Komentari na vest

Mančester Siti poslao Filipa Stevanovića u partnerski klub

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Strašan talenat, ali slaba glava. Ima još vremena za njega, ali bez strzčnw pomoći, ostaće samo na talentu
S

Sf

pre 10 meseci

Svi tupe o talentu. Decko imao jedan dribling biciklicu i cima u jednu stranu posle toga. I to je to. Posle su ga svi bekovi provalili i nije mogao da mrdne. Mali je klasicna prevara. Kakav crni talenat.
n

nejmar

pre 10 meseci

sta ti pricas druze da l si normalan
n

nej

pre 10 meseci

sta ti pricas druze da l si normaln
F

Fmt

pre 10 meseci

struka i odricanje. najveći problem u našem fudbalu.
1

12345678987654321

pre 10 meseci

Posto je odlicno grejao klupu u Santa Klari, sad ide u Trou da jos bolje greje tribine
V

Veljko9

pre 10 meseci

Danilo Pantic pa sad Filip Stevanovic.. Koliko propalih talenata a bas bi imali sjajnu reprezentaciju.. Ostaje nam da se uzdamo u Samardzica, Ivana Ilica i Jovana Sljivica
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Ako ne prođe, Teleoptik je uvek tu. 🤗
B

Batistuta1

pre 10 meseci

Dečko milioner sa 21g,ti pises o teleoptiku.Puno se on uzbudjuje oko karijere,zaboli ga.
m

monteroo

pre 10 meseci

Svi tupe veliki talenat, pa sta on to ima kad nije mogao da igra u herenvenu,kod nas roditelji i nesrecnici oko njih misle odes i oni te zasipaju parama... Pa De Brujne je u gentu bio dve godine u hraniteljskoj porodici,dok ga nisu i oni sutnuli,celi dan u kampu teretana -teren...dok nije postao igrac za celzi...i onda jos jaci rad Ovde ih razmaze pricaju bajke i kad odes sad u francusku ligu 2 gde crna braca bukvalno lome kosti jer druge opcije i nemaju ,ostaje ti samo da se vratis u TSC.
I

Idiokratija

pre 10 meseci

Od talenta do vrhunskog igrača dug je put. Mnogi se na tom putu izgube. Mali je sigurno pokazivao naznake da može biti vrhunski, ali treba imati jaku glavu, radnu etiku i mnogo sreće da bi se uspelo.
n

ne-trcati-za-parama

pre 10 meseci

Pohlepa menadžera i roditelja je jedini odgovor na pitanje kako je jedan od najtalentovabijih dečaka u regionu u tom godištu dospeo do toga da ne može da igra ni u Herenvenu sa navršenih 20 godina. Neverovatno je koliko su ljudi lakomisleni, naročito oni kojima nedostaje ozbiljnije obrazovanje, dođe im menadžer sa pričom o nekim malo većim parama i njima mozak odmah prezupči. Umesto da je ostao u Partizanu do 20-21 godine, sugurno bi dobio i veću platu godinama i sazreo kao igrač, pa bi sada otišao u neki ozbiljniji klub tipa Benfika, Ajax, Lacio, itd…I njemu i Partizanu bi bilo bolje…ali avaj, zinula bu.a za malo veće pare roditeljima i menadžeru za proviziju, a to što posle tih prvih para on neće uraditi ništa u karijeri, koga briga! Bravo za roditelje, sigurno su ponosni na svoju odluku sada.
z

zgaga

pre 10 meseci

pa ne igraju roditelji igra on,ili ja gresim? hahaha
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 10 meseci

Gospodo moja draga ! Možda se neko od komentatora seća, kada je ovaj dečak odlazio , napisao sam : ODLAZI NAJVEĆI SRPSKI TALENAT SRPSKOG FUDBALA U PISLEDNJIH 15-20 GODINA. Odlazi umesto da ostane u Partizanu bar još 5 godina da se formira kao igrač, postane reprezentativac, a onda ode u neki veliki klub za velike pare. Odlazi i propašće i nikad neće postati igrač. Na žalost , tako se i desilo. Sada vidim u Zvezdi dva dečaka ,Šljivića i Nedeljkovića...... Šljivić je po talentu ravan ,ako ne i veći talenat od Stevanovića,,,,, , isto važi i za njih ,AKO NE OSTANU U ZVEZDI BAR DO NAVRŠENE 25. GODINE, I UZ PRAVILNO VOĐENJE I RAZVOJ POSTANU FUDBALERI VRHUNSKE KLASE (A U ZVEZDI IMAJU SVE USLOVE ZA TO), I VOĐENI POGREŠNIM I POHLEPNIM ODLUKAMA SVOJIH RODITELJA I MENADŽERA PROĆI ĆE ISTO ILI JOŠ GORE ,KAO OVAJ ZLOSREĆNI DEČAK. Nadam se da imaju dovoljno pameti i da su naučili lekciju od Stevanovića.
z

zvezda uvek u srcu

pre 10 meseci

U pravu si da odlaze prerano,ali preterano je i da ostanu do 25..nisu toliko ni godine problem koliko im nedostaje mentalne snage za odricanjem i napornim svakodnevnim radom .Bez toga dzabe talenat..kad pocnu tetovaze,splavovi u tim godinama,onda nista od karijere.
N

