Komentari na vest

Markinjosa poraz boli najviše, Enrike uverava: Bićemo mnogo jaki

Alen Fetahovic

pre 12 dana

bice petarda u revansuuu
D

Deki maky

pre 13 dana

Koliko su samo imali srece sto je bilo samo 1:0,nista ovde nije gotovo.! Utisak je da Psg moze da prođe lagano.. Barkola je bio najslabiji sinoc, u revansu blaga prednost Psg..mora Ramos ili Kolo muani na centarfora a Mbape na krilo,tu covek igra najbolje... Finale Real- Psg..
J

JimmyGigi

pre 14 dana

Markinjos umesto sto izmedju redova hvali sebe, mogao bi da se zapita kako mu je lagano Fulkrug pobegao kod gola... Inace, taj Markinjos mi je jedan od precenjenijih igraca danasnjice, ima telo i tehniku kao bek ili zadnji vezni, a igra stopera. U duel igri protiv jacih stopera nema sta da trazi, a koliko sam video danas, ni postavljanje mu nije jaca strana.
V

Voždovac

pre 14 dana

Želiš da zvučiš kao ekspert koji živi od fudbala, a u stvari radiš u fabrici za 70k mesečno i kriješ se od žene da igraš FM.
g

gostinjo

pre 14 dana

U cemu je problem ako neko radi u fabrici?
@

@ vozdovac

pre 13 dana

Cim ti pises 70k umesto 70 hiljada, jasno je da si ti taj koji igra menadzer vise nego sto bi trebalo. A ako mislis da si me uvredio recenicom da radim u fabrici, onda nemamo o čemu da pricamo, posto je meni svaki posten posao dostojan.
S

Soprano

pre 14 dana

Joj cuti Enrike molim te.... Da arauho nije dobio crveni karton polufinale nebi videli nikad.... Prolaz Dortmunda
H

Hsjsgsjg

pre 14 dana

Svako normalan navija za Dortmund u ovom dvomecu, ali realnost je takva da je ovaj PSG dobar, sa dobrim igracima u najboljim godinama, a ne kao prethodnih sezona sa ispusenim lulama. Borba do samog kraja ko prolazi dalje.