Donaruma (©Reuters)
Donaruma (©Reuters)

Mančini žali zbog zvižduka Donarumi: Ovo nije bio klupski meč, mogli su to da ostave za utakmicu Milan - PSŽ (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.10.21. | 00:40

"Italija je Italija, mora uvek da bude na prvom mestu", rekao je razočarani strateg Azura

Italija je večeras pored kvlalitetne Španije morala da se bori i sa nezadovoljstvom publike na San Siru, koja je prilikom svakog kontakta sa loptom zviždala omraženom Đanluiđiju Donarumi i tako u dobroj meri uticala na lošu partiju mladog čuvara mreže, ali i kompletne reprezentacije.

Publika čuvenih Rosonera nije oprostila svom bivšem čuvaru zbog načina na koji je napustio matični klub i otišao u Pari Sen Žermen, pa je ovo bilo prilično stresno veče za njega. Zbog kompletne atmosfere na stadionu žali i selektor Robero Mančini, čiji je tim poražen nakon pune tri godine i 37 vezanih utakmica.

Izabrane vesti

"Žao mi je zbog zvižduka, ali šta smo mogli učiniti? Igrala je Italija, nije to bila klupska utakmica. Mogli su ovu situaciju ostaviti po strani na jedno veče i zviždati u slučaju susreta Milana i PSŽ-a. Italija je Italija, mora uvek da bude na prvom mestu", rekao je razočarani Mančini.

Italijanima je večeras posao dodatno otežalo isključenje Leonarda Bonučija u 42. minutu, posle čega je svoj drugi pogodak na meču postigao Feran Tores i praktično već tada rešio pitanje pobednika. Azuri su zahvaljujući golu Lorenca Pelegrinija vratili neizvesnost u samoj završnici meča, ali nisu imali snage za potpuni povratak u meč.

"Određeni delovi mečeva utiču na vas. Prvo poluvreme je moglo da se završi rezultatom 1:1, ali su posle tehnički odigrali vrlo dobro. Bilo ih je 11, napravili smo grešku koja ne bi trebalo da se čini na ovom nivou takmičenja. Leo je morao da bude oprezan pre nego što je dobio žuti zbog prigovora, nije potrbno upozoravati ga na takve stvari. Bili smo dobri, postigli smo gol, a nismo ga primili u drugom poluvremenu. Bio je to dobar nastup, čestitam momcima na partiji. U trenutku kada smo napravili izmene, svežina nam je pomogla na terenu. Možda smo i mi mogli da probamo sa nekom mlađim igračima, kao Španija, ali ovaj poraz nam je dao veliku snagu", dodao je Mančini.



tagovi

Roberto Mančini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara