Marko Dmitrović (Reuters)
Marko Dmitrović (Reuters)

Marko Dmitrović želi da ide, Sevilja traži 3.000.000

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.10.23. | 15:06

Srpski golman izgubio mesto startera

Kada je letos Jasin Bono otišao iz Sevilje u Al Hilal, delovalo je kao da je konačno kucnuo čas za Marka Dmitrovića. Šansa koju je čekao.

Dve sezone je Srbin bio alternativa Marokancu i izgledalo je da je napokon spreman za ulogu startne jedinice. Olakšavajuća okolnost je što je na klupi Sevilje sedeo Hose Luis Mendilibar, čovek kod kojeg je Dmitrović blistao kao neprikosnoveni starter u Eibaru.

Izabrane vesti

Nakon što je Bono prešao u Arabiju, Dmitrović je počeo sezonu kao starter, branio u tri vezana meča u Primeri i na otvaranju Lige šampiona protiv Lansa. Ali ga je baš taj evropski okršaj koštao mesta startera. Slabo je reagovao kod gola Francuza iz slobodnog udarca, a iako je u nastavku imao neke dobre odbrane, Mendilibar ga je nakon tog meča sklonio na klupu. Šansu između stativa je dobio norveški golman Erjan Niland koji je letos došao iz Lajpciga. I zamecentirao se u ulozi startera.

Nedavno je smenjen Mendilibar, došao je urugvajski stručnjak Dijego Alonso ali lokalni mediji pišu da neće menjati golmana i da će Niland nastaviti da brani. Dmitrović ne želi više ulogu rezervnog golmana i njegovi agenti su rukovodstvu španskog kluba saopštili da on želi da promeni sredinu u januaru. Seviljin odgovor je da Dmitrović može da ide ako neko dostavi ponudu od 3.000.000 evra.


tagovi

Marko Dmitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara