Komentari na vest

Mančini: Nije ni trebalo da igramo baraž, od septembra se dešavaju neverovatne stvari

I

Iskreno

pre oko 2 godine

Mancini je slika i prilika Italijanskog fudbala danas. Euro jeste uzeo, ali mislim da je sve to bilo vise splet okolnosti nego nekog temeljnog rada.
B

Buarski dron

pre oko 2 godine

Nikad nije bio trener. Jedna od najvećih prevara u istoriji fudbala.

Marko Milivojevic

pre oko 2 godine

Karma! Buahaha 😆
O

Objektivac

pre oko 2 godine

Ljudi nisu svesni da je fudbal jedini sport u kom možeš da odvališ protivnika da budeš na njegovoj polovini 99 % vremena i da primiš gol iz jedne kontre ili prekida.U tome je i čar fudbala jer ne pobedjuje uvek bolji zato se ludački radi na taktici.

vlatkovicnikola@gmail.com

pre oko 2 godine

Ne bih se slozio jer mi box upada u ovo sto ste naveli.

Bürgermeister

pre oko 2 godine

Cirkuzant
B

Bla

pre oko 2 godine

Čita se. Kako nije cirkuzant,prvak Evrope. Voleo bih da mi imamo takvog cirkuzanta i da smo prvaci Evrope. Mundijale i ovako idemo svaki treći.
B

Bla

pre oko 2 godine

A od kada je on Mančini sa Č!? Pratim fudbal jako dugo i skoro celu karijeru njega kao fudbalera sam prošao i gledao sam stalno izveštaje Seria A iz ‘90-ih preko RAI programa sa satelitske antene i nikad ali nikad nisam čuo da je neko rekao Mančini. Manćini se čovek preziva,tako se izgovara,Siniša Mihajlović kaže da mu je Manćo nadimak…stvarno mi niste jasni vi novinari Mocart sporta…da li fudbal pratite od Sergeja Milinkovića Savića pa na ovamo!?!

Bürgermeister

pre oko 2 godine

Kako se cita Lece?
@

@Burgermeister

pre oko 2 godine

Čita se LeĆe. Sa Ć. Zapravo, to jeste č, ali je toliko meko da se više čuje ć nego č. Samim tim, kada se koristi u našem jeziku, mi ne možemo da koristimo naše č jer je tvrdo i zvuči čudno, već ć jer se 90% poklapa sa originalom. Isto tako se čita ManĆini, Pićini, AnĆeloti, ViĆenca, PanuĆi...
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Vratilo se za EP,mučili se sa Austrijom,igrali produžetke,protiv Belgije drugi gol iz penala,protiv Španije produžetci,prošli na penale,protiv Engleske produžetci,pobedili na penale.Zbog penala neće ići na SP.E sad da se čovek zapita da li oni stvarno imaju kvalitet,pošto su ih dizali u nebesa kad su osvojili EP,a evo i vidimo kako su ga osvojili.
G

Gostdmdm

pre oko 2 godine

Prvenstvo odigrali preko svojih mogucnosti, podesilo se sve, okolnosti, forma, sreca i osvojis, daleko su oni od najjacih u Evropi. Sve se to vratilo u ovim kvalifikacijma i barazu, kvalitetom im je mesto na prvenstvu ali eto. Los trener, covek koji napravi jedan usoeh i sve ce neusoehe godinama da pravda kroz taj.
G

Grobarski Buldog

pre oko 2 godine

Najveca trenerska prevara ikada, a nije da je mali izbor.
S

Skopje

pre oko 2 godine

Cekao vas protiv svicarske 1 i 3+….molio sam se da idete u baraz, a onda ste izvukli nas..ciao ragazzi
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Ogroman gubitak italijanskog fudbala a i Svetskog Prvenstva.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Koliko si uradio veliki posao u prethodnom kvalifikacionom ciklusu i samom Euru i osvajanju Eura, sad si to sve upropastio, msm ne sve, jer niko ti pehar Eura ne moze uzeti, ali ovo je veliki udarac za Italijanski fudbal, koji je u ogromnom padu generalno. Liga je u rasulu, jedan Milan sa skromnim sastavom je pred titulom, ekipa koja bi bila 9 u nekadašnjem Kalcu, danas uzima titulu!!! Sve je jasno, opet su dotakli dno. Jednostavno ne mozes da ispadnes kuci od Makedonije, uz duzno postovanje Makedoncima!!!