Komentari na vest

Marko Grujić: Moramo da zaslužimo podršku... Najpre rezultatima, potom stilom

a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Ako budeš igrao kao protiv Kameruna onda namučiće se Litvanci .
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Za ove bojkotaše, iako mi deluje da je to jedan isti čovek sa milion nikova, imam pitanje - je l' si do sad išao da gledaš reprezentaciju samo zato što je Bjeković bio predsednik? Ili te realno nije bilo briga ko je predsednik saveza, jer nisi išao na utakmice reprezentacije ni tada, a nećeš ni sada, ali sada malo lažno morališeš da svoj neodlazak opravdaš kao i ti što su ti nalupali te lajkove?
w

webad1984

pre oko 1 godinu

nije jedan covek i nikada nije bio bolji izbor od Vidica..nikad u stvari i nije postojao izbor..postavljali su svoje ljude..prvi put se pojavio neko,ko bi pomrsio planove mafiji..NIJE ISTO KAO PRE!
D

DzoniRS

pre oko 1 godinu

@Webad - a na osnovu cega to tvrdis? Koliko sam ja video, iza Vidica su isti neki sumnjivi likovi kao i iza svih ostalih, bukvalno je pola njih iza Ostoje iz Partizana, a znamo svi ciji je on. Isto tako je volsebno ni od cega dosao do dovoljno glasova za kandidaturu. A onda se neobjasnjivo iz nje povukao. Oko njega je sve sumnjivo, i nista nije jasno. Ne kazem da je los kandidat, samo da zapravo ni o cemu vezanom za njega nista ne znamo. I uopste mi nije ideja da vodim diskusiju o tome ko je predsednik i zasto, vec mi je muka od laznog moralisanja. Kao do sad su svi bili na stadionu, pa sad kao nece da idu jer je Dzajic/Nedimovic predsednik. Glavu dajem da oni koji su najglasniji u tome da se bojkotuje nisu nikad otisli na utakmicu reprezentacije. I opet, otkad je bitno ko je predsednik saveza da bi navijao za reprezentaciju svoje zemlje? Ionako je taj neko postavljen tu, zasto je bitno kako se zove i zasto bi od njega zavisilo to da li cu da idem da gledam nasu reprezentaciju?
w

webad1984

pre oko 1 godinu

@dzonirs...nisam primetio ljude oko ostoje,da su isti i oko Vidica..skratio bih ti,pa cu samo reci da sam za promene..za menjanje sistema,koji je truo od kad pratim fudbal,a ne menja se..bjeka,tole i ostali...svi su oni na celu saveza 30 godina i u svih 30 godina,menadzeri profitiraju,klubovi su pokradeni..u reprezentaciji igraju oni koji to ne zasluzuju i dok mi to ne izbojkotujemo,da ih gleda samo familija,oni ce i dalje raditi samo u svom interesu...Boga mi,oduzio sam..pozdrav.
F

Filip Migarče

pre oko 1 godinu

Kako sad svi odjednom pricaju da je ono u Dohi bio neuspeh? Pa zar nije usvojen Dikin izvestaj u kome nas on izvestava da je zapravo ostvaren uspeh te na konto toga su i dodeljeni bonusi od po 300k eura?
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Marko Grujic jednostavno mora da igra u veznom redu u dresu Srbije bice boljitka.
g

gott

pre oko 1 godinu

Gledace vas samo ovi što moraju
D

DekiSum

pre oko 1 godinu

Mogao bi on da pocne od sad i da bude standardan u prvih 11. SMS Grujic i jedan malo defanzivniji igrac.
M

Mare55577

pre oko 1 godinu

SMS i Grujic su spori kao puzevi, u savremenom fudbalu igrati dvojicom sporih igraca u sredini terena garantuje siguran poraz protiv osrednjih reprezentacija a kamoli protiv jakih reprezentacija.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Da je srece, svi biste bojkotovali reprezentaciju, dok se ne promene sve strukture u FSS, od predsednika do delegata, pa tek onda da igramo. A sto se tice SP, ni Piksi ni igraci, niko da spomene potpuno pogresnu taktiku, da smo primili najvise golova na prvenstvu, mozda Katar eventualno bio gori. Da se srlja protiv Kameruna kad imas dobijenu, isto protiv Svajcarske, nemas sistem igre, nemas odbranu, nista, na oruk sve.
g

gunnersi

pre oko 1 godinu

Vi da imate obraza bojkotovali biste reprezentaciju dok se ne dovede normalan predsednik, a ne da vas jedan Nedimovic vodi.
D

DD1907

pre oko 1 godinu

A šta sponzor kaže?
s

samo jedan covek

pre oko 1 godinu

Sto se mene tice vi igrate za nedimovica i ovaj kineski grb! Moju podrsku nemate...
R

Realno posmatrano

pre oko 1 godinu

Grujic je trenutno po formi najbolji nas vezni igrac.
h

hepek

pre oko 1 godinu

Gosn'n Gruja je solidan igrac, treba mu dati vise prostora u repstaciji.
1

1122334455

pre oko 1 godinu

Kakav bre mister?!?!!?!?!? Cibe bre nemacu pojma. Dabogda svaku izgubili 10-0!!!
H

Hopa jedan

pre oko 1 godinu

Prvo se prestanite tuci na treninzima i je.*.ti jedni drugima zene pa mozda nesto i bude od vas.

Katalonija

pre oko 1 godinu

Nikog ne tišti što se nije prošla grupa, već potpuno autodestruktivna i konfuzna taktika i igra, takodje ponavljanje istorije, kada smo stvarno pomislili da se ovaj put neće desiti... A izjavu da smo uz finese ,,jedna'' od najopasnijih reprezentacija u ovoj strašno zahtevnoj grupi neću ni da komentarišem.