Komentari na vest

Marko Marin: Da se nije pojavilo ništa prikladno, kraj karijere bio bi opcija

G

Gost77

pre preko 2 godine

Marin je BIO fenomenalan u svoje vreme
D

Djosa

pre preko 2 godine

Vratite
N

Nex

pre preko 2 godine

Nikada nije ni trebao da ide iz Zvezde. Mesi licno za sve nase prvotimce osim donekle za Dragovica koji je ionako totalno druga pozicija. Steta, nadao sam se da ce se penzionisati u Zvezdi ali su strucnjaci iz uprave procenili da je bolje investirati i potrositi milione na iskusne drugoligaske igrace poput Van La Pare, Falka, Dionija i gomilu drugih poput Garsije, Kanjasa itd. Za Marinovu platu nije bilo novca ali ga nikad nije nedostajalo za navedene balvane
l

ltu

pre preko 2 godine

objavite mi komentar, mislim da treba svi da vide
D

Dušanek78

pre preko 2 godine

Najbolji naš igrač poslednjih 20 godina
U

U breeee

pre preko 2 godine

Dragović??? Tadić??? Itd??? Marin od kada je otišao iz Nemačke lige, nije više taj nivo koji je tamo bio.
F

Familija

pre preko 2 godine

Jedan od najboljih nemojte podcenjivati sve ostale imali smo Boćka u timu jedan od stranaca koji je rame uz rame sa Benom imali smo velikog Donalda imali smo Le taleka imali smo Gruju oluju Radonju imamo Borjana Dragovića Rodića Kataija Milunovića Degeneka Ivanića Kangu mnogo igrača je prošlo zadnjih 5 ili 6 godina svi su ostavili dubok trag Marin je klasa što je bitniji mnogo je dao Zvezdi njegov pas koji cepa linije protivnika šut prekid centaršut ostaće upamćen po onim asistencijama za Pavkova protiv Liverpula za Boaćija protiv Kopenhagena i još mnogo toga što je uradio u Zvezdi njemu su vrata Marakane uvek otvorena naravno mora mnogo toga da se poklopi da on obuče i zaduži opet crveno beli dres ja bih lično voleo da on karijeru završi kod nas ne mora da igra za platu kakvu svakako zaslužuje neka prihvati ono što u datom momentu možemo da ponudimo neka odigra zadnju sezonu ili dve u našim crveno belim bojama da mu napravimo spektakl i da ispratimo Marina u punom stilu nije bilo realno da mu ponudimo platu koju on bukvalno zaslužuje da nije našao klub mogli smo da mu ponudimo onoliko koliko u ovom trenutku možemo to bi bilo malo ali to je jedino bila opcija da on nije našao angažman a jeste i ja sam nekako zadovoljan što će igrati ovu sezonu za platu kakvu treba da ima ponavljam imamo mnogo dobrih igrača mnogo njih je prošlo kroz tim i klub ali voleo bih lično da Marinu priredimo oproštajnu utakmicu i sezonu da pamti i on i svi mi koliko nam je stalo do svakog igrača do svakog pojedinca treba biti realan racionalan ali i težiti ka velikim i svakako lepšim stvarima fudbal je umetnost pre biznisa to tako treba i mora ostati a za jednog umetnika kakav je Marin u fudbalu može i mora biti mesta
G

Gost0209

pre preko 2 godine

@U breeee covek je pretpostavljam govorio o zvezdinim igracima, dragovic da, donosi veliki kvalitet, kao i marin, ali tadic nikada nije igrao za zvezdu. Zaboravili ste Vidica, Koromana, Lazetica, Milijasa, Zigica, Lazovica, Jankovica, Bastu,..., Evandra, Donalda, Gaja, Le Taleka, ....
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Najbolji kad bi :Vidic, Pantelic, Darko Kovacevic, Dejan Stankovica, Bosko Jankovic i Darko Lazovic igrali Sah ili Tenis
B

Borky

pre preko 2 godine

Covjek fino napisa poslednjih 20god. (mislim da nije mislio bukvalno) a vi samo sto ne nabrojite Dzajica,Sekija ili Pizona. Ovaj jedan spominje Tadica ,drugi Dragovica koji je ovde mjesec i po dana. Mi smo sa Marinom igrali LS,covjek je u 90% nasih golova imao glavnu ulogu, od vec pomenute asistencije Bocku u Kopenhagenu mnogi ne vide golove protiv YB kad majstorski zadrzava loptu toliko dugo da mu nasi bekovi mogu proci iza ledja i ne ometano centrirati za golove,gdje su asistencije protiv Olija ili kad izbaci 5 igraca Napolija jednim pasom za Bena. Velika je steta sto je otisao i nije peavljena ekipa oko njega sa Katajiem,Kangom,Sanogom,Dragovicem itd.
S

Saśa_PFC

pre preko 2 godine

To je po tebi kao mladom i neiskusnom navijacu...inace to je igrac koji ni jednu utakmicu koja je bila jako bitna nije odigrao na svom nivou.Što se tice utakmica u Ligi Šampiona nije se ni video kao ni ostali igraci posle poraza od 6:0;6:1;5:0;4:0;4:1...najbitniji penal u svojoj karijeri nije smeo da šutne.Kada su se lomila koplja dali ce ili nece postati Zvezdina zvezda bilo je potrebno samo da izvede taj jedan penal..i..nije smeo da ga izvede.Ubrzo posle toga je i napustio klub...i to kako...Kostao je Zvezdu 2.7.mil.evra a otisao je za 2.4.mil.evra.Dakle 300.hilj.evra je vise kostao C.Zvezdu a da se naigrao fudbala jedino u Surdulici,Inđiji,Nišu,N.Pazaru.
S

Sgahajam

pre preko 2 godine

Kostao zvezdu preko 4 miliona, najbolji definitivno
D

Dača1

pre preko 2 godine

@Saśa_PFC Sale, druže - razumem da boli al' pretera ga....
p

podesen

pre preko 2 godine

Marin je ubedljivo najbolji igrac zvezde bio a i sada je bolji od Kataia, Ivanica, klasa. Ako igrac 100% nije spreman da sutne penal, bolje je da kaze da ne pogresi. To je velicina igraca a ne kako mi Srbi rezonujemo tipa uplasio se penala. Kad pogledate da je bio reprezentstivac pancera, klubove gde je igrao sve ce vam biti jasno.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Hvala Bogu da nas ima koji dijelimo isto mišljenje kada je u pitanju Marin i poredjenje sa ostalim.
M

Maestro Katai

pre preko 2 godine

od Doktora i Magistra fudbala Kataija bolji ne moze biti nikad i tacka,od ovih ostalih 50-50 su sanse i na jednu i na drugu stranu!
B

Borky

pre preko 2 godine

Ma covjek se drzi one da na onome na kome je napravljen penal i ne suta. Mnogi igraci se drze tog ne pisanog pravila. Cuj prepao se penala.Bas bezveze prica.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Nemati muda da se izvede penal...ma bezi bre prevaro od igraca
l

lol12

pre preko 2 godine

Srpska posla.Onda dodje neko i promasi bitan penal kao sto je bio taj ili kao sto je Mitar protiv Škotske i onda usledi pljuvacina i tog sto je promasio.A Marin je pre tog penala 2 vezana penala promasio bio i normalno je da prepusti nekome ko ima vise samopouzdanja.Kriviti nekog jer nije sutirao penal je debilizam
l

lalalalnd

pre preko 2 godine

steta sto ga nismo vratili, ali jbg svadba u luksuznom hotelu je preca.
D

Dupla Kruna

pre preko 2 godine

Kad budete ti i slicni tebi Lazni navijaci takozvani 'simpatizeri kluba' konacno dali pare i kupliji svi sezonske karte,onda ce i uprava naseg kluba imati novca za marina i slicne igrace,to je vrlo prosto,plati pa se klati!
V

