Komentari na vest

Marko Dmitrović želi da ide, Sevilja traži 3.000.000

s

sladjann

pre 7 meseci

A šta drugo očekuje nego samo da greje klupu.....nek dodje u zvezdu i brani...šta kuka
i

iz sljivika

pre 7 meseci

Svuda se on oseti uvređen i pogođen nepravdom, i kao razmaženo dete odmah brizne u plač. Tako je bilo u Zvezdi, tako je bilo u reprezentsciji, tako je i sada u Sevilji.
И

И

pre 7 meseci

Ne ulazim u ostalo, ali ovo za Zvezdu je presmešno. Baš se fino ponela prema njemu u to vreme, bio četvrta opcija, nikad nije dobio šansu, pored strašnog Bajkovića, Kirovskog i Vesića. Za 3 godine u klubu. Ajde molim te...
i

iz sljivika

pre 7 meseci

Da, ali uporedi ta imena u tom vremenu. On je bio klinac, na početku karijere. Definitivno bi i iz ovog ugla u to vreme bio četvrti izbor sa tendencijom uspona.
И

И

pre 7 meseci

Nije bio klinac, otišao je sa 23 godine iz Zvezde. Mnogi su dobili šansu i sa 19. Poput Manojlovića i Rajkovića (zasluženo). Momak je bio i previše strpljiv u Zvezdi i dobro za njega da je otišao.
G

Goat321

pre 7 meseci

Čovek je rupetina. Samo pogledajte kakve smo golove primali dok je branio na kvalifikacijama za SP i Ligu Nacija. Onu utakmicu u Beogradu je trebao da dobije Portugal, kada je bilo 2-2 on nepotrebno izleće na Ronalda koji iz mrtvog ugla šalje loptu u gol, da nije bilo Stefana Mitrovica koji je izvukao loptu iz gola a potom i odbranio ko zna šta bi bilo na kraju kvalifikacija. Zaista je primao besmislene golove. Kada je iz Sevilje otisao Bono koji je bio prvi golman dali su šansu Dmitroviću. Koji je tu šansu iskoristio tako da je nakon pet kola bio oteran na tribine. U prvih pet kola Sevilja je imala 3 poraza i 2 remija. Primao je smešne golove od smešnih ekipa. Blago onom klubu koga on zaobiđe. A ovi koji pričaju da je dobar kao rezervni golman reprezentacije ne znam šta piju?
?

??

pre 7 meseci

Sevilja menja trenere kao da je iz nase lige. Dmitrovicu je bolje da ide negde gde ce da brani. Dobar je on golman. Imamo 3, 4 golmana u reprezentaciji i svi su negde na istom njivou, ni jedan ne odskace nesto vise od ostalih. Videcemo ovog sto je presao u celsi, valjda ce dobiti priliku uskoro