Marko Nikolić (Star sport)
Marko Nikolić (Star sport)

Marko Nikolić: Imao sam četiri ponude iz Rusije, sada sam pun energije i željan rada

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.02.23. | 12:39

Srpski trener čeka pravu ponudu

Prošlo je već godinu i po dana otkako je Marko Nikolić napustio moskovsku Lokomotivu jer nije bio po ukusu tadašnjih direktora Ralfa Rangnika i Tomasa Corna. Iako je u moskovskom klubu beležio dobre rezultate, trenerskom filozofijom i stavom se nije uklapao u planove i ambicije nemačkog tandema.

Od tada je bez posla i čeka pravu ponudu. Najavljivan je kao kandidat za klupu moskovskih CSKA i Dinama, zatim Krasnodara, sanjali su i u Partizanu njegov povratak, pominjali ga kao mogućeg trenera Olimpijakosa i Parme...

Izabrane vesti

Odnedavno je aktuelno interesovanje mađarskog Fehervara u kojem je sa uspehom radio dve godine po odlasku iz Partizana, ali je njegov agent demantovao tu mogućnost.

Sam Nikolić u razgovoru za ruske medije otkriva da je bilo opcija za povratak u Rusiju.

„Uvek sam u kontaktima sa ruskim klubovima. Ali pošto sam profesionalac, ne mogu javno da otkrivam njihova imena. Prošle godine su me zvala četiri kluba iz Rusije i nudili zanimljive uslove. Bilo je i velikih klubova među njima. Poštujem ih, bilo je interesantno. Ko zna šta nosi budućnost... Rusija ili Evropa, svejedno. Trenerski posao je takav da moraš da radiš gde treba“, kaže Marko Nikolić za Sport Ekspres.

Kaže je da odmoran i željan novog izazova.

„Uživam na planini sa porodicom, skijam, odmaram... Uskoro ću biti u Beogradu. Ponuda ima i spreman sam da razmotrim svaki dobar predlog. Odmorio sam se, sakupio energiju i opet sam gladan uspeha. Spreman sam da radim. Ako dođe dobra ponuda iz Rusije ili Evrope, razmotriću je ozbiljno“.


tagovi

Marko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara