Komentari na vest

Marakanom vlada Lionel Skaloni: Nebeski skok Otamendija za istorijski poraz Brazila (VIDEO)

k

katastrofa

pre 5 meseci

kakva uzasna utakmica,a ja kao idiot ostanem budan i gledam onu tugu.sta je nalada bila utakmica brazil argentina ovo sad nije ni 10% ali stvarno.greota.nekad ronaldo ronaldinjo rivaldo karlos sad neki augustovi zezusovi rafinje marineliji itd,strasno. jedina pohvala za gol i onog komentatora sa arene,sve ostalo ocaj

Darkoki

pre 5 meseci

Pa iskreno i nije Brazil vise ono sto je bio,imali su uvek dobre generacije al ova sad im je mozda i najgora u istoriji.
V

Veks98

pre 5 meseci

Kako su bili naoštreni i jedni i drugi .Meč pun tenzija.
b

bugariusliusofiju

pre 5 meseci

Samo Bugarskaa 🇧🇬🇧🇬
n

nadrealnooo

pre 5 meseci

Brazil je trenutno drugorazrdna ekipa ako se uzmu u obzir velike svetske ekipe, i to je cinjenica,korak iza najozbljinih selekcija na svetu! 3 poraza imati u ovim kvalifikacijama je kriminal. Ne bih se iznenadio da ne obezbede svetsko prvenstvo. Bas mi to ne bi bilo nikakvo iznenađenje s obzirom da sam gledao kako igraju ove kavlifikacije. Oni imaju i dosta bodova kako igraju,a onda vam je sve jasno kako igraju. Argentina pokazala zasto je najbolja selekcija sveta!!!Ovaj trener ih je poslozio maximalno! Na rezultat igraju,disciplinovani,deluju kao da se ne mogu pobediti u 90 minuta. Nestvaran posao radi Skaloni!!!
d

drugorazrrdni

pre 5 meseci

I takvi bi nas ošinuli
G

Gaizka

pre 5 meseci

Bore se Argentinci svaka im čast, ginu za nacionalni tim. Konačno im je sve leglo kako treba, vidi se da igrači uživaju da igraju za reprezentaciju.
H

Heavy metal

pre 5 meseci

Nema Brazil više čarobnjaka sa loptom i to je to. Nema doduše ni Argentina. Mesi je već na zalasku karijere i to je činjenica. Ove dve ekipe sve više liče na neku italijansku verziju.
G

Gost722828

pre 5 meseci

Mec je bio uzasan i nijedan igrac nije uspeo da napravi neki lep potez vec svaka dva minuta faul faul na mec se najvise cuo Emi Martinez i Alisson.
T

Twix

pre 5 meseci

Vlada on mojim djoletom. Svi znaju da je ovo reprezentacija midjetovih di...c...k rajdera. U prilog tome govori da igra igrac sa odigrane 3 utakmice za klub, od toga nijednom kao starter, a ne zovu se oni koji redovno nastupaju za svoje klubove. Drugo, ova reprezentacija je toliko zasticena od strane sudija da je to skandalozno. Trece, protivnicki igraci treba da prestanu da midjeta gledaju kao neko bozanstvo. Ako ne znaju kako neka pitaju Urugvajce koji su ga ignorisali svaki put kad bi se umesao u neki konflikt, u fazonu "aj brisi, veliki momci pricaju".
d

d.o.o.

pre 5 meseci

koliko krindz komentar
G

GostO

pre 5 meseci

Csmu ovo besomucno guranje Mesija u naslov? A onda konstatacija u tekstu da nije previse doprineo ofanzivi? Pa da je rodjak neciji ne bi trebalo tako da se radi... Smucio se Mesi ljudima bas zbog takvog upornog guranja i favorizovanja bez razloga.
J

JWest

pre 5 meseci

Brate, bukvalno pise Lionel Skaloni, slovce po slovce... Tako se zove covek, sta da radi
m

mmmmmmm

pre 5 meseci

Ronaldo 5 Zlatnih Lopti - Messi 8 Zlatnih lopti Ronaldo 0 svjetskih prvenstava - Messi 1 svjetsko prvenstvo. Rasprava zavrsena. Cinjenice pricaju :)
G

GostO

pre 5 meseci

@JWest - Je l znas ti cemu sluzi ono "edit" dugme? Ajde saznaj pa se javi. @mmmmm - od vas mesiljubaca nema gorih, kao sekta ste jedna ispranog mozga. To uopste nije bila poenta komentara. A kad me vuces za jezik, mogu Mesiju jos 3 svetska prvenstva i jos 20 zlatnih lopti da obezbede, poklone i nameste, i dalje nikad nece biti fudbaler i covek kakav je Ronaldo.
s

syddija

pre 5 meseci

GostO, pa Ronaldo je sinonim za namestanje trofeja, nagrada i zlatnih lopti... Nikada on nece biti bolji od Mesija, ni kao igrac, ni kao covek.
I

Ivke95

pre 5 meseci

Pogledajte samo snimak sa detaljima utakmice. Argentinci igraju ulicarski fudbal kao i uvijek,prljavi potezi,tuca protivnika. Kod crvenog kartona Joelintona,De Paul ga vuce za ruku 15 metara,ovaj ga odguruje u predjelu prsa a De Paul sehvata za lice. Da sudija ne pogleda VAR u toj situaciji. Sramota kakvu protekciju imaju ekipe gdje igra Mesi.
g

gosto

pre 5 meseci

Срећа Бразилова што иде више од пола континента
x

x11w

pre 5 meseci

Bas,to bas pomislih. Zbog njih ce uskoro i osmi u Juznoj Americi ici na svetsko ;-)
N

News

pre 5 meseci

Kvalitet fudbala ns nivou druge lige. Mnogo losa utakmica.
9

919119

pre 5 meseci

Ocajan fudbal ali realno to su derbiji, nema tu neke ljepote. Argentina odigrala bas onako takticki kako i treba, brazilci samo tukli od nemoci..Gledao bih ovaj njihov juznoamericki fudbal i dan i noc. Brazil nikas gori u istoriji nije bio,ej 3 poraza ZAREDOM u ovakvim kvalifikacijama i to ajde sto su 3 poraza nego nisu stvorili 3 sanse u te 3 utakmice.
.

.1

pre 5 meseci

Auh koja ludnica,nez koja je budala pomjesala navijace bez tampon zone to sam skontao jos kod himne Argentine vidim iza gola plavo i zuto zajedno Brazil jako agresivan i onako bas mesarski ,Argentinci malo blazi,imao je Brazil sansu kad je Romero sa linije izbio i ono kad je Emi odbranio onaj zicer....Argentina sa pola snage nekako tvrdo dosta igraju Glavni su favoriti za kopu iduce godine a mozda i za Mundijal Nazad su jaki imaju dosta bagera u ekipi,sa Lo Celsom su bas jaki,a gore imas igrace koji jednim potezom mogu da odluce Messi Alvares a sa klupe im usli Lautaro i Di maria plus imas Dibalu bas su jaki. Uz veliki broj publike 2026 da vidimo moze li ko iz evrope da im stane na crtu ....bice zanimljivo
G

Gaizka

pre 5 meseci

Ima puno do 2026. pitanje je veliko šta će biti sa Mesijem i pogotovo Di Marijom do tada. Nema sumnje da Mesija vuče želja da igra i to SP ali u takvim je godinama kada ti jedna povreda završava karijeru, a to su 3 godine do narednog SP-a.
.

.1

pre 5 meseci

Auh koja ludnica,nez koja je budala pomjesala navijace bez tampon zone to sam skontao jos kod himne Argentine vidim iza gola plavo i zuto zajedno   Brazil jako agresivan i onako bas mesarski ,Argentinci malo blazi,imao je Brazil sansu kad je Romero sa linije izbio i ono kad je Emi odbranio onaj zicer....Argentina sa pola snage nekako tvrdo dosta igraju Glavni su favoriti za kopu iduce godine a mozda i za Mundijal Nazad su jaki imaju dosta bagera u ekipi,sa Lo Celsom su bas jaki,a gore imas igrace koji jednim potezom mogu da odluce Messi Alvares a sa klupe im usli Lautaro i Di maria plus imas Dibalu bas su jaki. Uz veliki broj publike 2026 da vidimo moze li ko iz evrope da im stane na crtu ....bice zanimljivo