Komentari na vest

Marko Silva: Znamo da je Srbiji bilo važno da Mitrović igra, sada je povređen i razumite nas

b

bobičiz

pre preko 1 godinu

Dobro, realno je mogao Piksi malo da ga sačuva i da ga izvede ranije protiv Norveške
S

Sashki85

pre preko 1 godinu

A sta da se povredio na utakmici fulama i da nije mogao igrati za srbiju? I ti kao trener a i klub treba da ga zaštitite od povreda isto tako. Ne mora da znači ako ga klub plaća da mora da igra dok ne slomi nogu
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Koji manipulator, pa sto ga ne odmori onda utakmicu dve
A

Archie

pre preko 1 godinu

Zašto je manipulator? Šta je netačno rekao? Fulam je taj koji ulaže u njega, koji ga plaća, od čijih utakmica Mitrović živi, dok su utakmice za reprezentaciju čisto želja, izbor i čin patriotizma od kojeg Mitrović realno nema materijalne koristi. Zato ljudi iz kluba imaju itekako pravo da barem izraze nezadovoljstvo što im se igrač povredio nastupajući za reprezentaciju, a mogu da se bore za Evropu.
k

kironja

pre preko 1 godinu

Ma šta priča ovaj,pa što si ga ti onda ubacio u startnu postavu ako je bio nespreman,što ga nisi zaštitio da ga odmoriš jedan meč,povredio se u klubu i zdravo

Katalonija

pre preko 1 godinu

Jasno je ovo što priča, ali je ova situacija potpuno normalna... Barsi su se povredili i Kunde i Arauho i Depaj i De Jong, u vrlo bitnom momentu, šta da se radi, tako je kako je... A jeste velika šteta, baš kada se zalaufao... Vlajda će brzo da se oporavi... Sva najbolje ljudino!!!
U

UO

pre preko 1 godinu

Mitrovića treba malo da zaštite sudije. Zbog toga što je snažan, protivnicima je dozvoljeno da ga dvojica ruše u 16 metara, da ga tuku kao vola, bez da dobije faul, makar na centru terena. Sve više sličan kriterijum ima i Vlahović. To nije u redu. Mitar dobije 1 od 10 faulova.
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Istina živa.. I ja kada sam igrao imao sam oko 90kg i bio sam i još sam 198 visok... Par puta mi sudija kaže ajde nije ti nista vidi koliki si.. Samo jednom mi se dogodilo da je sudija prišao protivniku i rekao, ne možeš tako samo što je od tebe duplo veći.. Tako da si 10000% u pravu...
U

UO

pre preko 1 godinu

Svaku utakmicu zavrsava pun modrica, bez da dobije faul, a on da nekog udari dobio bi odmah karton. Srecom sada je psihicki daleko smireniji, ranije je znao da dobije dosta kartona jer mu pukne film od silnih batina koje dobije od raznih pevaca koji bi ostali bez noge da ih on tako udari.
i

iz gluposti

pre preko 1 godinu

A povredio se totalno bez rezona. Isao je u duel na aut liniji u trenutku kada smo vodili 4:1 i na par minuta do kraja. Totalno nepotrebno. Plus sto mislim da je Piksi trebao da ga povuce ranije sa terena na toj utakmici koja je bila resena mnogo pre kraja.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Šta je on trazio na terenu kad vodimo 4:1,dao je 3 komada I treba ti za Norvešku. Svaki selektor ga je forsirao do maksimuma od Muslina pa nadalje. Za šta se čuva bucko Jović na klupi. Možda Mitar kaže selektoru da može jos,ne znam. Ali činjenica je da Mitrovica biju,da trči dosta vise od ostalih, a o skoku da ne govorimo. Po meni jedina greška Stojkovića je sto malo više ne zaštiti Mitrovica kad vidi da ga niko drugi ne štedi pa ni on sam sebe. Igrače Mitar I sa pola snage bolje od većine.
N

Najverovatnije

pre preko 1 godinu

Ce biti sve vise i vise povreda jer nisu imali odmora... Al to je cena zaradjivanja za zivot u sportu. Placen je unapred za povrede koje moze da dobije tokom karijere.
D

Dali

pre preko 1 godinu

"najbolji" primer, Dirk Nowitzki, čovek jedva hoda