Visca Barca

pre preko 2 godine

@duplakruna Jes, ja da plaćam sezonsku po 350 € da bi ona lopurda zvezdan terzić(NAMERNO MALIM POČETNIM SLOVIMA) odredjivao račune u Nemačkoj na koje da se isplate obeštećenja? Pa da bi ista ta lopurda dugovala 40miliona €? Neka hvala, ne radim u korist svoje štete i neću da uzimam sezonsku kartu. Sportski pozdtav!
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Presušio privatni racun u Nemačkoj banci...morao je da se isprazni i to pod odmah da se nebi uslo u trag gde je zavrsio novac..
M

Mladozenja

pre preko 2 godine

Koliko ja vidim, on se nama nudi! Prevashodno kao igrac, a rekao bih i kao funkcioner. Doduse, to mesto je popunjeno, jedan Kostadin mu kvari pos'o.

VeljaCZV

pre preko 2 godine

Majstor fudbala !
F

Familija

pre preko 2 godine

Čestitke majstore i napred u nove izazove
S

StanojevDzepni

pre preko 2 godine

Ma veci je uspeh pobediti Santa Klaritu.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Veci je uspeh izvuci bod u derbiju uz pomoc Elvisa. Radujete se vise nego protiv Liverpula.
l

ltu

pre preko 2 godine

dobro je bre, jel prosto morate da pominjete partizan na svakoj mogućoj vesti? to rade i grobari ovde za naše vesti, i njih ne podržavam uopšte, ali vi uvek utripujete da ste cvećke, a u stvari ste isti kao oni. mislim da je sasvim logično da treba navijač svog kluba da gleda samo svoj klub i da se okane toga šta se događa u drugom, da li je igrao protiv relativno slabog tima, da li igra slabije takmičenje, da li ovo, da li ono... zašto je to uvek najbitnija tema na svakoj vesti zvezde i partizana, da li zvezda igra le a partizan lk? svaka čast, osvojili ste 4. uzastopnu titulu, imate svoj period dominacije, neću uopšte da pominjem da li je regularno ili ne, jer mi obični pratioci fudbala nemamo ništa od konstantnog skepticizma prema utakmicama naše lige. tačno je, kvalitet je daleko iza ostalih evropskih liga, ali mislim da se bilo koji mogući pozitivan rezultat naših timova (npr. partizan se plasirao u lk, pošto je jedino za to i mogao da igra ovog leta) može okarakterisati kao uspeh, i apsolutno nema potrebe stalno omalovažavati svaki dobar rezultat koji naprave naše ekipe. sve ovo što sam rekao važi i za zvezdu, ne podržavam grobare koji će uvek naći dlaku u jajetu u svakoj zvezdinoj utakmici. prosto, čak iako smo već dostigli kontinuitet igranja evropskih takmičenja, mi nemamo taj kvalitet da svakog meljemo 5:0, a čak i kad bi tako bilo, opet bi stručnjaci pomislili da nameštamo, ili bi koristili popularan termin "sklanjalica". apsolutno nijedan rezultat naših timova vam ne odgovara, uvek će se naći ljudi da ismevaju i spuštaju tuđi klub, ili će, u slučaju njegovog uspeha, naći nešto levo što se uprave ili utakmice tiče, i to navesti kao da je to jedina poenta celog meča. ja ne kažem da ovakve stvari nisu prisutne u nekim drugim zemljama slične fudbalske razvijenosti kao naše, ali zašto bismo mi morali da budemo kao oni? zašto ne bismo postali ponosni na to što nam klupski fudbal vidno napreduje, koliko god mi sumnjali u to? ne morate da volite večitog rivala (ni ne očekuje se to), ali ne morate ni da ga mrzite, već na terenu mora da se vidi ta borba, a van njega moramo da budemo složni, jer ćemo samo tako biti jači. bez jake zvezde nema jakog partizana i obrnuto, nije samo kliše izjava, to je istina koja se primenjuje i na ostale velike rivalitete i derbije u fudbalu (i sportu generalno). ja se nadam da ćemo stvarno to početi da shvatamo, a ne naprasno mrzeti jedni druge još više. nikad nisam mrzeo zvezdu, uvek je poštujem. partizan je moj klub, ja ga volim i ponosan sam na moj stav prema navijanju, koji bi trebalo i svi ostali da imaju.