Komentari na vest

Marko Nikolić o Partizanu: Mora bolje nego danas, da se vodi računa od parkinga do stručnih detalja

G

Gnjatic Jug

pre gotovo 2 godine

Nikolica glorifikuju kao nekakvog generala koji je protiv drzave i sistema uzeo duplu krunu. A kaze da je imao dobru saradnju sa npr Djuricem. Kaze da se redovno cuje sa g-dinom Vucelicem. Isto tako hvali prethodnog trenera za koga kaze da je dao i vise od sebe. To su skroz kontradiktorne izjave. Predsednike klubova postavlja trnutna vlast, to vise i nije tajna. Oni su srafovi u tom njihovom sistemu. Kako mozes da budes deo istog a da kazes da si protiv, kako kazu sam protiv svih. Kaze da danasnja uprava koja 3 godine nije videla cak ni kup a 5 titulu ima potencijal da podigne klub na visi, Evropski nivo!? Sa druge strane opet kaze da trenutna situacija u klubu nije dobra. Pa koliko njihovi mandati treba da traju? 10 ili 15 godina da bi oni uradili nesto? Cemu to podilazenje i slatkorecivost? Uprava radi dobar posao ali se on ipak nije hteo vratiti jer nesto ne stima kako treba!?? Meni sve to izgleda da nece ili ne sme da se zamera (da direktno kaze) i da ostavlja sebi otvorena vrata kad ne bude imao gde da se opet vrati. I uz svo postovanje i bez bilo kakvog omalozavanja Madjarska, Slovenija ili Rusija su ipak druga ili treca evropska liga. Daleko od nekog nivoa o kome on prica i na kojem bi ocigledno zeleo da bude. Radi negde u Spaniji, Francuskoj pa cak i Belgiji ili Skandinaviji pa onda nesto pricaj. A ne rek'o pa porek'o sebe u sledecoj recenici. Sportski pozdrav.

Banda

pre gotovo 2 godine

Zasto je podrzavao Stanojevic samo mi to nije jasno odlican trener ali to mu je mrlja i ostale legende Partizana uglavnom su cutale prethodne 2 godine da li su mislili da ce tako pomoci klubu.
m

madridista

pre gotovo 2 godine

Ćelavi prepotenko
K

KomunistiJug

pre gotovo 2 godine

Samo uzgajajte mrznju prema srpskom rodu i doguracete daleko
P

Peki30

pre gotovo 2 godine

Cekamo te generale! Da opet pobedis sistem i drzavu
N

NemaBrate

pre gotovo 2 godine

Daleko poznata opozicija, vojni klub. Nema vece opozicije od komunjara Duletovih.
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Da pobedi sistem koji vam obeca titulu, zatvori utakmice, dozvoljava pretnje da ne sme niko da vas pobedi? Pa ako uz sve to niste osvajali trofeje, kako cete tek ako promeni sistem?
G

Gost7555788

pre gotovo 2 godine

Кад су он и Станојевић везали по 15 победа у суперлиги (можда и више) то је било нормално 😏😏😏
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Pa nije. Ni Milojević nije više od jedne. Stanković nije nijednu. Vest o Partizanu je... Jaki ste aj bre mrš više. Šta je problem? Mozak probijate. Bolji aj sad paljba više.
r

riđobradi

pre gotovo 2 godine

Dobro kaže Marko, pa nije normalno da imaš ukupno 5 poraza za 5 godina, "osvojiš" titule sa ukupno 3 nerešene, takođe osvojiše titulu iako jedne sezone NIJEDANPUT ne pobediš večitog rivala (19/20), a iz gaća te tresu timovi 32. i 36 na UEFA listi, Šerif i Kairat. Odgovor se nameće:" duh koji lebdi i poklanja titule svom omiljenom klubu"
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Hahahahaha.... Mora da ti se suze slivaju niz tu tvoju rodju bradu! Malo je neverovatno da neko ima bradu, a place, ali dobro, sta bi ti drugo inace! 😄 Nagradno pitanje za tebe: Koliko je bodova potrebno da osvojite da biste bili sampioni? 😄 Ne moras ni da das tacan odgovor, dobicete od Velike usne jos miliona za sledecu sezonu, da opet pokusate da osvojite obecanu titulu!
B

Bas

pre gotovo 2 godine

si izkomplesiran,strasno.
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

Koliko su jadni ovi klinci, sto komentarisu svaku vest koja izadje vezana za Partizan!!!
M

MnogoSteSmesni

pre gotovo 2 godine

I da su klinci, tu su da se smeju klubu koji sebe zove Gromada i likovima kao ovaj koji nije smeo da se vrati i sad priča neke priče partizanke:)))Još tužnije je da ti koji nisi klinac komentarišeš klince:)))
S

