Komentari na vest

Mančini žali zbog zvižduka Donarumi: Ovo nije bio klupski meč, mogli su to da ostave za utakmicu Milan - PSŽ (VIDEO)

G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Pa navijaci milana su dosli organizovano njih pet hiljada, milan kao klub im je kupio te karte da zvizde, zato ce milan sad da bude miniran tokom celog prvenstva od strane Fudbakskog saveza italije, odnosno arbitraznog saveza italije, nece oni njima nista da oproste, ovo je kriminalno sto su uradili sinoc, sad kad krene miniranje milana u Seriji A onda ce da kukaju, ali to ce biti kazna, neka se sete smradovi iz uprave milana, da nije bilo Fudbalskog italije da narede sudijama, da ih provlace nepostojecim penalima tokom cele prosle sezone, da ove sezone ne bi ni igrali Ligu Sampiona, A sad im ovako vraca ta ista uprava milana, kupuje pet hiljada karata da zvizde i kanale ne samo Donarumu, nego celu reprezentaciju italije, nemoj da kukate ovde, da pisete zalopojke kad ih budu minirali, dzabe sve, karma je cudo
3

356

pre preko 2 godine

Cuo sam i ja da je Maldini kupio 5 hiljada karata da bi mu navijaci zvizdali... Koliko godina imas??? Vise volis da komentarises ACM nego 'leba da jedes, aj lepo idi na $interove vesti, druzi se sa ostalim navijacima Intera i ne smaraj vise...
k

kop22

pre preko 2 godine

mora da je tako kako ti kazes
B

Brdo

pre preko 2 godine

Ne znam samo, da li će da ih miniraju?
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

356 ajde da i tebi kupi maldini jednu kartu, da se pridruzis u nekim sledecim mecevima navijacima milana, pa da zvizdis Donarumi na reprezetativnom mecu, bez brige, sad krece minranje malog kluba u Seriji A, s pravom se plasite i ti ostali navijacici milana ovde, kako ce da se ponasaju prema licimernom klubu unutar prvenstva pa to ces tek da vidis, drhtis i imas pravo, ukanalice oni njih da ce na kraju prvenstva da im uzmu i to cetvrto mesto koje vodi u LS na kraju sezone, kako su im dali prosle sezone isto tako ce da im uzmu ove godine, onda neka zvidze italijanskoj reprezentaciji do mile volje sa sve Donarumom, volis ti da citas ono sto ja napisesm vise nego hleba da jedes
Z

Znallac

pre preko 2 godine

356 pa nisu to ovo vesti o milanu da teras coveka odavde, ovo je reprezentacija italije. gile komentarise bolesnike koji zvizde coveku na reprezentativnom mecu. Koje veze ima milan i reprezentacija italija da ovde zvizde coveku ? neka jebu milan sad, nema veze ko je kupio karte.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Da nisi i ti iso Gile druze,imajuci u vidu kolko mrzis Milan,pa da im pomognes u zvizdanju da mogu posle da sudije srede ekipu u seriji a?Stvarno je neverovatno kakve gluposti nekad pises.Mislis da je klubu kao sto je Milan,drugom najvecem na svetu,Donaruma i dalje bitan,i da neko razmislja o njemu?Pa oni su pogodili sa ovim Menjanom,ili Manjanom,kako vec se izgovara njegovo prezime,da bolje nije moglo.Decko brani kao zmaj,kupljen za 15 tak miliona,ima platu oko 3 ako se ne varam.A onaj placenik trazio 10,12 a nije nista bolji od ovog.Idi brate citaj o Interu i ostavi Milan na miru,stvarno smaras vise ...
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Mrkalo, da ih ne boli Donaruma, ne bi poslali pet hiljada ljudi da mu zvizde i to na reprezentativnom mecu italije, svesni su i oni da se nikad nece sretnu (sresti) sa PSZ,om pa je milan iskoristio ovu priliku da ovde posalje ove pacenike, s pravom sad drhtis kako ce da se ponasaju iz FS italije unutar prvenstva prema milanu, inace ko je tebi rekao da su ovo vesti o milanu, ovaj pita mene koliko ja imam godina, pa koliko vi imate godina kad ne mozete da razlikujete koje su vesti o milanu i koje su vesti vezane za reprezentaciju italije, sta se drvis i ludis od muke, citaj i trpi za ponasanje jadnih navijaca milana, jos su i drugi najbolji klub na svetu, u kom filmu ti zivis prijatelju ? ti si ok ovako, ali se ponekad toliko uzivis da je to za oskara, drzi se one price da ce milan da prodje grupu u LS i da ce biti ispred Intera na kraju sezone u prvenstvu, opasan si ti potencijal za oskara
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Hahahah dobar si brate Gile.Vidi,stojim iza toga da Milan prolazi grupu u LS i da ce biti ispred Intera na kraju.A ovo,iskreno ne verujem da bi se neko blamirao da salje navijace.Cuo sam da su navijaci organizovano otisli,ali da im je Milan kupio karte i poslao ih,to vec brate dolazi u domenu naucne fantastike.
Д

