Komentari na vest

Mali milion kombinacija za dešifrovanje Zvezdine enigme

g

gost77

pre 6 meseci

samo da pozdravim one sto mi lupaju minuse , pogledajte komentar od jutros , a samo je mogao da ubaci jos degeneka umesto djige decko nema trunke inteligencije da se postavi u odbrani kao ni razumnih dodavanja, pa ljidi na 10 utakmica smo primali golove uglavnom gresaka pojedinaca i lose postavke ne iz lepih akcija protivnika i covek ne menja odbranu ,pa i danas mucenje obrazi kao kod komsija samo sto su oni prvi
g

gost89

pre 6 meseci

Ne mogu da se otrgnem utisku da je ceo problem nastao jer ona dvojica trenutno nisu u mogucnosti da obavljaju razgovore sa nadleznim fudbalskim telima. A, mozda ja to samo neutemeljeno pretpostavljam..
M

Miksea

pre 6 meseci

Još malo pa će prvi sneg i nova godina, a čovek traži startnu postavu.
Z

Zvlat BG@Esex

pre 6 meseci

@Esex – dosta si dobro objasnio problem, ali nisi do kraja imenovao pravog krivca, samo si se letimice dotakao! Pravi krivac za sve što se sada dešava u Zvezdi su doktor virtuelne ekonomije i njegova ekipa šarlatana! Oni su doveli puni zglobni autobus neznalica iz Afrike (za 9 godina) i ovog trenera u pokušaju! Koliko su dobre ove neznalice iz Afrike najbolje nam pokazuje plasman u SLS i LŠ! Kraj! Nema više! Trebalo bi organizovati radionice na ovu temu!
D

DonVitoMAMLAZ@MNM

pre 6 meseci

@MNM – umesto da komentarišeš igru Zvezde i igrače, tebe fasciniraju koreografije, koje sa fudbalom nemaju dodirnih tačaka! Pod hitno da upišeš fakultet dramskih umetnosti – odsek za koreografiju!
M

MNM

pre 6 meseci

Kod vas nemaju dodirnih tačaka to je jasno:))) kod nas je to vrlo povezano i najbolji smo u tome.mojne da ti krivo toliko:))
D

Djinobili

pre 6 meseci

koreografije imaju itekako veze sa fudbalom kad ih naprave brojni i organizovani navijači pa ispadne lepa slika i spektakl.Kad ste malobrojni,neorganizovani i podeljeni u 7 frakcija onda to nema veze sa fudbalom i bolje da ni ne pokušavate,pozz!
d

drax

pre 6 meseci

Popović, Nedeljković, Spajić, Dragovuć, Rodić, Mijailović, Kanga, Hvang, Ivanić, Katai, Bukari.
O

Ovako

pre 6 meseci

Glazer-Degenek,Djiga,Dragovic,Rodic-Mijailovic,Hvang,Ivanic-Bukari,Olainka, Katai,mi bolje nemamo.Problem ovog centarfora Endiaja,je sto ne zna da igra glavom,ostalo nije lose,zato prednost Olainki.
C

Crni flor

pre 6 meseci

Sve će to uskoro dešifrovati Interpol/Uefa istraga slanjem u 5. ligu subjekta istrage. Na Mocartu se uvodi posebna rubrika u padajućem meniju - Peta liga koja će biti na sajtu i udarna rubrika te godine.
Ј

Јосиф

pre 6 meseci

Занимљиви су ови клинци, и њихове приче на крв"на нож" у, берну! Драга децо, овај тренер и овај тим звезде је све само не тим који може да одигра на, нож! Ово је скуп промашених играча, уз лошег тренера, тим који у берну лагано губи!
L

Lk

pre 6 meseci

Ovo je tim koj bi sa ozbiljnom trenerom dobio u Bernu 3:0,a u nasoj ligi dao 150golova.Shvatices to kad ovaj ode,posle pet dana.
D

Don Vito Corleone@Josif

pre 6 meseci

@Josif - pročitao sam pažljivo sve komentare po ovom tekstu I jedini pravi komentar je dao čitalac potpisan kao “Josif”! Jednostavno, radi se o grupi promašenih igrača uz lošeg trenera! To je jedina i prava istina! Ne postoji ni najmanja šansa da mi u Bernu možemo ostvariti povoljan rezultat! Bruka i sramota je kakva su “pojačanja” iz Afrike doveli ovi stručnjaci iz Zvezdinog menadžmenta! Najbolji dokaz su njihove igre i plasman Zvezde posle 4 kola u LŠ!
L

Lk

pre 6 meseci

Evo Don, javicu ti se posle Berna i tebi i Josifu,posto ti tvrdim da su igraci dobri,a Bahar ne valja.Mislim da cak i sa Baharom ovi igraci ne mogu izgubiti od Jang bojsa.Molio bih te samo ,da posle te utakmice,posteno cestita onaj koji ne bude u pravu,bez onih "fazona",sudija je kriv,imali srece i slicno.
K

Katai i Degenek

pre 6 meseci

VRATITI DEGENEKA I KATAIJA U TIM,TO JE TAJ PROBLEM KOJI SE MORA RESITI STO PRE.
M

Mile led

pre 6 meseci

A jedna je ona prava 👻
M

Mile led

pre 6 meseci

A jedna je ona prava 👻
d

di su

pre 6 meseci

enigma rešena, oterajte terzinja i mrkija koji veze nemaju kad je vođenje kuba u pitanju, previše promašaja, jedna loša sezona u evropi je prevelik trošak za njihove promašaje
P

Pedja108

pre 6 meseci

Otkako je krenulo prvenstvo krecu negativni tekstovi o Baraku i medju njima ima sigurno narucenih da pljuju, a nije nemoguce i da neki igraci bojkotuju. Taj isti Barak koga god da je trenirao, taj klub je imao uspeha. Uostalom u LS Zvezda igra sasvim solidno, na svakoj utakmici daje bar po gol. Doslo je dosta novih igraca, covek menja igru tima, treba vremena da se sve to uklopi. Zeli tim od 16 igraca, da bude svejedno ko igra, da mogu da se rotiraju. I uspesni klubovi tako isto funkcionisu. Istovremeno forsira i mlade igrace. Tu su Djiga, Nedeljkovic, Stamenic, Mijatovic, Mitrovic. Svi su imali minute u LS. Ko je pre Baraka toliko mladih imao u timu? A onda ima dosta oscilacija. Citam ovde kako bi svi da 'igraju deca'm ali nisu spremni da istrpe neke rezultate. Te Kraso treba da igra, zasto ga nema. I kad je zaigrao, valjda su svi shvatili zasto nije igrao. A onda je bilo zasto ga je stavio u tim. Pa kad se nadju eksperti kao zasto Zvezda celu utakmicu nije igrala sa Lajpcigom kao drugo poluvreme. Da li znate koliko snage treba da se vrsi presing celu utakmicu? Onda bi Zvezda bila kao Bajern, samo bi svaki igrac kostao bar 20 miliona. Da li je neko od vas istrcao dva puta gore dole na pravom terenu, pa da oseti kako je to? Uz sve to, bilo je bas dosta utakmica gde su u nasoj ligi ekipe iz jednog ili dva udarca na gol davali golove. A takodje dosta gde je Zvezda promasivala. Kad krenu da daju golove, bice ih dosta. Pa jos kad pisu novinari eto Barak izgubio od Lajpciga, Sitija, kao da je katastrofa. Da li je neko ocekivao da ce Zvezda biti prva u grupi sa svim pobedama? Ako ste pravi navijac, podrzite klub i ocekujmo dobar rezultat iz Svajcarske.
1

1100

pre 6 meseci

Sve je to posledica lozenja mase i kreiranja slike da je Zvezda ustvari Bajern...e tu je ceo problem...mozda jeste Bajern za nasu ligu obzirom koliko su para skrsili..ali samo toliko...i onda narod krece u pljuvanje bez da imalo ukljuci mozak i shvati gde se nalazi i sta se tu radi ..i koliko su svi izmanipulisani Madjijom i njegovim satelitima. Nerealna ocekivanja kao i sve ostalo u nasem drustvu...spin..laz..itd.
z

za1100

pre 6 meseci

Kad je za nasu ligu Bajern,sto ne pobedi nekog bez muke?Pustute ove igrace davigraju bez trenera i bolje ce proci nego sa ovim "naucnikom".Bar ce svako igrati na poziciji koju moze da igra.
M