Sta da

pre gotovo 2 godine

ti kažem,mozga ce te i vi nekada postati prvaci,ali za sada nemate kvalitet za tako nesto.
P

PrepotentniGlobus

pre gotovo 2 godine

Šta ovog lika kvalifikuje da komentariše šampiona Srbije. U Mađarskoj potopio Vidi i titulu ne vide posle njega, a u Rusiji šampionski tim doveo do sedmog mesta:))))Priča o Evropskim utakmicama, a timovi koje je vodio služili za gol razliku.U Rusiji primao nekoliko puta po pet i više komada i on sebe zove trenerom:)))
R

Realan 2

pre gotovo 2 godine

Koji su tvoji fudbalski uspesi pa dajes sebi za pravo da komentarises coveka koji ako nista drugo, jako lepo zaradjuje od fudbala?
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Restart? Ja bih to formatizovao, pa nova instalacija!
1

1st comes 1st

pre gotovo 2 godine

Prvo "killdisk" pa onda sve ostalo.
N

NemaHardvera

pre gotovo 2 godine

Posle formatiranja ispostavilo bi se da je hardver zabagovao i ne bi prošla nova instalacija:)))
K

KoJeOvaJTip

pre gotovo 2 godine

Ko je uopšte ovaj? Po čemu je on kvalifikovan da komentariše šampiona, a rezultati gde god je radio su mu smešni.U Mađarskoj klub gde je radio titulu više ne viđa, a u Rusiji ga sigurno neće zaboraviti i biće mu zahvalni što ih je doveo do sedmog mesta:)))Priča kako bi se vratio, a svi znamo da nije imao hrabrosti da se vrati da mu pokažemo koliki je stručnjak i koliko vredi.Da se vratio doživeo bi fijasko sa svojim penaltizanomi karijeru bi završio kao Šamroje:))))
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Posteni Marko: 05.04.2017 Vozdovac - Partizan 1:2 (1:0) 08.04.2017 Partizan - Radnik Surdulica 2:1 (0:1) 13.04.2017 Novi Pazar - Partizan 1:3 (1:0) Dakle,tri zvanicne utakmice (Dve u prvenstvu / jedna kup) u samo nedelju dana covek je odigrao kladionicarski prelaz.I onda dodate jos jednu u prvenstvu: 13.05.2017 Partizan - Vozdovac 2:1 (0:1) i dobije cetri utakmice u cirka mesec dana,dve sa Vozdovcem.

Stara prica

pre gotovo 2 godine

Cuveni prelazi i golovi za poluvreme nikad se nedesavaju u svetu samo kod nas normalan je prelaz OFK a Zvezda sa 2-0 na 2-6 u drugom poluvremenu pa onda prosle sezone 6 ili 7 golova za poluvreme jednom timu...
G

Gost222

pre gotovo 2 godine

Trebao si otvoreno da kazes Marko,necu u Partizan ovakav kakav je,u raspadu
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

More sa vama grobarima nema postene igre!!! Nikada!!! Cuj ovog, mora da su mnogo dobri!?!??!???? Pa vas mikroklub nema poraz ove sezone u ligi, ne racunajuci Zvezdu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Braco cigani dobro zapamtite sta Elmer i slicni pricaju, prosto da se nikad ne zaboravi sa kim imamo posla!!!!! Treba ih gaziti uvek i svuda, u svakom sportu!!!!! Pogana je sorta to, kao korov neki koji najbolju bastu unisti...
a

asi

pre gotovo 2 godine

Poceo raspust?Sad i pre podne daje ti mama da visis na netu.
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Hahahahahaha cim vidi sliku Marka Nikolica, odmah drvlje i kamenje, sta god da izjavi. Kako vas je samo poljuljao kad vam je oteo namjestenu titulu, auuu.. Uvukao vam se strah u kosti poslije toga, morate uzeti penale na 20m od gola, iako imate 20 bodova prednosti.. U strahu su velike oci hahahah
I

Imas

pre gotovo 2 godine

pravo, total se zove sredstvo za uništavanje korova.

