Komentari na vest

Mančester Siti povukao ručnu: Arsenalu otvoren put do Deklana Rajsa

R

Red Star Belgrade

pre 10 meseci

@N Englezi imaju pravilo da moraju da imaju minimum 13/14 igraca koji su Britanci i Englezi u Prvom timu.Zato kostaju vise i preplacuju. To je sve zbog pravila. I preplacuju tako da ce pare ostati u Engleskoj i da ce se vrtiti. Biznis je sve to
g

gostovar

pre 10 meseci

Kako ovi Pepovi svjedoci nadju svagdje opravdanje i kad izgubio negdje da ga opravdaju i naprave genijalcem?! Prvo, West Ham je od pocetka zacrtao 100 i rekli su da nece ispod toga nista. Tako da veze nema sa Cityem. Drugo, Arsenalu je bio potrebniji zato su vise i zapeli. City je vise isao da ga glavni rival ne dovede i ne bude jaci. Odustali su kad su skontali da im be treba novi Filips od 100 miliona za kojeg bi jos morali dati platu ko De Brujnu jer je to bio jedini nacin da ga ubjede da sam igrac odustane od Arsenala. Trece, pretplatio ga je Arsenal opasno ali su bar pokazali da imaju ambiciju da konacno krenu prema napred...
G

Gaizka

pre 10 meseci

Šta je Pep izgubio? Lik je sa porodicom u Egiptu, odmara. Ne pregovara on sa Vest Hemom nego klub. Nisu mogli da završe transfer, kao što nisu mogli Megvajera, Freda, Aleksis Sančeza, Kulibalija, Žoržinja.. Ni prvi ni poslednji. Arsenal ga je puno platio ali kao da je to bitno, 10-20 miliona gore dole, nebitno skroz, ako bude pojačanje nikog neće ni zanimati koliko je plaćen. Skupi su samo igrači koji su promašaji, pa makar bili plaćeni 30 miliona. A igrači koji se pokažu kao pojačanja, oni nisu skupi koliko god da su plaćeni.
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Odluceno je dakle Deklan Rajs ide u Arsenal za preko 100 miliona evra.
0

019

pre 10 meseci

Havertz Rice i Timber, stvarno sjajan posao Arsenala. Tako se podržava klub posle dobre sezone.
t

tviter.ateista

pre 10 meseci

Da nece Dzaka u Partizane moje
A

Azzu

pre 10 meseci

Kakav trik Citya, svaka čast. Nabili cijenu i povukli se. Kao slučaj Fred, Maguire, Cuccurela...
J

Jokic Sombor

pre 10 meseci

Prevarili Arsenal kao papir zadnjicu ... Ma Arsenalu je Rajs bio transfer meta br 1 , tako da su razmišljali da dodje "pa makar potrošili sve pare za njega" , a sad što se tiče cene .. ne uzima ni iz tvog, a ni iz mog džepa. Gazda Arsenala pre mesec dana uzeo titulu u Nba, prosle sezone Superbol ... Taj ima 7 klubova u svom vlasništvu i mislim da mu tih 10-15 miliona dodje kao nama 10-15 dinara više .. Uz sve to vidim da su pored Rajsa, rešili da dovedu još 4-5 ozbiljnih pojačanja. Rajs je trece pojačanje, posle Kai-a i sad Timbera iz Ajaksa. Za njih trojicu vec dali preko 200 milke.
p

papapa

pre 10 meseci

po vama bolje da su doveli kangu, aj nemoj da pricate da je rajs los decko je jednostavno motor na sredini terena, trci gore dole vizija odlicna visok jak dovoljno za zadnjeg veznog i vredi 100.000.000
V

Vare

pre 10 meseci

Ovaj mrtvi Rajs da vredi 122 miliona?Mesi danas da ima 21 godinu onda bi vredeo milijardu.

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Gollum like this😄😄😄
N

No more party

pre 10 meseci

Pep je opet pomogao Arteti. Da nije poslao ponudu mislim da bi se Arsenal povukao od Rajsa a znao je da I'm je potreban zatoa je ovo uradio. Jos jednom je povukao potez za svog najboljeg djaka. Potvrda da je Arteta zamena za Pep kad se povuce sa klupi Sity-ja
B

Brate moj

pre 10 meseci

Svaka cast na viziji.Hvala ti na ovom smehu,oplakao sam
G

Gunner4life

pre 10 meseci

Dusa od covjeka taj Pep hahaha... A eto Arteta bas onako pokisao po glavi da ide na sjever Engleske bas kad bude trebao da ubira plodove svog rada i da pravi novu ekipu za City.
B

Bzzz

pre 10 meseci

Iole inteligentan covek ce da skapira da je Siti namerno poslao ponudu za Rajsa, kako bi Arsenal sto vise potrosio na jednog igraca, a ocigledno da Sitiju nije potreban, jer vec imaju Rodrija, a sad i Stouns igra zadnjeg veznog... A upravo ce Arsenal sledece godine biti glavni konkurent za titulu u PL... Arsenalu gori i hitno im je, Parti ide iz kluba i ostaje mesto upraznjeno. Iskusno od Gvardiole nema sta, da konkurent potrosi 10-20 miliona vise... Naravno da ne vredi, ali decko je englez igra za reprezentaciju, ima 24,25... Strasno ali sta da se radi... Fudbal je postao biznis...
M

Ma da

pre 10 meseci

Gazdi Kronkeu je sve dostupno. Briga njega za 15-20 mil gore dole. On sa svakim timom uzima titule i plaća śakom i kapom. Poslednji njegov tim koji je uzeo titulu je Denver Nagets.
h

hahaja

pre 10 meseci

glupo je da odredjujemo ko koliko vrijedi,to odlucuje trziste i klub koji je spreman da to plati.Rajs je kvalitetan igrac ali Siti ima takvog igraca u Rodriju cak je kvalitetniji od Deklana,imaju Filipsa koji je skinuo kilazu i vraca se u formu,tu su Kovacic imaju na pozajmicama par mladih igraca Dojla,Peronea,moze na sredini da igra i de Brujne i Bernardo i Stouns.Arsenalu je prije svega Rajs potrebniji jer idu i Dzaka i Parti izvisili su za Rabioa,Kajsedo ce u Celzi zaiata im trebaju vezni igraci,i ne zaboravite da im je Vest Hem najveci rival i da im ga nece dati ispod onoga sto su zacrtali
M

Makks

pre 10 meseci

Mogao je WH da zacrta 500mil. I tad bi Arsenal kao gradski rival platio trazeno?
1

14

pre 10 meseci

Arsenal je zapravo pobedio moćni Man City. Ovo je nadrealno. Declane Rice znači mnogo više od samog uzbudljivog dolaska. To je početak nove ere Areenala.
Z

Znaci

pre 10 meseci

Raspad Arsenala
@

@14

pre 10 meseci

Ja se iskreno nadam da je tvoj komentar napisan u sarkasticnom tonu... Po meni je ovo veliki udarac za Arsenal to sto su morali da plate dodatno, jer npr taj dodatak je mogao delom da ide za platu igracu. Jasna mi je pozicija i ponuda Sitija, pljusnu novac, ako prodje super, prodace Kalvina i vratice deo novca, oni na konju.. Ako ne prodje, Arsenal je morao dodatno da platix opet dobro za niih jer nece Arsenal sad movi bas da nastavi da kupuje a da ne oseti.. Ono sto mi nije jasno je ovo zaletanje Arsenala.. Odlican je Rajs igrac, ali brate, svim englezima bar 40-50% je veca cena samo zato sto su domaci igraci, plus i oni to znaju pa na sve to traze i vece plate jer su domaci..
h

hhju

pre 10 meseci

I nije imao kvalitet zaovakav Siti, bespotrebno gomilanje igraca, njima treba neko ko ce ili istovetnim kvalitetom da zameni Gundogana, ili neko ko ce im doneti kvalitet vise. A na danasnjem trzistu tesko ce naci i jedno i drugo, najpametnije bi bilo da su po svaku cenu Gundogana ostavili.
A

Aleksandar Makai

pre 10 meseci

umesto njega da su doveli tilemansa, timbera i jos 1 igraca u rotaciji
D

Doalzi

pre 10 meseci

Timper i ovakk i onako dolazi Arsenal, nebitno dal' kupe Rajsa ili ne. A Rajs je bez dileme bolji igrač od Tilemansa.
M