Домаћин

pre preko 2 godine

Добићу минусе,али ово желим да кажем.Да се не лажемо можете ми сви овде да причамо бајке како би ми остали у Милану итд,друже да имаш 21 годину и дође ти псж који је иако их ја не подносим у топ 5 клубова на свету тренутно,и нуде ти плату од колико 15 милиона по сезони.Па ја не знам да ли постоји особа која би то одбила,ја као највећи навијач Звезде на свету,да ми дође тако псж,а ја сам у клубу од рођења не знам да ли бих одбио.Морате да гледате мало и другу страну приче, не само новац,псж је њему нудио и место првог голмана поред набаса,које ће вероватно и имати,затим врло добре шансе за освајање лш(ја први желим да не освоје) и то после онаквог европског првенства,где је реално био најзаслужнији за тај трофеј,уз сво поштовање осталим играчима и селектору.
D

Doktorr

pre preko 2 godine

Drug moj nije problem što je on prešao u PSŽ nego način na koji je prešao. Milan je klub koji ga je sa 16 godina lansirao kao prvog golmana i dao mu šansu da svijet čuje za njega. Mogao je da se oduži Milanu na sledeći način: Lijepo je trebao prošle godine da kaže da će da ide, da ne želi da produži ugovor i da ga lijepo prodaju i zarade 60-70 miliona. Ovako je ispao veliki nečovjek i ostavio tim na cjedilu. Tim koji se davi u dugovima. A da ne pominjem da je svaku utakmicu ljubio isti taj grb. Uglavnom momka je slava udarila u glavu to je očigledno i misli da je veći nego što jeste. Na žalost mislim da slijedi pad u njegovoj karijeri posle svega ovoga.
M

Maximilion

pre preko 2 godine

Pa dobro mogao je da produži ugovor i da stave neku realnu otkupnu klauzulu, da bar klub nešto zaradi, ako već želi da ide, jer bi Milanu te pare itekako značile da popuni druge pozicije u timu. Ovako je otišao u klub gde će biti samo osoba sa platnog spiska, a u Milanu je mogao da bude simbol kluba i ikona! Mala je razlika u životu da li si zaradio 15 miliona ili 10 miliona, ali je potpuno druga stvar jesi li veći od uloge na terenu ili si samo lakotrkalo po terenu. Kakva ti osećanja izazove kad pomisliš na Mitrovića, a kakva kad pomisliš na Mateju Kežmana recimo. Zato Mitra niko neće pamtiti po promašenom penalu protiv Škotske, a Kežman će uvek biti luzer kada je reprezentacija u pitanju.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Dal ti stvarno misliš druze da ima razlike dal ti je godisnja plata 8 miliona,kolko mu je nudio Milan,ili 10 kolko ima u Parizu?Da ne pricam o tome sta je Milan u svetu fudbala,a sta je Psg.Plus bi u Milanu bio standardni golman na svakoj utakmici,a tamo sedi na klupi.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Mrkalo mrkalo, pa da li ti znas da igraci placaju manji porez na svoja primanja u Francuskoj ligi nego u italiji, koliki je porez u italiji na igracki karton i koliki je u Francuskoj Ligi 1 ? ajde ako se malo razumes u takve stvari napisi nesto o tome, i koliko bi ostalo Donarumi od tih 10 mil eura u FR ligi i koliko bi mu ostalo u Serie A da je ostao od tih 8 m€, gde je razmisljanje, znas li ti da je Inter prvi otkrio Donarumu jos kao dete pa posle i Napoli u oba kluba je bio kao dete, kakva ljubav sve je sam zasluzio sto je do sad uradio, a ni manji ni vise heroj je nacije odbranio je sve u finalu Evropskog prvenstva, nije iskljuceno da jednog dana Donaruma stane na golu Intera
д

д.г.

pre preko 2 godine

Нек Рајола објасни навијачима да не звижде.
K

Koan

pre preko 2 godine

Ništa novo i ništa neuobičajeno. Reakcija navijača, ne simpatizera a pogotovo ne "objektivnih navijača, jer takvi ne postoje po samoj definiciji, je svuda ista. I kad Humels pređe iz Borusije u Bajern i kad Stojković pređe iz Zvezde u Partizan i sad sa Donarumom. Da ne pominjem Figa i mnoge druge jer se to nije dešavalo na reprezentativnim mečevima.
p

pazi

pre preko 2 godine

Znao je sta ga cega i mislim da jos uvek nije ni svestan sta je uradio.Ne mozes da se igras sa emocijama hiljadama navijaca.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Jaooo bas mi zao tih navijaca i njihovih emocija. Trebaju ga tuziti za dusevni bol i pretpljeni stres. Taman da mu pokupe te milione sto uzeo u PSGu. Mora da ovakve stvari uticu na njihov zivot bas u preveliko meri da ne mogu ni na posao da se koncentrisu. Taman ce im pomoci te pare. Ponasanje na nivou razmazenog detata kad mu uzmes igracku. Svako gleda svoj interes kao i ti "verni navijaci". P.S. zvizdanje i provokacija je sastavni deo sporta, igraci treba da nauce kako da ih ignorisu. Meni se svidja Ronaldov stil, provociraju ga, provociraju i on im uvali gol i ucuti ih. Tako trebaju i ostali, a ne da kukaju i zale se mami i tati.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Alibi priča. Zviždali su čoveku(Ili pre razmaženom detetu), ne golmanu Italije. Nije ovo tenis da mora da se ćuti, nije im to sigurno izgubilo utakmicu. Šta ćemo sa "genijem" Bonućijem?
k

kekeke

pre preko 2 godine

u pravu je mancini , jadni su ovi navijaci milana, to je kao da nikad ne mogu da prebole bivsu, budalastine. isto tako italijani me zesce razocarali, spanci nisu zasluzili prolaz u finale, nadam se da ce benzema da ih polomi u finalu :)