Komentari na vest

Mali je stvarno majstor! Pedrijevi lažnjaci odveli Barsu na drugo mesto (VIDEO)

N

Nekac035

pre oko 2 godine

Kod nas u Zvezdi i u partizanu, bi ovaj Pedri sedeo na klupi, jer je veliki talenat ali je jos mlad.
k

kakoe

pre oko 2 godine

Da nisu svirali realu 3 penala protiv selte, sad bi im prisli na 6,7 bodova, a real gostuje atletiku i sevilji, plus barsa bolji medjusobni, a kako igra real ne bih se cudio da ih jos neko prospe do kraja.
b

bravo

pre oko 2 godine

Kakav igrac, majstor!
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

neverovatno koliko Tores moze da prokocka suteva, sreca pa je mlad, kad to sredi, top igrac. sta reci o Pedriju, decko je vec klasa.
X

Xavi1111

pre oko 2 godine

Majstor..nema poziciju na terenu, slobodan, plese, svaka cast xavi..
B

Bodin

pre oko 2 godine

Svi pričaju kako ćolo i atletiko igraju dekadentan fudbal ja mislim da je to lepršav u poredjenju sa stilom koji gaji lopetegi i sevilja ovo što oni pokazuju je totalna antipropropaganda fudbala!
t

tojeto

pre oko 2 godine

kad igrač jednom shvati da dok je lopta kod njega da je u njegovom vlasništvu nema čega da se plaši,nema stresa,srljanja,samo smireno,jedino tvojom greškom ili faulom mogu da ti je uzmu,neki potroše 15 godina karijere i dalje to ne skontaju pa se useru ko grlice čim prime loptu a da ne pričam o gol šansama gde se brukaju ,od ovog malog mogu da se očekuju najveći dometi definitivno
A

Apis1917

pre oko 2 godine

Gde je onaj što se potpisuje nadimkom Zidana ? Koliko bodova Real beži ovoj Farsi ? Još kad na leto dođe Mbappe,Haaland,Tchouameni a Farsa dovede one ispušene muštikle,Aspilikuetu,Kristensena,Kesija...Jel piješ antidepresive lažnjaku ?
G

Gost10

pre oko 2 godine

Samo ce im trebati 4 lopte. Po jedna Benzemi Hallandu,Mbapeu i Vinisiusu, zivio dečkić
G

Gost124

pre oko 2 godine

Ko garantuje da ce da oni igraju isto kao u ovim klubovima, sta akopropadnu kao Jovic, Azar i mnogi drugi
A

Alessandro

pre oko 2 godine

Real je 2003. imao možda najjači sastav u istoriji fudbala po imenima i vrednosti igrača. Imali su Zidana, Figa, Ronalda, Bekama, Raula, Kasiljasa, Roberta Karlosa… Sve najveće svetske zvezde i nisu ništa osvojili jer tim ne čine najbolji i najskuplji igrači već igrači koji zajedno najbolje funkcionišu!
g

gost978

pre oko 2 godine

Sramota je da Sevilja sa ovakvom igrom bude druga u ligi, igrali su kao timovi koji se bire za opstanak. Došli da odigrajh 0:0, tužno
I

Igor78

pre oko 2 godine

Da su ovakav tim sklopili letos i doveli na vreme Ćavija, sada bi Real M gledao u leđa Barsi. Najbolje što im se dogodilo u poslednjih 5 godina je ispraćaj Mesija u PSG, zlata vredna odluka Laporte. Ako ovom timu dodaju Kesija, onog desnog beka iz Zajača i jednog dobrog štopera, to je tim konkurentan za sve trofeje. A plus imaju i Fatija “na čekanju, strašna ekipa a već oformljena.
M

Mkjk

pre oko 2 godine

Da je tu Mesi sada bi Barsa pobedjivala sve ove utakmice po cetri ili 5-0. Barsa masa previse sansi iako pobedjuju
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

@mjkjk sa 9 u polju bi ih pojela Sevilja, Mesi u ovom sistemu je samo igrac manje
D

Daj faul

pre oko 2 godine

E to je klasa, kvalitet!! Treba da prestanemo da podizemo nase mlade igrace u nebesa i pricamo o njima bajke kada su daleko od toga! Lazetic, Jovic, Milovanovic… jako su daleko od ozbiljnog kvaliteta!
K

Korita Ivanova

pre oko 2 godine

Ovaj gol Pedrija me podsjetio na golove Messija od pre.Strasan igrac a ima samo 19 godina