Magnus

pre 10 meseci

Sto se cini od Tilemansa...istekao mu je ugovor,znaci mogao je da "bira" dje ce i on je skonca na kraj u Aston Vilu,da je toliko dobar valjda bi ga doveo neki veci-bolji klub...
G

Ginola 14

pre 10 meseci

Digli mu cijenu i povukli se, a pored Rodria i Phillipsa im nije ni trebao. Na West Hamu da ih počasti, red je
B

Beks - NUFC

pre 10 meseci

Meni je Rajs kvalitetan igrač. Da li vredi preko sto miliona?! Ne vredi, ne vredi niko te novce... Druga je stvar što su takve okolnosti, što igrače preplaćuju, što su im budžeti neograničeni. Voleo bih da se Newcastle založio za ovog fudbalera, svidja mi se njegova mirnoća u igri, lagodno iznošenje lopte, dobar šut. Naravno, ogroman novac traže pa nikakva kombinacija nema smisla.
И

И

pre 10 meseci

40 miliona na kvalitet, plus 10 jer je Englez, plus 10 zbog adaptiranosti na PL i iskustvo u istoj i plus 10 miliona na dodatni njegov kvalitet da nije sklon povredama, evo i prošle sezone odigrao je svih 38 kola. Dakle 70 miliona. Eventualno neki bonus u slučaju velikih uspeha sa klubom. Sve ostalo je teška smejurija.
i

ipsylon

pre 10 meseci

Englezi to računaju ovako , 40 na kvalitet plus 100 jer je englez
D

Darko55

pre 10 meseci

Stavi jos 10 mil zbog adidas kopacki. Ovaj panj 122mil? Definitivno je fudbal otisao u k.
T

Topdzija

pre 10 meseci

Колико само "менаџера" има у коментарима. Чак знате како се и цене подижу играчима! Не знам зашто губите време на форумима кад већ баратате толиким знањем!?
G

Gost300

pre 10 meseci

Dok ne potpise sve je rekla kazala...
a

artur2

pre 10 meseci

120mil za rajsa..mislim da im bolja fora da su doveli tilemansa za dzabe,i za jedno 130 doveli medisona i caiseda..
D

Dexaman

pre 10 meseci

Baš tako...
1

14

pre 10 meseci

Tilemans propao kao žeton
B

Bas sam juce pricao

pre 10 meseci

Bukvalno su uleteli da im izbiju 20 miliona iz dzepa
д

дон том

pre 10 meseci

Ништа он није бољи од Партија. Потпуно беспотребно бацају паре на њега.
1

14

pre 10 meseci

Mladji 6 godina i još englez.
N

NavlacenjeCijeeeeene

pre 10 meseci

Kontam ljudi iz WH zvali City rekli ajde ponudite nesto pro forme, ne mozemo se vise cenkati sa Arsenalom, malo da ih navucemo samo.
O

OM

pre 10 meseci

Decko ne vrijedi 102 miliona ,jos mu ugovor istice tako da prepumpani englezi dizu svoje fudbalere u nebesa a kad dodje neko veliko takmičenje nigdje ih .koliko bi danas SEDORF vrijedio ?Pirlo ?
U

U Tem Denveru

pre 10 meseci

Siti ga nije ni hteo. Samo su mu podigli cenu… Imaju rodrija, filipsa, kovacica, cak i stounsa na toj poziciji
O

Ou

pre 10 meseci

Tako je. Sitiju je neuporedivo hitnije da zameni Gundogana ili Bernarda Silvu, nema logike da su hteli Rajsa, na toj poziciji imaju lep broj igrača.
P

Prlee

pre 10 meseci

Kako je City navukao Arsenal da plati 100m
S

Saturn

pre 10 meseci

Upravu je ona zena sto je rekla da Arteta i Gvardiola rade u tandemu , da je Arteta iscimao Gvardiolu da ovi dizu ponudu za Rajsa kako bi Arteta ubedio da daju jos vise za Rajsa jer ovi ispod 100 miliona ga ne bi pustili a Vlasnici Arsenala su mislili da ce ga dobiti z A 70-80 MILIONA AHAHAH
M

Makks

pre 10 meseci

Haha al' je dobra fora hahaha