Malme ponovo kupuje u Srbiji: Pao dogovor sa Mitrovićem, čeka se Radnički

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.06.22. | 16:23

Šveđani pišu da je posao blizu realizacije

Švedski Malme je napravio sjajan potez odlukom da kupi Veljka Birmančevića. Nekadašnji član Čukaričkog doneo je mnogo toga dobrog prvaku Švedske, bio je zaslužan za plasman tima Miloša Milojevića u Ligu šampiona.

Pod utiskom dobih Birmačevićevih igara, Malme radi na dovođenju još jednog igrača iz Superlige. Uticajni Sportbladet piše da je Malme ima usmeni dogovor sa krilnim fudbalerom niškog Radničkog Stefanom Mitrovičem. Mladi reprezentativac Srbije jedan je od igrača koji je u prethodnom prvenstvu skrenuo pažnju na sebe. Bio je najbolji igrač kluba sa Čaira o čemu svedoči 10 deset postignutih i dva nameštena gola.

Izabrane vesti

Prema istom izvoru Malme je u završnim pregovorima sa Radničkim iz Niša, i očekuje da vrlo brzo kompletira transfer. Možda u narednih nekoliko dana.

”Ne komentarišem igrače iz drugih klubova”, poručio je direktor Malmea Andreas Georgson.

Govoreći o situaciji u Radničkom prvi čovek Nišlija Ivica Tončev je nedavno izjavio da očekuje sedmocifreno obeštećenje za Mitrovića, kome ugovor ističe narednog leta. On je tada istakao da mladi krilni fudbaler ima ponude iz Italije, Španije i Švedske. Možda je na taj način aludirao na Malme.


tagovi

Stefan Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara