Komentari na vest

Mančini spreman na sve, poznati svi izvođači penala protiv Austrije

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Proci ce Italija sigurno u cetvrtfinale,ali ocajna selekcija izvodjaca penala,ko bi normalan postavio dva stopera da sutiraju medju prvih pet igraca penale?
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Ajde Austrijanci moji da dobije te italijane, jedino ako bude igrao Bastoni u odbrani imaju sanse inace rupicasti bonuci supalj kao svajcerski sir. Die rot weiß roten sind die besten, Austria Wiena sind die Stärksten !
J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Umjesto Bonučija i Aćerbija izvođači penala trebaju biti Barela i Verati. Insinje šesta opcija. U ovoj rundi proće Italia i bez penala, lagano 3:0. Forza Italia!
N

Nmsjezik

pre gotovo 3 godine

I Jokić spreman je na sveee, vrti gume traktorske
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

,,Kapiten Kjelini će biti spreman za veliki duel sa Belgijom ili Portugalom u četvrt finalu, taman kad treba"?! Kakvo je ovo amatersko novinarstvo?Pa zar Austrija nema pravo da igra cetvrtfinale? Sramota
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Ponizavaju samo....
Н

Неустрашиви Хазардер

pre gotovo 3 godine

А квота за двојку и Аустрија да даје 2 гола скоро 40, можда се одигра један луди сингл :-)
Н

Неустрашиви Хазаредер

pre gotovo 3 godine

5.60 квота, пребацио сам се хаха, оће ова врућина у мозак
n

nadrealnooo

pre gotovo 3 godine

Ponizavaju nasi ljudi dve i svakoga, zato smo tu gde jesmo. Mancini je izjavio da je veceras sve moguce, jedan mec, krene niz brdo, dzaba dobra igra i sanse ako lopta ne bude htela u gol. Zato su Italijani vise nego oprezni i puni respekta prema Austriji, jer Austrija nije naivna ekipa nimalo, moze problem da napravi na dobar dan Arnautovica i Alabe, i to Mancini zna. A sad sto mi potcenujemo svakoga, to je za psihijatriju.