Nenad 92

pre 10 meseci

Ne znam zbog cega se drvi o tom ostanku u taboru vecitih kao da bi im bilo bolje. Pa kod vecitih ni u petlicima nisu cista posla, ne igraju najbolji, primoravanje da se potpise za nekog od menadzera, ne isplacuju plate, stimpendije...slaba nam je liga, tereni katastrofa. Hajde daj mi primer nekog odlicnog igraca u ligama petice koji je ostao u vecitima do 25-te u neko skorije vreme, cista glupost. Svi igraci koji su iole dobri a nasi su, su igraci koji su rano napustili Zvezdu i Partizan i naucili fudbala u inostranstvu. Nemamo ni strucne trenere, ni postene uprave klubova, zaista mi je neshvatljivo kada se propagira taj ostanak u Srbiju kao fudbalera.
v

vladimirkgffm

pre 10 meseci

Realno to mu je nivo ako uopste i tamo bude igrao .Iskreno ga ocekujem u Partizanu za 2 godine uz recenicu partizan se ne odbija .krilo koje nije ni jako ni brzo,tehnicki nista specijalno obuceno nema sta da trazi u modernom fudbalu.Katai koji je 10 puta tehnicki bolji mije mogao da pridje ozbiljnim ligama Generalno najsporija smo fudbalska nacija u evropi zato nas nema nigde
М

Маре_

pre 10 meseci

Мали је технички био сјајан, то му дефинитивно није била мана. Сити јесте богат клуб али не баца баш тако олако солидне паре на клинце који бар на папиру немају озбиљан таленат. Његов проблем је физичка снага, лаган је ко перце и наравно то што не игра одбрану као и већина тих наших Богом даних офанзивних талената. Кад на то додамо да није претерано брз и стартан, добијемо просечан фалични српски таленат. Поменути Катаи је добар пример, Љајић који је још и направио највише у каријери такође. Технички сјајно обучени играчи са масом других мана за стандарде модерног фудбала и неретко промајом у глави.
T

Twix

pre 10 meseci

Generalno, naravno da nismo najsporiji. Ali, nasi klubovi nemaju kinte za medicinske laboratorije da muckaju razne steroide, hormone. Postoji cak i teorija da premijer liga dozvoljava klubovima da zataskaju kada im igrac padne na tzv. rekreativne droge npr. kokain tako sto se naprasno povredi pa se onda leci dok traje kazna. Kazu da je to bio slucaj sa Lamelom u Totenhemu.
S

Sf

pre 10 meseci

Tek tamo nece da se vidi. Kad nije migao da se pokaze u Holandiji tamo ce da ga pojedu snazni odbrambeni igraci koji igraju u Francuskoj ligi 2
M

Mop

pre 10 meseci

Sf ti i onaj delija i poprilican vas ne voliko. Iznova i Iznova. Sta vam je bre deco? Ubijate portal istim komentarima. Svaki dan. Mani se Partizana i malo komentarisi klub za koji navijas jer si mi nedifisan. Mrzis Partizan to ti je mantra. Za koga navijas jer ne propustas vest o Partizanu?
Z

Zeko

pre 10 meseci

Njegova karijera se moze spasiti jedino povratom u Partizan
M

Mop šarane

pre 10 meseci

Ti ubijas portal sa svpjih 100 komentara dnevno. A sad idi umij se.
@

@mop

pre 10 meseci

Prva recenica - ne znam na kom je jeziku... Termin "nedifinisan" takodje nepoznat! Hajde sad lepo, ispocetka...prevedi na srpski?
S

Sf

pre 10 meseci

Ti nisi mop ve SMOR
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Pogrešna odluka! Nije igrao u Holandiji, nije igrao u Portugaliji, igraće u izuzetno fizički zahtevnoj ligi u Francuskoj?!?!? Agonija do 2026!
а

ааа

pre 10 meseci

Filip Janković?
o

ovaj ko da je

pre 10 meseci

vodič u "Kontiki" turističkoj agenciji,sve obišao....
n

na kraju će

pre 10 meseci

u TSC ....
G

Grajkula

pre 10 meseci

Evo ga nazalost novi Dača Pantić i Dzigi Ninkovic.
G

GOST 510

pre 10 meseci

Džigi je odlično igrao u Italiji do teške saobraćajne nesreće.
И

И

pre 10 meseci

Džigi je imao kvalitet barem da napravi razliku u Seriji B. Ovaj ne bi ni u Seriji C.
@

@GOST

pre 10 meseci

Jeste, odlicno je igrao u Italiji...ali u Seriji B...
А

Аир Сербиа

pre 10 meseci

Штета, тако млад, а карије му иде низбрдо. Менаџерска посла...
z

zauzeto ime

pre 10 meseci

nisu samo menadzerska posla, decko dosao do para i samo se slika po restoranima, radnjama, bazenima .......... mozda da se malo posvetio treninzima, malo zelje, volje da se uspe .......... ektra talenat ali dzabe mu to sve
y

yui

pre 10 meseci

Ima 21 godinu daleko je to da mu karijera ide nizbrdo