Komentari na vest

Maksimović: Belingem kao da je rođen za Real; Veljković: Kejna znam još iz omladinaca

P

PFS

pre 5 meseci

Belic drugaciji mentalitet od celog tima,igrac za dve najace lige Bundes i Premijer,u kojoj nema nikog u gornjim timovima zadnjih 15g.Jovic i ili Ratkov pre Mitra,zato sto vlahovica gleda ko suparnika,a ne kao saigraca!!!
g

grob.ns

pre 5 meseci

Pa sto se vratio iz Engleske?? Nerealan si ,totalno
g

gx

pre 5 meseci

Šteta što prvu utakmicu igramo sa njima.....
L

Logos

pre 5 meseci

Najbolji igrač Engleske je Saka i on će nam i napraviti najviše problema jer nemamo bekove.
L

Lazeta

pre 5 meseci

Rajkovic Pavlovic Nastasic Milenkovic Kostic Grujic Gudelj Zivkovic Sergej Tadic Vlahovic, izmene : Mitrovic, Radonjic, Maksimovic, Lukic, Jovic, Samardzic. Ovo je najbolje sto imamo, plus Rajko i Nastasic igraju zajedno u Majorki.
П

ПГ

pre 5 meseci

Одбрана почиње од напада, кад буде дисциплинован , у одбрани, навални дио екипе тада очекујмо резултат.
d

drina.rs54

pre 5 meseci

Kakav Belic??? Da li ste realni. Sve strucnjak do strucnjaka. Ajde,brate samo navijaj za svoju zemlju,opusti se
D

Da se ne

pre 5 meseci

Lažemo. Nama napad sigurno neće biti problem, daćemo mi gol vrlo verovatno svima, nekima i dva, možda i tri, ali je zato odbrana toliki problem da je to za ne poverovati. Pavlović i Milenković ne smeju igrati zajedno pa kako god i protiv koga god da se igra. Treba probati do prvenstva Nastasića i Sedlara ili Nastasića i Veljkovića ili Nastasića i Erakovića. Pavlovića bih možda stavio na zadnjeg veznog, ali da mu se stavi do znanja da on apsolutno ni jedan jedini napad ne organizuje, nego samo prvom do sebe i to je to. Strvina je, može kvariti protivničke napade, a da se nadamo da neće dobiti crveni karton. Desno mora Gajić ili Nedeljković, nijedan nije neki igrač, ali druge nemamo pa nam je to šta nam je. Levo Kostić i to je to od zadnje linije, a na golu šta znam, možda Rajković da je najbolji, mada je svaki golman korektan. U napadu ćemo videti do prvenstva, eno Jović smršao, radio na kondiciji, a vezao i dve dobre utakmice, svakako naš najtalentovaniji napadač, ako nastavi da se trudi i jako da trenira, treba mu dati šansu. Mitar standardno da bude tu, a i Vlahovića će valjda krenuti, taman što je dao gol, promašio penal, baš ga neće. Od organizatora, isto zavisi kakav će ko biti, ali Tadić mora igrati pa da li 60 ili 90 minuta, SMS, Samardžić, Lazovića bih isto zvao jer Radonjića ne bih, ali opet i taj Radonjić nekada vredi. Sve u svemu, ako Piksi napravi ozbiljne promene u odbrani, nečemu se i možemo nadati, ako ostane kako je do sada, nemamo ni promil šanse.
b

biko.os

pre 5 meseci

Gde bre Pavlovica na zadnjeg veznog?? Decko nema tehniku...
C

Cirkus

pre 5 meseci

Hahahaha...Sad kad krenu loženja,pa onda pukne petarda od Engleza...Mi smo treća liga u fudbalu a još sa ovakvim selektorom biće blamaža samo takva...
m

max alegri

pre 5 meseci

Ovi momci su osvojili Svetsko u reprezentaciji za vreme Karadzica, posle njega, uvek smo imali mlade igrace, mi poslesnjih 10 godina posle.ove generacije nemamo 2 mlada igraca, al imamo i Kangu i Kvangu i Hvanga itd. Kroz par godina cemo rame uz rame sa Bugarima biti. U vaterpolu se to vec desilo, slede najveci sportovi, sistem te laze
G

Gašić StarMo

pre 5 meseci

e ako je veliki igrac maksa rekao da je belingem kao rodjen za reala…onda to bas ima tezinu….kooooji bezveznjak od igraca,ko nama igra u reprezentaciji eeeej,pa sto puta boljih ima u svakom balonu na terminima…prestrasno majkemi
Т

ТИМЧИНА

pre 5 meseci

Како до великог успеха? Вања - Настасић, Павловић, Миленковић - Гудељ, Белић - Костић, Сергеј, Живковић - Влаховић, Митровић. Селектор: Вељко Пауновић. Председник ФСС: Немања Видић.
I

Ivan OL 91

pre 5 meseci

Vidim li ja ovo dobro? Jesi li ti ovo napisao Belić?
L

Liga sampinjona

pre 5 meseci

@timcina Rajkovic pre Vanje i Milenkovic mora napolje.Jedan od najsporijih defanzivaca u Evropi trenutno.
L

Liga sampinjona

pre 5 meseci

@timcina I da druze koji Belic?Malo ozbiljnosti molim te:)
B

Brale

pre 5 meseci

Hahahhahahaha.. Kad lopatar sastavi reprezentaciju 🤣 Uzgred slažem se za Paunovića i Vidića
A

Ahahahajaha

pre 5 meseci

Belić?Ajahahahajajananana
o

opet ja

pre 5 meseci

a golman jovanovic i trener duljaj
f

fiat panda 2.0 gti

pre 5 meseci

Nemam nista licno protiv Belica, ali decko je tempirana bomba koja svakog casa moze da dobije crveni, plus ogranicenog kvaliteta. Bolje gurati malog Miladinovica iz Cukarickog, decko izgleda kao Kante. Ne znam zasto ga guraju na ofanzivnog kad je rodjen za defanzivnog veznog. Za godinu, dve bice top igrac.
4

451

pre 5 meseci

Belic je igrac kakvog nemamo u nacijonalnom tim ,covek je idelan kad se rezultat cuva iz to na granici drskosti i bezobrazluka sto hvali reprezentaciji..
V

Veljko9

pre 5 meseci

Upravo tako, Belić je igrac koji fali rep, dosta mi je mekusaca poput Lukica i Maksimovica!
@

@451

pre 5 meseci

Agresivan protiv ovih naših mučenika iz lige koji i ne zapinju previše protiv partizana.. Gde je bio taj belić protiv danaca, tsca? U kolko god da su lošoj formi, Maksa i Grujić su nekoliko klasa iznad njega..
T

Tarantula

pre 5 meseci

Jedno je sigurno,da umesto Belića igra Srnić,bolje bi smo prošli,ali 100 %!
.

.i.

pre 5 meseci

@Timcina VMS da brani pa onda nam ne gine 7 komada od Engleza.Cak ce ga i lobovati Belingem. Ako VMS brani pre Rajkovica i ako igraju Pavlovic,Milinkovic,Belic onda Engleska-Srbija 7:0 Danska-Srbija 5:0 Slovenija-Srbija 3:0
v

vinipuuuuu

pre 5 meseci

E ti ces odluciti hahaha Sve strucnjaci