Mare

pre gotovo 2 godine

Trener koji ne zna za poraz od Zvezde koji uvek napadao nije se nikada zavlacio izrutinirao one sezone za pamcenje.
G

Gostanko

pre gotovo 2 godine

Makabi iz Izraela pod vodjstvom Vladimira Ivica tri sezone,tri titule i samo jedan poraz i to nebitan na kraju trece sezone. Inace kada tvoj Partizan osvoji 98 bodova bez poraza (van derbija) a u Evropi gubi od Flore,Santa Klare,bude ponizavan od Fejenorda zasto je cudno da Zvezda ima cetri poraza posle ovakvih rezultata u Evropi? Partizan je jedina ekipa u istoriji fudbala,od krpenjace pa do dana danasnjeg koja je pod vodjstvom coveka sa slike u tri UZASTOPNE zvanicne utakmice (Dve u prvenstvu i jedna u kupu) u samo nedelju dana odigrala kladionicarski prelaz tako sto je Partizan na poluvremenu gubio a na kraju pobedio. Cetri u mesec dana (Dve sa Vozdovcem). I kao takvi drze predavanja o postenju.
B

Biti zdrav

pre gotovo 2 godine

Na vest vezanoj za Partizan opet preslikani komentari puni mrznje i vredjanja.Sjatili su se po ko zna koji put...nema vama spasa.
S

Srecko013

pre gotovo 2 godine

.... ali... Partizan qrca u problemima... 😅
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Da Bog da se udavio)))
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Dodjes u Partizan normalan izadjes iz njega nenormalan.Bezbroj takvih primera imate
G

Gost nedragi

pre gotovo 2 godine

Barem je u nekom trenutku bio normalan...
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

2017 čitavo vreme izjavljivali da je zvezda zatvorila sve utakmice do kraja.Kad su izgubili na krovu onda druga priča.Odjednom prvenstvo regularno.To su pokušali i ove godine.Neće više moći,neće proći.
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 2 godine

Ovaj je najuren iz Slovenije zbog rasizma. Debeli prepotenko.
Z

Zvezda!

pre gotovo 2 godine

Pazi ovog "Mora da su mnogo dobri" govoreći o Zvezdi. Pobedili Evropskog prvaka Liverpul. A sta si ti uradio prepotentni čoveče?

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Значи више није Бари главна тема, сад је победа против Ливерпула највећи догађај у историји Звезде
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Pa recimo u sezoni kod Grofa vaše legende dobio tri od četiri derbija i jedan nerešen. Uzeo duplu krunu, pa čovek otišao posle ponoćne skupštine jer je video da se pravi renesansa u buli do grla Crvene Zvezde. Pričamo o Stanojeviću, realno užasan. Gde je vaš Miloje, rodonačelnik ove Zvezde trener. Pa nigde. Zar ne? Velež ga je izbacio sa 10 puta manjim budžetom kad je bio u AEK-om. Fudbal nam je korumpiran. I nije samo Partizan u dugovima. Zvezda ništa manje nije, tako da ne loži se.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

ivanradodajkovic-Zvezda ima takvih primera kao Liverpul bezbroj u svojoj bogatoj istoriji!!! Taj Liverpul je pobedjivala i na Enfildu, dva finala, cetiri polufinala, i pet cetvrtfinala evropskih kupova..... Sada se potencira ova pobeda iz ls zato sto je dokaz kvaliteta, i da smo mnogo bolji od vas iz perioda vase toledominacije. Tvoj klub ima jednu pobedu protiv velikog kluba, protiv Man. Junajteda pre 60 godina, i to je to za svu istoriju!!! Poslednja pobeda u kupu/ligi sampiona pre 40 godina, ni rodio se verovatno nisi, ali te to ne sprecava da pametujes ovde......
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Mop, imas poglede na fudbal kao dete od 10 godina.Cuj to,Velez ga izbacio pa je zato prvenstvo namesteno.Pa sto ne uze pobedu Liverpula pa da kazes kako zna? Sta kao,drugi treneri ne gube od manjih timova?
M

Mop

pre gotovo 2 godine

@Gosten ja napisao da su ljudi u našem fudbalu korumpirani. Namešteno manje više. Kako kome odgovara u odredjenom trenutku. Bolji ste i to je činjenica jer imate više love. To ko komentariše kao da ima 10 godina zapitaj se ti. Volim ja Partizan a i drago mi je kad i Zvezda nešto napravi ali priče su ove užasne. Marko je mnogo cenjeniji od Miloja. I Jokanović isto tako. Da Liverpul se desi ali nije on pobedjivao konstantno u LŠ. Čak šta više... Zato meni ti treneri koji igraju kao Milojević a pogotovu onaj Stanojević su tuga
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

Koliko spinovanja i zamena teza... Gospodi pomiluj...
Т

Татко на сви цигани

pre gotovo 2 godine

Њему је забрањен улазак у Србију после 2017.
E

Ejjj

pre gotovo 2 godine

Celavi kompleksas, pa partizan osim Zvezde nije imao poraz nigde, dal je to normalno??? A ni jedan derbi nisu pobedili.
a

asi

pre gotovo 2 godine

To je samo jedna sezona i sami kazete da to nije normalno. A vi gazite 5,6 takvih sezona,sami sebe ste optuzili😂😂😂