Mladic

pre 6 meseci

Bravo sokole. Ima još uvek razumnih ljudi. 💪💪💪
M

MNM

pre 6 meseci

Ove 2 koreografije na jednoj tekmi...neki ne bi uspeli ni za 5 sezona da naprave.Iznad svih!!:)
M

Miloš 1970

pre 6 meseci

30 godina uvek iste koreografije,peva se pune tribine sigurnih glasača, u 15 minutu peva 500 ljudi ,do kraja tekme tišina, smešni te iako su nas ugasili od 2012 ,mi opet pravimo tri puta bolju atmosferu.
h

hahahahaha

pre 6 meseci

Šomi, gde pravite? U curkusu ili na pijaci
@

@milos1970

pre 6 meseci

Ma nek ste vi meni ugašeni a da ste najbolji...mi imamo onu lagao vas neko:)))
E

Esex

pre 6 meseci

Najvaznije je da ne moze da se igra sa tri u liniji ako nemas spoljne igrace koji znaju igrati u oba pravca a mi to nemamo ni levo ni desno.Slicna je situacija i u Srbiji gde npr desno igra zivkovic sto je van svake pameti..Odbranu ne zna da igra a gubis ga gore..tako smo upropastili mitrovica pa sada i lucica..Meni zaista nije jasno kako to ne shvataju ni piksi ni bahar a primaju milione..kamerun nas je preko bokova razbio a piksi i dalje to gura,dal je sujeta ili sta vec ne znam..Sto se tice samo zvezde,problemi su vidljivi i laicima,a to je da mnogi igraci ne igraju svoje pozicije kao i to da imamo 40 igraca pa samim tim imamo i mnogo nezadovoljnih sto rastura hemiju..micko igra beka,roda stopera,mitrovic i lucic spoljne,kraso veznog itd...po prvi put mislim da bih bolje ja napravio sastav zvezde od nekog profi trenera kao i sastav srbije bolje od piksija..odgovornost je i na upravi koja je dovela 40 igraca a prodala npr jedinog pravog levog spoljneg azarova..cemu sluze milun,degenek,kangva,vigo,kabic,spajic itd to samo terza mozda zna..
S

Salamander

pre 6 meseci

Ono što je Srnić bio Dekiju, to je Mijailović Baharu. Rezultate toga vidimo. Posle svega, zaista ne znam kako on i dalje vidi Mijailovića na poziciji desnog beka. Mislim da se skroz pogubio.
p

postavka

pre 6 meseci

GK——GLAZER——RB:NEDELJKOVIĆ —-CB:DJIGA—- CB:DRAGOVIĆ ——LB:KABIĆ ——-CDM:STAMENIĆ ——CM:KANGWA —-CM:HWANG——RW:BUKARI—— ST:KRASSO——LW:OLAYINKA KABIĆ umesto Mitrovica jer je levonog i ne mora da se okreće na desnu da bi centrirao,FIZIČKI je jači i iste su brzine
d

daleosSPLAC

pre 6 meseci

bravo ova sredina jedino ima smisla ,brza ,okretljiva sa igračima sličnih karakteristika , za kabica bi isto probao na levog beka
f

flamengo

pre 6 meseci

Bilo bi zanimljivo
L

LakiBacka

pre 6 meseci

Ovu formaciju treba forsirati i ovakav sastav da odigra minimum 2 utakmice u ligi pa onda protiv jangbojsa na krv
D

DON CORLEONE

pre 6 meseci

Zanimljivo bi bilo gledati 3 neumorljiva brza centralna igrača i Hwang i Kangwa znaju odbranu + STAMENIĆ koji je pokidao u Rusiji, a onda ga je kasnije trener mrBrIsriel Bahari gurao da ide napred i nagomilavao napad, od mene +
I

Ivan ynwa

pre 6 meseci

A gde ti je Ivanic?
a

au

pre 6 meseci

Kad vidim ovo Gk,Lb i slicno sere mi se.
s

smejurija

pre 6 meseci

Ne moras ,sam sebi da odgovaras pet puta,postava ti je za plakati.
S

Sima Arauho

pre 6 meseci

Cekaj bre kako sada da ponovo trazi formaciju kad je osvojio turnir u Rusiji i dobio Fjorentinu sa 5:0.
g

gost1234

pre 6 meseci

milion kombinacija i milion tekstova za dokone, a resenje je jednostavno: smena trenera i kompletne uprave i da se pokrene pitanje odgovornosti promasenih transfera i bacenih miliona, a vi novinari kad pominjete kombinacije mogli bi malo da se pozabavite Terzinim kombinacijama ako je u vama ostalo imalo profesionalizma i objektivnosti.
v

vidi da

pre 6 meseci

svrate i do Miliša!
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Tako je da se vrate slavni dani sa vitezom od Sopota, Adžinjom seniorom i kumom Kristićem. Beš LŠ, LE, proleća i trofeje lepša je sezona kupanja i sms dresovi, Lekići i Obrići...
@

@Nenad1246

pre 6 meseci

vratice se ti dani vrlo brzo sa ovakvim poslovanjem ;)

gemathegreat

pre 6 meseci

Može sve to kad bude 50 000 navijača na svakoj utakmici a ti sa neta možeš samo pidžamu da skidaš, mislim kad ustaneš.
@

@gamethegreat

pre 6 meseci

ne sumnjam da si ti taj komentar napisao direktno sa severa Marakane
G

Goss

pre 6 meseci

Sklanjalica klasična
C

Cccc

pre 6 meseci

Barak mora konačno da pokuša sa timom i formacijom kaja je dobila Zenit, Fener i Fiorentinu u pripremama a ostali da zasluže radom na treningu.
P

Prijateljske

pre 6 meseci

Daj ne lozi se vise sa pripremnim utakmicama.Real da dodje u Surdulicuvposle dva dana priprema, ima da izgubi.Taj Kraso ti je pokazao pre par dana da nije ni za rezervu,a imao si priliku na mnogo utakmica da vidis kakvi su ti Stamenic,Olainka Mijailovic na stoperu i Mitrovic na krilu.Krace receno propast.
M

Mali IQ

pre 6 meseci

Kakvo desifrovanje, kakvi bakraci? Covek kad bi samo pustio igrace da igraju na svojim prirodnim pozicijama i oformio prvu postavu (u novembru mesecu 😂) doslo bi do poboljsanja u igri i atmosferi. Tu se bre ne zna ko igra, gde igra, zasto igra ili ne igra (bez obzira na ucinak)..Cirkuzant iz Izraela, ali moze mu se. Otkaz nece dati, sporazumni raskid ne postoji kao opcija kod jevreja, tako da mat pozicija, ali nema potrebe da se svi stresiramo nesto jer to su sve nase pare i u fudbalu i u kosarci i u Zvezdi i u Partizanu. Nista se mi tu ne pitamo bitno je samo da novac kaplje od naroda koji je ocigledno skromnije inteligencije. Bolje i ne zasluzujemo.
S

Sramota

pre 6 meseci

Znači Glazer je dobio dozvolu da igra protiv naše južne pokrajne.
h

hepek

pre 6 meseci

Ne treba biti licemer. Nasi klubovi i reprezentacija igraju pod okriljem organizacija koje su prihvatile/priznale Kosovo. Ako idemo tom logikom - da bojkotujemo UEFA i FIFA takmicenja?
L

Lk

pre 6 meseci

Naravno,necemo valjda da dozvolimo da Kosovo pobedi.
a

aca smederevac

pre 6 meseci

..Zelja.. je filijala cz i bice to obican trening...
k

kevin_i

pre 6 meseci

Izgleda da je veća misterija zašto Zvezda pobeđuje u ligi a prima golove ili zašto ne može da izvuče bod protiv 20 ili 100 puta jačih protivnika u Ligi šampiona, nego kako klub koji nije šutnuo na gol drugoplasiranoj ekipi danskog prvenstva (pritom primio 6) može da pobedi svaku ubedljivo i to sa 5-6 krštenih fudbalera.

Sliks17

pre 6 meseci

Neca da mi puste komentar pa to ti je
K

KOJA NOVNARSKA MANTRA

pre 6 meseci

OVU UTAKMICU I JA BIH JE USPESNO DOBIO.
D

Dejani

pre 6 meseci

Prije svega pogledajte sam kadar. Više od pola novih igrača, a pogledajte tek prvih 11. Uporedite prvih 11 prošle i ove sezone. Skoro čitavih prvih 11 su druga imena i prezimena. Ostao samo Ivanic, rodić, Bukari i Dragovic. Ne znam koji trener da vodi ekipu gdje su u prvih 11, 7 novih igrača ne bi uspio da napravi bolji rezultat od Baharovog. Možda jedino neki remi ili pobjedu da izvuce iz utakmica gdje je bio remi… Možda bi čak bio i gori, to je ono glupo nagadjanje zvano ‘’šta bi bilo kad bi bilo’’ … Uz to sve moraju i ovi koji su ostali da se naviknu na trenera. Izbacio je Viga iz principa, jer glumi mangupa… Ko zna, vjerovatno bi taj Vigo bio bolji od Mijailovica… Izbacio Kangu, ‘’rijesio’’ se kapitena… Vidi se na klipovima da se momci izmedju sebe dobro razumiju, jedini je Kanga na svakom tužan.. Samo im fali da se to razumijevanje prenese na teren, a ne da bude ono kao Kangino sa klipova posle treninga ili putovanja na utakmice..
Ž

Žika Žile

pre 6 meseci

Zar zvezda nije zabranila golmanu da igra protiv tzv. kosova, ili je možda dobio od nekog specijalnu dozvolu?
Z

ZABLUDA I TO VELIKA

pre 6 meseci

ONA SE NE PITA ,SHVATITE VEC JEDNOM. SVE JE POLITIKA !
M

Maestro

pre 6 meseci

Ova Zvezda ne funkcionise dobro najvise zbog toga sto sistema jednostavno nema,sve se radilo stihijski tako i igramo...
g

gost77

pre 6 meseci

a da vrati malo igrace na prirodne pozicije , da pruzi priliku degeneku , a da proba da igra u formaciji 4-2-3-1 ( sklop igraca mu je tu formaciju) a da proba sa ivanicem levo da ubaci kataia pa koliko izdrzi, da proba olainku na mestu napadaca boljeg nemamo i dati sansu malom mijatovicu kabicu nedeljkovicu (ostali klinci na 1 utakmici su tu na 4-5 nemaih nigde), poslali ste kahvica na pozajmicu a mi u napadu teske panjeve drzimo, onaj serif nece do nove godine dati gol
l

lol12

pre 6 meseci

Ko ti je levi bek u formaciji sa 4 pozadi?Rodic?
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Degenek je imao svoje prilike.
e

etoo

pre 6 meseci

Nezamenljivi koji na svakoj utakmici prima po gol, dajte molim vas.... Borjan je za njega ...da ne kažem sta . to sto su navijaci ispranog mozga zamrzeli Borjana to govori o njima
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Grobar je sudija,Partizan namesta!!!!😂😂😂😂
e

etooo

pre 6 meseci

Zvezda je primila vise golova od Radnika ove sezone to sve govori o strucnom stabu , A oni sto su terali Stankovica sada podrzavaju Bahara sto samo govori da im je stranac bitniji od Zvezde da nemaju ni trunku ljubavi prema klubu
D

Dejani

pre 6 meseci

Ja sam vjerujem jedan od onih koji je najviše podrzavao Stankovića, ali opet podržavam i Bahara.. ima on znanje, samo je izgubio svlačionicu. Prvi mu je posao u inostranstvu. Sreo se sa nečim sto je novo. On ako ovo uspjesno prebrodi onda će bit ona Zvezda sa početka priprema. Stankovic bi sa ovim budzetom bez sumnje imao bolji rezultat. Srbin je, ovaj mentalitet mu je maternji, zna ko koju ulogu igra (van terena) , zna koliko kome šta znaci (navijači sa sjevera i normalna publika) . Mislim da Bahar nije svjestan čitave težine. Ima on taj osjecaj u pozadini, ali mu je mnogo toga još nejasno… Zvezda je tim gdje je imperativ završiti prvi u domaćem prvenstvu i završiti minimum drugi u grupi u LE, a ostalo su ‘’bonus’’ uspjesi.