi mogao da bude makar rezerva u A selekciji. Piksi mora da odustane od igre sa trojicom pozadi jer se ne zna ko je od njih sporiji i veća kiksara. Dva štopera, desno Gajić(Nedeljković), levo Mladenović i to je to. Sinoć je bila idealna prilika da proba tu formaciju ali ne vredi, on tera po svome.
д

да погађамо

pre 6 meseci

за кога навијаш????
V

Veljko9

pre 6 meseci

Terzic Pavlovic Milenkovic Gajic, zamene Mladenovic Babic Veljkovic Erakovic Nedeljkovic Nastasic.
Г

Гостопред

pre 6 meseci

Европски Голманци
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Desnog beka nemamo ni sada? Gajic? Boranijasevic? Kako moze Filip Stankovic da bude peti u ovom nabrajanju kada ima(mo) nekoliko nesumnjivo boljih golmana od njega?
g

gx

pre 6 meseci

Dobar je bio Rajko sinoć ..inače bi dobili još 3 komada ladno....
l

lol12

pre 6 meseci

Rajko bolje brani od Vanje.Ljudi zaboravljaju da je nakon onog kiksa Dmitrovica protiv Portugala Rajko bio prvi golman u kvalifikacijama i da VMS nije odigrao nijedan minut u kvalifikacijama a na SP postao prvi golman gde smo bili posle Kostarike reprezentacija sa najvise primljenih golova na SP.
V

Veto123

pre 6 meseci

Ljudi takodje nezaboravljaju da je sa razlogom zamenjen nakon kvalifikacija. Slazem se da je dobar golman ali dosta skloniji kiksevima nego Vanja i Dmitrovic. Sa razlogom je zamenjen i ne brani top klubovima.
l

lol12

pre 6 meseci

Eto nek je Torino top klub a bolja je Spanska liga u kojoj brani Rajko nego Italijanska koja se sve vise raspada u kojoj je VMS.Rajko je znao napraviti kiks u igri nogom ali moze da odbrani vise teskih suteva od Vanje koji prima 2 gola po mecu u dresu reprezentacije
V

Veto123

pre 6 meseci

Ne bih se slozio, ipak mnogo vise golmana vrhunske klase je izaslo iz italijanske lige nego spanske. Ali i to je nebitno gledajuci kvalitet VMS i Rajkovica sto i jeste predmet ove price. Ocigledna je razlika u korist VMS i manje kiksa od Rajkovica. Po tvojoj logici, niko onda ne bi igrao za reprezantaciju… Znaci Sergej M. Savic je los jer igra u Arabiji a bolji je recimo Lukic koji igra u Engleskoj??!! Kontradiktoran si prijatelju… u najmanji ruku pristrasan. Sportski pozdrav
k

kimmi

pre 6 meseci

Dosta solidnih golmana, a nijedan koji do kraja uliva povjerenje.
2

2305

pre 6 meseci

zato gundelj se seta po svim pozicijama i panicno svaku loptu vraca nazad to ko ne vidi ne zna nista o fudbalu